دستور العمل سریع چارد سوئیسی - کوکی و کیت
انتشار: آبان 18، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

دستور العمل سریع چارد سوئیسی - کوکی و کیت


بهترین دستور پخت چغندر سوئیسی

چه کسی می دانست که چغندر سوئیس می تواند باشد این خوبه؟! نکته اصلی این است که چغندر را خیلی نازک برش دهید و روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا بپزید تا لبه های آن کاراملی شود. این سبزی ها خیس یا لطیف نیستند، به هیچ وجه.

این شاتوت پخته کمی سیر، کمی لیمویی و به طور جدی غیر قابل مقاومت است. این غذای جانبی سریع و سالم است. شاتوت در حین پختن حجمش کاهش می یابد، بنابراین بیشتر از آنچه تصور می کنید سبزی می خورید - بدن شما از شما تشکر خواهد کرد!

من دوست دارم که این دستور غذا از برگ استفاده می کند و ساقه ها که اغلب دور ریخته می شوند. این یک راه عالی برای تولید ضایعات کمتر و به دست آوردن پول بیشتر برای پول خود است. به لطف ساقه ها، غذای نهایی بافتی تر، رنگارنگ تر و جالب تر برای خوردن است.

اگر تا به حال پیدا کردید که کلم پیچ بیش از حد پررنگ است، به جای آن از چغندر سوئیسی ملایم و خاکی استفاده کنید. رومیان باستان از چغندر سوئیسی لذت می بردند و من به لطف این غذای جانبی سریع عاشق آن شده ام. من حتی الهام گرفته ام برای کاشت چغندر سوئیسی در باغمان. آن را امتحان کنید و به من بگویید که چه فکر می کنید!

چگونه بهترین چارد سوئیسی را بپزیم

دستور پخت کامل را در زیر خواهید یافت، اما در اینجا کلیدهایی برای پختن چغندر سوئیسی واقعا مقاومت ناپذیر وجود دارد.

  1. دنده ها را از سبزی ها جدا کرده و هر دو را نازک برش دهید. ترفند برش دادن برگ ها این است که قبل از برش دادن برگ ها را روی هم چیده و به شکلی شبیه سیگار بغلتانید—برای دیدن تصاویر، عکس های من و ویدیوی زیر را ببینید.
  2. ساقه ها سفت تر از برگ ها هستند، بنابراین ابتدا ساقه ها را می پزیم. روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا بپزید تا به یک زغال دوست داشتنی و سبک بپزید. روغن زیتون را اضافه کنید و صبر کنید تا بدرخشد و سپس ساقه ها و نمک را اضافه کنید. آنقدر بپزید تا چنگال به راحتی از میان ساقه ها عبور کند.
  3. سپس سبزی ها را اضافه کنید و هر 30 ثانیه یکبار هم بزنید تا زمانی که پژمرده، سبز تیره و روی لبه ها قهوه ای شوند. زیاد هم نزنید چون لبه های کاراملی شده خیلی خوشمزه هستند!
  4. سیر و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید (در صورت استفاده). هم بزنید، هم بزنید، هم بزنید. ما در اواخر بازی سیر را اضافه می کنیم تا نسوزد.
  5. در صورت نیاز مقداری آب لیمو و نمک اضافی اضافه کنید. آب لیمو به این سبزی های پخته شده، درخشندگی ضروری می بخشد.

نحوه پختن چارد سوئیسی را تماشا کنید

نکاتی در مورد انتخاب و نگهداری چغندر سوئیسی

هر نوع چغندر سوئیسی برای این دستور غذا مفید است، اما انواع ساقه قرمز یا رنگین کمانی نتایج بصری جذاب تری دارند. تکه های رنگی ساقه ها بسیار زیبا هستند!

به دنبال برگ های شاخک باشید که سبز جامد با ساقه های ضخیم و سالم هستند. زرد شدن لبه های برگ ها و ساقه های پراکنده نشان می دهد که شاخک در حال پیر شدن و از دست دادن طعم است.

چغندر سوئیس سبز مقاومی است که تا 10 روز ماندگاری دارد زمانی که به درستی ذخیره شود هنگامی که چغندر سوئیس را از فروشگاه به خانه می آورید، بند پیچی دور پایه را بردارید و اطمینان حاصل کنید که کیسه محصول به جای بسته شدن باز است تا از پوسیدگی جلوگیری شود. چغندر را در کشوی سبزیجات روی سبزیجات دیگر قرار دهید تا له نشود.

پیشنهادات سرو چغندر سوئیسی

این دستور غذای جانبی کاملاً مغذی از سبزیجات را ارائه می دهد. شاتوت سرخ شده گرم در روزهای سردتر که سالادهای برگ دار جذابیت کمتری دارند، دوست داشتنی است.

طعم ها مکمل انواع وعده های غذایی هستند، از غذاهای سنتی مانند شام شکرگزاری گرفته تا غذاهای شیرین مانند مک و پنیر.

از سرو این سبزی ها با هر وعده غذایی دلچسبی که نیاز به سبزی های مغذی دارد، دریغ نکنید - من آنها را در کنار غذاهای مکزیکی مانند انچیلادا دوست دارم. اگر لیموترش با وعده غذایی شما سازگارتر است، می توانید آب لیمو را جایگزین کنید.

این دستور پخت شاتوت به خوبی ذخیره می شود و دوباره گرم می شود. باقیمانده غذا را به ناهار بسته بندی شده خود اضافه کنید، آن ها را در غلات سبوس دار گرم مانند فارو یا کینوآ یا اسپاگتی پخته بریزید، آنها را در کوزادیلا یا بوریتو بریزید، یا آنها را در تخم مرغ های همزده بریزید. آنها بسیار همه کاره و مغذی هستند!

چغندر سوئیسی سرخ شده

سبزیجات سالم بیشتر برای لذت بردن

اگر قدردان چغندر سوئیسی هستید، از این دستور العمل های تازه لذت خواهید برد. دستور العمل هایی که با ستاره مشخص شده اند می توانند از چغندر به جای سبزی دیگر استفاده کنند.

لطفاً در نظرات به من اطلاع دهید که چغندر سوئیسی شما چگونه است! امیدوارم متوجه شوید که چغندر را دوست دارید اگر قبلاً این کار را ندارید.

چغندر سوئیسی پخته شده در بشقاب
چاپ کنید

چارد سوئیسی سرخ شده

این چغندر سوئیسی که به سرعت تفت داده می شود، لیمویی، سیر و واقعا غیر قابل مقاومت است. کلید در روش است. دستور غذا 4 وعده جانبی متوسط \u200b\u200bبه دست می دهد. در صورت تمایل دسته دیگری را در تابه دیگری بپزید.

  1. برای تهیه چغندر: تکه های قهوه ای شده انتهای ساقه ها را جدا کرده و دور بریزید. دنده های مرکزی ضخیم را برش دهید و روی دنده ها را برش دهید تا قطعات ضخیم ¼ اینچی درست شود. اینها را جدا از برگها نگه دارید.
  2. سبزی های باقیمانده را روی هم بچینید و به شکلی شبیه سیگار برگ در آورید. روی "سیگار" را تا حد امکان نازک برش دهید (⅛″ تا ¼″) تا رشته های بلندی ایجاد کنید. سبزی ها را تکان دهید و چند بار آن ها را خرد کنید تا رشته ها زیاد بلند نشوند.
  3. یک ماهیتابه بزرگ با کف سنگین را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا گرم کنید، سپس روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن براق شد، دنده ها و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و بپزند، مرتباً هم بزنید تا دنده ها به راحتی با چنگال سوراخ شوند، حدود 3 تا 4 دقیقه.
  4. همه سبزی ها را به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا کمی آغشته به روغن شوند، سپس اجازه دهید حدود 30 ثانیه بپزند و دوباره هم بزنید. در فواصل 30 ثانیه ای به هم زدن ادامه دهید تا سبزی ها پژمرده و سبز تیره شوند و برخی از لبه ها شروع به قهوه ای شدن کنند (این خوشمزه است). این کار 2 تا 4 دقیقه طول می کشد.
  5. بعد از اینکه چغندر تقریباً تمام شد، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید (در صورت استفاده). سیر را هم بزنید تا خرد شود و حدود 30 ثانیه بپزید تا معطر شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
  6. آب لیمو را هم بزنید. بچشید و در صورت تمایل کمی دیگر نمک اضافه کنید. هر قسمت را با یک تکه لیمو سرو کنید. باقیمانده ها به خوبی تا 4 روز در یخچال نگهداری می شوند. قبل از سرو، باقی مانده غذاها را در مایکروویو گرم کنید.

تغذیه

اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.



منبع: https://cookieandkate.com/swiss-chard-recipe/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*