اسکواش دلیکاتا نان سیر و سبزی
انتشار: آبان 29، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

اسکواش دلیکاتا نان سیر و سبزی


عکس نزدیک از کدو حلوایی تفت داده شده با روکش سیر و سبزیجات

به طرف پاییز مورد علاقه جدید خود سلام کنید! این کدو حلوایی تفت داده شده دارای نان شور، شور، سیر و سبزی است که به نوعی غیرقابل مقاومت است. بیایید فقط بگوییم، ممکن است یا ممکن است نه باقی مانده در آشپزخانه آزمایشی…

فقط 7 ماده ساده و 30 دقیقه مورد نیاز است، که آن را برای همه چیز از شب های هفته گرفته تا شام های شلوغ تعطیلات عالی می کند (شما می توانید آن را له کنید). بیایید به آن برسیم!

جعفری تازه، روغن زیتون، مخمر تغذیه ای، کدو حلوایی، نمک، رزماری خشک و پودر سیر

این آسان دستور پخت کدو حلوایی تفت داده شده با تهیه آن شروع می شود پخت سیر و سبزی. به سادگی آرد سوخاری پانکو، مخمر مغذی، رزماری، پودر سیر و نمک دریایی را با هم مخلوط کنید. افزودن جعفری تازه برای رنگی زیبا اختیاری است!

فرو بردن یک تکه کدو حلوایی در یک کاسه روغن زیتون در کنار یک کاسه نان سیر و سبزیجات

سپس کدو حلوایی خود را به قطعات 1/2 اینچی برش دهید و هر کدام را در کاسه ای فرو کنید. روغن زیتون، که خواهد شد به چوب نان کمک کنید. کدوهای روغنی را در مخلوط سوخاری فشار دهید و از همه طرف آن را بپوشانید.

عکس نزدیک از کدو حلوایی با سیر و سبزی پخته شده قبل از پخت

بعد از 15 دقیقه یا بیشتر در فر، پخت نان خواهد شد قهوه ای طلایی و کدو حلوایی خواهد بود کاملا مناقصه!

کدو حلوایی تفت داده شده روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این کدو حلوایی تفت داده شده را امتحان کنید! این است:

ترد
مناقصه
هربی
سیر
کمی پنیری
فوق العاده خوش طعم
و بسیار مقاومت ناپذیر!

این گزینه سریع برای همراهی با شام های پاییزی و زمستانی، سرو در مجالس تعطیلات، یا لذت بردن از هر زمان که به اندازه کافی خوش شانس بودید و کمی کدو حلوایی میل کنید، است!

ایده های جفت ،؟ سوپ سبزیجات ساده اما عالی، سوسیس وگان آسان (بدون سویا و گلوتن)، یا ران مرغ سوخاری لیمو و گیاهی را امتحان کنید.

بیشتر کناره های اسکواش زمستانی

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

عکس نزدیک از یک لقمه سیر و سبزی کدو تنبل برشته شده

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

خدمات 4

دوره سمت

آشپزی بدون گلوتن (اختیاری)، وگان

فریزر دوستانه خیر

نگه میداره؟ بهترین زمانی که تازه است

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 1 متوسط کدو حلوایی دلیکاتا، از طول نصف شده، دانه ها برداشته شده، برش های 1/2 اینچی (1 کدو حلوایی 3 فنجان یا 300 گرم برش داده می شود)
  • 1/3 فنجان آرد سوخاری پانکو (بدون گلوتن در صورت نیاز // یا خانگی)
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه، خیلی ریز خرد شده (اختیاری برای یک رنگ پررنگ)
  • 1 ½ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای (پنیر پارمزان نیز اگر گیاهخوار یا بدون لبنیات نباشد کار می کند)
  • 3/4 قاشق چایخوری رزماری خشک شده (یا نیمه تازه، چرخ شده)
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 3/4 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. در نزدیکی تنظیم کنید.

  • در یک کاسه کوچک، آرد سوخاری، جعفری (اختیاری)، مخمر مغذی، رزماری، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در یک کاسه جداگانه، روغن زیتون را اضافه کنید.

  • یک تکه کدو حلوایی را داخل روغن زیتون بریزید، آن را برگردانید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود، بردارید و بگذارید روغن اضافی آن چکه کند قبل از اینکه کدو را در مخلوط پودر سوخاری بریزید. آن را برگردانید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود، به آرامی فشار دهید تا نان بچسبد. کدو حلوایی پخته شده را به ورقه پخت اضافه کنید و با برش های باقی مانده این کار را تکرار کنید.

  • به مدت 14 تا 16 دقیقه یا تا زمانی که آرد سوخاری طلایی و کدو حلوایی نرم شود بپزید. بلافاصله سرو کنید!

  • بهترین زمانی که تازه است. باقیمانده آن را 2 تا 3 روز در یخچال نگه دارید اما توجه داشته باشید که آرد سوخاری ترد خود را از دست می دهد. فریزر مناسب نیست

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4AO514BOku0[/embed]

* سرخ کن بادی: این دستور در سرخ کن هوا نیز کار می کند و ظاهر بیرونی کمی ترد ایجاد می کند، اما ما در واقع نتیجه را در فر ترجیح می دهیم! برای سرخ ، هوا، در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید و سینی را تا نیمه بچرخانید تا یکدست شود. به دقت تماشا کنید و اگر خیلی سریع قهوه ای شد، دما را به 375 فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) کاهش دهید.
*پخت همرفت: اگر از فر کانوکشن استفاده می کنید، در دمای 400 فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید. روکش کمی ترد تر خواهد شد.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است.

خدمت: 1 خدمت ، کالری: 163 کربوهیدرات ها: 16.5 g پروتئین: 3.1 g چربی: 10.3 g چربی اشباع شده: 1.5 g چربی های چند غیر اشباع: 1.1 g چربی تک غیر اشباع: 7.4 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 312 میلی گرم پتاسیم: 457 میلی گرم فیبر: 2.6 g شکر: 2.9 g ویتامین A: 311 IU ویتامین C: 18 میلی گرم کلسیم: 41 میلی گرم آهن: 1.1 میلی گرم



منبع: https://minimalistbaker.com/garlic-herb-roasted-delicata-squash/