بروزرسانی: 19 آذر 1404
تاکو گل کلم تند و سریع با سس داغ انبه

مناسب در شب وعده های غذایی با طعم آخر هفته؟ اینها ما هستند مربا! معرفی یک مورد جدید برای امتحان ، در این فصل: تاکوهای گل کلم تند و سریع با سس داغ انبه. این تاکوهای الهام گرفته از کارائیب ترکیبی از گل کلم برشته شده لطیف، لوبیا سیاه پر از فیبر، آووکادوی خامه ای و ستاره نمایش است: شیرین + تند سس!
فقط 30 دقیقه تا گیاهی شب تاکو روشن است دوستان تورتیلاهای خود را بردارید!

این تاکوها شکوه خود را مدیون ترکیب طعم جادویی است که چاشنی جامائیکا Jerk Seasoning است. این یک ترکیب تند، شیرین و خوش طعم است که باعث می شود ذائقه شما آواز بخواند!

پس از برش گل کلم به داخل کم اهمیت تکه های لقمه ای، آن را با روغن و آمینوهای نارگیل (برای کمی لطیف بودن و شیرینی بیشتر) روی ادویه های تند می مالیم. وقتی از فر خارج شد، گل کلم نرم است و دارد لبه های برشته ترد (غمگین شدن!).

پس از آن زمان تاکو است! لوبیا سیاه گرم شده اضافه می کند فیبر و پروتئینآووکادو می افزاید چربی های سالمو سس داغ مانگو هابانرو ما طعم و مزه جدی را به هر لقمه ای اضافه می کند. چند تاپینگ اختیاری - انبه، پیاز قرمز، گشنیز و لیموترش - طراوت بیشتری می افزاید.

ما امیدواریم که شما عاشق این تاکو گل کلم تند و سریع! آنها عبارتند از:
تند
شیرین
پر جنب و جوش
خیلی خوش طعم
آسان برای ساخت
و سبزیجات بسته بندی شده!
این تاکوها به سرعت با هم ترکیب می شوند (مخصوصاً اگر قبلاً سس تند انبه دارید) و آنها را به گزینه ای عالی برای شب های هفته تبدیل می کند! اگر به دنبال ایده هایی برای جفت ، هستید، ما موهیتو ریحان شاه توت، چنار کبابی و برنج سبز را به شدت توصیه می کنیم.
دستور العمل های بیشتر تاکو
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @ را تگ کنیدمینیمالیست نانوا در اینستاگرام به سلامتی، دوستان!

خدمات 4 (دو وعده تاکو)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
گل کلم جرک
- 1 سر کوچک گل کلم، به قطعات کوچک به اندازه لقمه بریده شده است (1 سر گل کلم 5 فنجان یا 450 گرم می دهد)
- 3 قاشق غذاخوری چاشنی تند تند جامائیکا DIY (یا ادویه های مشابه خریداری شده در فروشگاه)
- 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آووکادو
- 1 قاشق غذاخوری آمینوهای نارگیل (یا زیر 2 قاشق چایخوری تاماری + 1 قاشق چایخوری شربت افرا)
تاپینگ های اضافی اختیاری
- انبه تازه، خرد شده
- پیاز قرمز، ریز خرد شده
- گشنیز تازه خرد شده
- قاچ های آهک
- اگر با سس تند خانگی سرو می کنید (به شدت توصیه می شود!)، تهیه آن را در این زمان با استفاده از این دستور شروع کنید.
فر را با دمای ۴۲۵ فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
به ورقه پخت، گل کلم خرد شده، ادویه تند، روغن و آمینو نارگیل را اضافه کنید. هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. به مدت 20 تا 25 دقیقه تفت دهید تا زمانی که گل کلم روی لبه های آن ترد شود و وقتی با چنگال سوراخ شود نرم شود.
در همین حین لوبیا سیاه آبکش شده را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید. روی حرارت ملایم را بپوشانید و حدود 5 دقیقه بپزید تا گرم شود. درب را بردارید و به پخت و پز (بدون درپوش) ادامه دهید تا بیشتر مایع تبخیر شود (تا تورتیلاهای شما خیس نشوند و از هم جدا نشوند). از حرارت برداشته و کنار بگذارید.
آووکادوی خود را ورقه ای برش دهید و هر گونه مواد اضافه اختیاری را آماده کنید - ما انبه، پیاز قرمز، گشنیز و لیموترش را توصیه می کنیم. سس تند خانگی را اگر قبلاً درست نکرده اید مخلوط کنید.
برای سرو، تورتیلاها را برای مدت کوتاهی در یک تابه چدنی داغ، در مایکروویو یا در فر مستقیماً روی قفسه های فر که هنوز گرم هستند گرم کنید تا قابل انعطاف شوند. گل کلم تفت داده شده، لوبیاهای گرم شده، آووکادوی ورقه شده، و سایر مواد دلخواه را اضافه کنید، سپس سس تند را روی آن قرار دهید و لذت ببرید.
بهترین زمانی که تازه است. باقیمانده سس تند را تا 2 هفته در یخچال و گل کلم و لوبیا تفت داده شده را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. گل کلم را در فر 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) و لوبیاها را در قابلمه یا مایکروویو گرم کنید تا گرم شوند. فریزر مناسب نیست
*برای اینکه این دستور غذا را سریع تر برای شب های هفته انجام دهید، از قبل ادویه جامائیکا و سس داغ انبه هابانرو را آماده کنید. زمان آماده سازی شامل ساخت این قطعات نمی شود. ساخت آنها به 30 دقیقه اضافی نیاز دارد.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که با تورتیلاهای ذرت و بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.
خدمت: 1 (دو تاکو) سرو کالری: 512 کربوهیدرات ها: 80.6 g پروتئین: 16.4 g چربی: 17.1 g چربی های اشباع شده: 2.6 g چربی های چند غیر اشباع: 3.1 g چربی اشباع شده: 10.2 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 1150 میلی گرم پتاسیم: 1414 میلی گرم فیبر: 16.4 g قند: 13.7 g ویتامین A: 113 IU ویتامین سی: 118 میلی گرم کلسیم: 207 میلی گرم اهن: 5.1 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/،-cauliflower-tacos/