بروزرسانی: 19 آذر 1404
دستور العمل سبزیجات Lo Mein (در 20 دقیقه آماده می شود!)
این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.
Vegetable Lo Mein 20 دقیقه ای یک غذای فوق العاده آسان در شب است که مملو از سبزیجات تازه و سرخ شده است! با سبزیجات ترد و نودل های تخم مرغی لطیف که همه در یک سس خوش طعم ترکیب شده اند، این یک دستور العمل حذفی است که تمام خانواده دیوانه خواهند شد!
از خوردن غذا صرف نظر کنید و از این غذای سبزی در خانه در کنار خانواده لذت ببرید. برای چیزهای بهتر از غذا، این گوشت ، مغولی کپی پی اف چانگ، گوشت ، سیر 20 دقیقه ای و کلم بروکلی Lo Mein یا مرغ بنگ بنگ را امتحان کنید.

20 دقیقه سبزیجات Lo Mein
میل به بیرون بر دارید اما زمان کمی دارید؟ این سبزی 20 دقیقه ای آسان Lo Mein پاسخ است! این مملو از طعم است و در کمتر از 20 دقیقه با هم ترکیب می شود و آن را به یک شام یا غذای جانبی عالی برای دیگر وعده های غذایی آسیایی مورد علاقه شما تبدیل می کند.
این سبزی lo mein خیلی بهتر از بیرون آوردن است. و آماده کردنش خیلی راحته، پس درست کردنش بی دردسره! پس سبزیجات مورد علاقه خود را بردارید و بیایید آشپزی کنیم.
لیست مواد تشکیل دهنده
زیبایی آشپزی در خانه این است که بتوانید همه چیز را مطابق میل خود تغییر دهید. بنابراین هر سبزی دیگر را که دوست دارید بریزید، یا سس را به سلیقه تنظیم کنید! در اینجا لیستی از همه چیزهایی است که من استفاده کردم، و مانند همیشه، اندازه گیری های دقیق را می توان در کارت دستور غذا در انتهای پست پیدا کرد.
- رشته فرنگی: می توانید از نودل های سنتی lo mein یا اسپاگتی برای گزینه ای در دسترس تر استفاده کنید.
- روغن سبزیجات: برای سرخ ، سبزیجات و رشته فرنگی استفاده می شود. هر روغن آشپزی خنثی در اینجا کار می کند.
- سبزیجات: من از ترکیبی از فلفل دلمه ای قرمز خرد شده، هویج، نخود برفی، قارچ دکمه ای، جوانه لوبیا و کلم بروکلی استفاده کردم. به من بدهید همه بافت!
- سیر ریز ریز شده: به سبزی lo mein طعم پایه خوش طعم می دهد.
- زنجبیل ساییده: چیزها را روشن نگه می دارد و خیلی شور نمی کند.
- دانه های کنجد (برای تزئین، اختیاری): بافت اضافی و طعم آجیلی اضافه کنید. برای من باید اضافه شود!
چه نوع نودلی بهتر عمل می کند؟
نودل های تخم مرغی (ترجیحاً حدود 1/4 اینچ ضخامت) برای نسخه سنتی تر این گیاه سبزیجات بهترین هستند، اما اسپاگتی نیز می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب استفاده شود!
سس:
- سس سویا: پایه سس سبزیجات lo mein. معمولی یا کم سدیم کار می کند، اما توصیه می کنم از سدیم کم استفاده کنید تا ظرف خیلی سریع شور نشود.
- سس hoisin: عمق شیرین و اومامی به سس اضافه می کند.
- روغن کنجد: از آن طعم های آجیلی غافل نشوید!
- شکر قهوهای: طعم های خوش طعم را با طعمی از شیرینی متعادل می کند.
- میرین یا سرکه برنج: مقداری اسیدیته را اضافه می کند که به طور کلی طعم lo mein را روشن می کند.
طرز تهیه Veggie Lo Mein در 20 دقیقه:
آن وک را بگیرید و بیایید آشپزی کنیم! خیلی آسان است، تعجب خواهید کرد که چرا این همه پول را صرف غذای چینی کردید. (از روی تجربه صحبت می کنم.)
- نودل بپزید: یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید و رشته ها را طبق دستور بسته بپزید. سپس صاف کنید و کنار بگذارید.
- روغن حرارتی: روغن را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا در یک تابه بزرگ گرم کنید.
- سبزیجات را تفت دهید: همه سبزیجات را به جز جوانه لوبیا اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
- به آروماتیک اضافه کنید: سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
- ترکیب کنید: سس، رشته فرنگی پخته شده و جوانه لوبیا را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه بپزید تا نودل ها داغ شوند.
- خدمت: در صورت تمایل کمی کنجد بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
برای سس
- با هم هم بزنید: در یک کاسه کوچک همه مواد را با همزن بزنید و تا زمانی که لازم باشد کنار بگذارید.

نکاتی برای درست ، سبزیجات Lo Mein
- برای اینکه آن را فاقد گلوتن کنید: با استفاده از سس سویا بدون گلوتن، یا جایگزین ، آن با آمینوهای مایع، این دستور را بدون گلوتن درست کنید! شما همچنین می خواهید به جای نودل تخم مرغ از رشته فرنگی برنج استفاده کنید.
- سبزیجات مورد علاقه خود را اضافه کنید! سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید. شما می توانید فقط از تعداد کمی استفاده کنید، یا هر تعداد که دوست دارید اضافه کنید! سبزیجات هرگز نمی توانند زیاد باشند، این است سبزی بالاخره من!
- استفاده از خمیر زنجبیل: به جای استفاده از زنجبیل تازه می توانید از خمیر زنجبیل استفاده کنید! همچنین می توانید باقیمانده ی زنجبیل تازه ای را که دارید منجمد کنید و زمانی که آماده استفاده از آن در دستور العمل دیگری هستید، از یک میکروپلن برای رنده ، آن درست از فریزر استفاده کنید.
- از چسبیدن رشته فرنگی خود جلوگیری کنید: بعد از آبکش ، رشته ها، آن ها را با دو قاشق غذاخوری روغن بریزید تا از چسبیدن آن ها به هم جلوگیری کنید تا زمانی که آماده اضافه ، آن ها به تابه شوید.
آیا می توانید سبزیجات Lo Mein را زودتر از موعد درست کنید؟
آره! می توانید این سبزی لو ماین را با پختن ظرف طبق دستور قبل از زمان آماده کنید، سپس بگذارید کاملا خنک شود و در ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کنید. اگر می خواهید این را ذخیره کنید، می خواهید سس اضافی درست کنید، زیرا رشته فرنگی ممکن است با گرم ، مجدد خشک شود.

آیا می توانید سبزیجات Lo Mein را منجمد کنید؟
آره! این یک دستور العمل عالی برای تهیه و انجماد تا 3 ماه است. سبزیجات Lo Mein را در یخچال یخ زدایی کنید، سپس در یک ووک یا تابه گرم کنید و در صورت نیاز سس اضافی اضافه کنید. من همچنین دوست دارم کیسه های فریزر را برای وعده های تکی منجمد کنم تا بچه هایم بتوانند آنها را برای یک میان وعده سریع دوباره گرم کنند.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید
آن را پین کنیدلو من
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و رشته ها را طبق دستور بسته بپزید. صاف کنید و کنار بگذارید.
روغن را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا در یک تابه بزرگ گرم کنید.
همه سبزیجات را به جز جوانه لوبیا اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سس، رشته فرنگی پخته شده و جوانه لوبیا را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه بپزید تا نودل ها داغ شوند.
در صورت تمایل روی آن را کمی کنجد بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
کالری: 299کیلو کالریکربوهیدرات ها: 54gپروتئین: 9gچربی: 6gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 0.02gکلسترول: 0.1میلی گرمسدیم: 1046میلی گرمپتاسیم: 352میلی گرمفیبر: 4gقند: 7gویتامین A: 3757IUویتامین سی: 70میلی گرمکلسیم: 36میلی گرماهن: 1میلی گرم
اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.
منبع: https://therecipecritic.com/20-minute-vegetable-lo-mein/