بروزرسانی: 19 آذر 1404
ترافل تاهینی شکلاتی با 5 ماده - دستور پخت مینیمالیست

مورد علاقه جدید ما بداخلاق، نه خیلی شیرین ترافل ها از خوراکی مشابهی از Margalaxy در پورتلند، اورگان الهام گرفته شده اند. آنها هستند خامه ای و مجتمع به لطف وجود تاهینی، تلخ و شکلاتی به دلیل پودر کاکائو و خرما بافت عالی و شیرینی.
این ترافل هایی که به طور جدی می توان از میان وعده ها استفاده کرد ناپدید شد به سرعت در آشپزخانه آزمایشی و درست ، آنها بسیار آسان است - فقط 5 مواد تشکیل دهنده و 15 دقیقه ضروری! بیا انجامش بدیم!

اینها فوق العاده خوشمزه هستند، فوق العاده آسان ترافل تاهینی شکلاتی با فقط 5 ماده سالم: خرما، تاهین، پودر کاکائو، وانیل و نمک دریا.

ابتدا تاریخ ها را در الف تقسیم می کنیم غذاساز، مطمئن شوید که هیچ تکه ای از خرما به این ترافل های صاف و خامه ای ختم نمی شود. سپس مواد باقیمانده را اضافه می کنیم و دوباره عمل می کنیم تا خوب مخلوط شوند.

ترافل ها تنها چند دقیقه با شما فاصله دارند! به سادگی به توپ بچرخید و لذت در انتظار شماست! برای ظاهری زیبا، می توانید آن ها را با دانه های کنجد بپوشانید.

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این ترافل های تاهینی شکلاتی را امتحان کنید! آنها عبارتند از:
ثروتمند
بداخلاق
شکلاتی
خرما شیرین شده
متعادل و در عین حال منحط
& خیلی خوشمزه!
این ترافل ها بهترین دسر سالم یا میان وعده سریع برای تهیه و لذت بردن در طول هفته هستند. آنها همچنین در فریزر به خوبی نگهداری می شوند اگر تصمیم بگیرید که می خواهید همیشه آنها را در اطراف داشته باشید (و احتمال آن زیاد است!).
خوراکی های ساده تر با خرما شیرین
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 12 (ترافل)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
ترافل
- 1 فنجان به آرامی بسته بندی شده است خرما medjool*، بدون هسته (بعد از سوراخ ، اندازه گیری می شود)
- 1/2 فنجان تاهینی، بدون نمک و صاف (بررسی تاهینی ما را برای مارک های مورد علاقه ما ببینید)
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (یا پودر زیر کاکائو)
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
پوشش اختیاری
- 3 قاشق غذاخوری دانه های کنجد سیاه و/یا سفید*
اگر خرمای شما به خصوص سفت/خشک است، آنها را به مدت 5 دقیقه در آب گرم خیس کنید، سپس خوب آبکش کنید و دستور را ادامه دهید.
- به یک غذاساز، خرماهای بدون هسته را اضافه کنید و آنقدر عمل کنید تا شکسته شوند و خرماها یک "خرما توپ" تشکیل دهند - حدود 1 دقیقه. "گلوله خرما" را به قطعات کوچکتر خرد کنید، سپس تاهین، پودر کاکائو، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید. این کار را تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند، کناره های آن را بتراشید تا پودر کاکائو ترکیب شود، در کل حدود 30 ثانیه. مراقب باشید زیاد فرآوری نکنید وگرنه خیلی چرب می شود.
بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، پودر کاکائو بیشتری برای طعم شکلات یا تاهین برای غنای اضافه کنید - از هر کدام کمی بیشتر اضافه کردیم.
- یک بشقاب یا ظرف کوچک در نزدیکی ترافل خود قرار دهید و در صورت تمایل، کنجد (ما از مخلوط سیاه و سفید استفاده کردیم) را به یک کاسه کوچک همزن اضافه کنید. سپس با استفاده از قاشق 1 تا 1 ½ قاشق غذاخوری (ما این را دوست داریم)، \u200b\u200bاز مخلوط به شکل توپ درآورید و آنها را داخل دانه های کنجد بریزید. آنها را به اطراف بغلتانید تا کاملا پوشش داده شوند، سپس دانه های شل شده را تکان دهید.
فوراً میل کنید یا ترافل های آماده را در بشقاب یا ظرف خود قرار دهید و به یخچال منتقل کنید تا سفت شود (برای داشتن بهترین بافت حداقل 30 دقیقه هدف قرار دهید). لذت ببرید! باقی مانده ترافل در ظرف در بسته به مدت 5-7 روز در یخچال یا به مدت 1 ماه (یا بیشتر) در فریزر نگهداری می شود.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UVYoVhQlN50[/embed]
* با الهام از توپ های حلوای Margalaxy در پورتلند، OR.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.
خدمت: 1 ترافل کالری: 104 کربوهیدرات ها: 13.9 g پروتئین: 2.2 g چربی: 5.6 g چربی های اشباع شده: 0.9 g چربی های چند غیر اشباع: 2.4 g چربی اشباع شده: 2.1 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 61 میلی گرم پتاسیم: 164 میلی گرم فیبر: 2.4 g قند: 9.9 g ویتامین A: 4 IU ویتامین سی: 0 میلی گرم کلسیم: 54 میلی گرم اهن: 1.2 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/chocolate-tahini-truffles/