توفو تاکوی دودی خرد شده "گوشت"
انتشار: فروردین 21، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

توفو تاکوی دودی خرد شده "گوشت"


عکس نزدیک از یک قاشق از گوشت توفو تاکوی دودی خرد شده ما

دوستان، آیا تا به حال توفوی خرد شده را امتحان کرده اید؟ ما درگیر آن هستیم. توفوی فوق سفت + یک جعبه رنده تمام چیزی است که برای دیدار با BFF جدید خود نیاز دارید که به ساختن آن کمک می کند دودی، تند "گوشت" توفو تاکو رنده شده!

نه تنها اینطور است سریع و آسان برای ساختن، اما بی پایان است همه کاره! این برای همه چیز از تاکو گرفته تا بوریتو، کاسه، ناچو و غیره عالی است. فقط 20 دقیقه برای تهیه پروتئین سریع در طول هفته مورد نیاز و عالی است. بیایید خرد کنیم! 🎸⛷️

پیاز قرمز، سیر، سس ادوبی، ادویه جات ترشی جات، آب، توفو، فلفل دلمه ای قرمز و هالاپینو

این دستور 1 تابه با پایه ای شیرین و خوش طعم از پیاز سرخ شده و فلفل دلمه ای قرمز، به علاوه هالاپینو و سیر برای کمی حرارت و طعم شروع می شود. پودر فلفل قرمز، پاپریکا دودی، نمک، سس ادوبو و آب را با هم ترکیب کنید دودی، خوش طعم، تند مخلوط

ریختن آب در ماهیتابه پیاز سرخ شده، فلفل و سس ادوبو

بعد خرد شده را اضافه می کنیم توفوی فوق العاده سفت، که نه تنها پروتئین بالا اما دارای بافت سفت است که به آن اجازه می دهد تا به خوبی خرد شود.

توفوی رنده شده را به یک ماهیتابه فلفل و پیاز سرخ شده اضافه کنید

چند دقیقه پختن به توفو اجازه می دهد تا طعم ها را جذب کند و وقت غذا است!

یک تابه از گوشت توفو تاکو خرد شده وگان را هم بزنید

ما امیدواریم که این "گوشت" توفو تاکو را دوست داشته باشید. این است:

دودی
مرزه
به طور ظریفی تند
بسته بندی پروتئین (تقریبا 20 گرم در هر وعده!)
سریع و آسان
و بسیار همه کاره!

این دستور غذا برای درست ، در ابتدای هفته بسیار مناسب است تا از طرق مختلف در طی چند روز لذت ببرید. آن را در یک کاسه صبحانه با سیب زمینی سوخاری، آووکادوی برش داده شده و سالسا امتحان کنید. یا یک کاسه شام \u200b\u200bبا لوبیا، برنج، سیب زمینی شیرین بو داده و گواکامول درست کنید. همچنین برای تاکو، ناچو و غیره عالی است. بگذارید خلاقیت شما بدرخشد!

راه های ساده تر و خوش طعم تر برای فصل ، توفو

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

یک کاسه با برنج، لوبیا سیاه، لیموترش، گوشت توفو تاکو، چیپس تورتیلا، ژالاپنیو و گواکاموله روی زمین می گذارید.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

زمان کل 20 دقایق

خدمات 4 (حدود 3/4 پیمانه)

دوره دوره اصلی، پروتئین

غذا بدون گلوتن، الهام گرفته از مکزیک، وگان

فریزر دوستانه 1 ماه

نگه میداره؟ 3-4 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

توفو

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آووکادو
  • 1/2 بزرگ پیاز (هر رنگی)، ریز خرد شده (1/2 پیاز 1 ¼ فنجان یا 180 گرم را می دهد)
  • 1 بزرگ فلفل دلمه ای قرمز، ریز خرد شده (1 فلفل 1 ¼ فنجان یا 120 گرم را می دهد)
  • 1 متوسط jalapeño، ریز خرد شده، دانه ها برداشته شده است (1 jalapeño ~ 1/3 فنجان یا 60 گرم می دهد)
  • 4 میخک متوسط سیر یا فشرده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز (یا از فروشگاه خریداری شده)
  • 1 ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2-3 قاشق غذاخوری سس adobo (از یک قوطی فلفل چیپوتل در adobo // در صورت تمایل، برای حرارت بیشتر، 1/2-1 فلفل چیپوتل، ریز خرد شده را اضافه کنید)
  • 1/4 فنجان اب (به علاوه در صورت نیاز بیشتر)
  • 16 اونس فوق العاده محکم توفو با پروتئین بالا، آبکش شده و خرد شده
  • اگر تا به حال توفو خود را خرد نکرده اید، همین الان این کار را انجام دهید. توفو را آبکش کرده و خشک کنید. سپس با استفاده از بزرگ ترین قسمت رنده جعبه، توفو را خرد کرده و کنار بگذارید.
  • روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پس از داغ شدن، پیاز را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم، شفاف و شروع به قهوه ای شدن کند.

  • فلفل دلمه ای و هالاپینو را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس پودر فلفل قرمز، پاپریکا دودی و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا سبزیجات به طور یکنواخت در ادویه ها آغشته شوند، سپس سس adobo، فلفل چیپوتل اختیاری و آب را اضافه کنید و یک بار دیگر مخلوط کنید.

  • توفو را به سبزیجات تند اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. توفو را در یک لایه یکنواخت پخش کنید، حرارت را کمی افزایش دهید و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا کف توفو شروع به جوشیدن کند. توفو را هم بزنید و تکه های قهوه ای شده را بتراشید. بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، اگر خیلی خشک بود آب بیشتری اضافه کنید، سس ادوبو برای گرما/دودی بیشتر (ما به مقدار کامل اضافه کردیم)، یا نمک بیشتری برای طعم دادن اضافه کنید. اگر توفو خیلی مرطوب است، به پختن بدون درپوش ادامه دهید تا مایع اضافی تبخیر شود (ما این را لازم ندیدیم!).

  • لذت ببرید! ما عاشق سرو این توفو در کاسه هایی با لوبیا، برنج، سیب زمینی شیرین بوداده و گواکامول هستیم، یا در تاکوهایی که روی آن گواکاموله و اسلاو قرار داده شده است. این توفو همچنین یک تاپینگ خوشمزه برای ناچو درست می کند!
  • باقیمانده غذا را در ظرف در بسته به مدت 3-4 روز در یخچال یا به مدت 1 ماه (یا بیشتر) در فریزر نگهداری کنید.

*اطلاعات تغذیه تخمینی تقریبی است که با روغن آووکادو، مقدار کمتر سس ادوبو و بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.

خدمت: 1 خدمت ، کالری: 267 کربوهیدرات ها: 11.9 g پروتئین: 19.1 g چربی: 16.1 g چربی های اشباع شده: 2.8 g چربی های چند غیر اشباع: 1.2 g چربی اشباع شده: 4.9 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 547 میلی گرم پتاسیم: 361 میلی گرم فیبر: 5.1 g قند: 4.2 g ویتامین A: 694 IU ویتامین سی: 61 میلی گرم کلسیم: 139 میلی گرم اهن: 4.3 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/smoky-shredded-tofu-taco-meat/