بروزرسانی: 19 آذر 1404
دستور العمل سس Arrabbiata - کوکی و کیت

اگر عاشق یک سس قرمز تند هستید، این دستور سس آرابیاتا برای شما مناسب است! یک کاسه پاستا داغ با سس آرابیاتا یا sugo all\'arrabbiata در ایتالیایی، شما را در یک روز سرد گرم می کند. Arrabbiata در لغت به معنای عصبانی در ایتالیایی است. رومی ها به هر دستور غذائی «آرابیاتو» می گویند زمانی که با سیر و فلفل به اندازه کافی پخته شود تا شما را تشنه کند. من آن را دوست دارم!
درست ، سس آراببیاتا خانگی مانند پسر عمویش مارینارا بسیار آسان است. شما نیاز دارید فقط چهار ماده اولیه: یک قوطی بزرگ گوجه فرنگی کامل پوست کنده، سیر تازه، روغن زیتون و فلفل قرمز یا فلفل قرمز کوچک.

من در طول یک ترم کالج در بوردو، فرانسه عاشق سس آرابیاتا شدم. من در واقع یک جمع کننده خوار بودم و با بازی ، در آشپزخانه بی ظرافت خوابگاهمان آشپزی را یاد می گرفتم. ما در آن ماه ها با ماکارونی ارزان زندگی می کردیم و من رشته هایم را با سبزیجات سرخ شده مختلف زنده می کردم.
تند بودن سس آرابیاتا به قدری عطر و طعم تند را ارائه کرد که طعم غذاهای ساده ام را هیجان انگیز کرد و به من کمک کرد تا یاد بگیرم سبزیجاتی مانند کدو سبز و فلفل دلمه ای را دوست داشته باشم. من از آن زمان به بعد راه زیادی را پیمودم و همه چیز با سس آرابیاتا شروع شد!

طرز تهیه سس آرابیاتا
دستور کامل در زیر آمده است، اما در اینجا چند نکته قبل از شروع وجود دارد.
- بهترین گوجه فرنگی برای سس آرابیاتا برند سان مارزانو یا مویر گلن است. کنسرو گوجه فرنگی راه حلی است زیرا در تمام طول سال عطر و طعم غنی ارائه می دهد.
- به نظر می رسد دستور العمل های معتبر ایتالیایی از فلفل پپرون فریاریلو یا فلفل کاین استفاده می کنند. که من نتوانستم به صورت محلی پیدا کنم. در حالی که فلفل فرزنو غیر سنتی است، به خوبی کار می کند و طعم بسیار تازه ای دارد. فلفل های جارد کالابریایی نیز کار می کنند و ته رنگی دودی می دهند. ساده ترین گزینه که طعم فوق العاده ای تند و دودی دارد، فلفل قرمز است.
- با تکه های فلفل کوچک شروع کنید، که در طول فرآیند پخت طعم آن تشدید می شود. برخی از تکه های فلفل قرمز تندتر از بقیه هستند و من از Frontier Co-op کاملا تند هستند. شما همیشه می توانید بیشتر به طعم و مزه نزدیک به پایان اضافه کنید.
- پختن سس به مدت 45 دقیقه برای دستیابی به طعم شگفت انگیز حیاتی است. من دوست دارم یک میانبر ارائه دهم، اما در این مدت یک اتفاق جادویی رخ می دهد. برای شروع زودهنگام سس برنامه ریزی کنید. این باعث می شود که آشپزخانه شما در حین پخت بوی شگفت انگیزی بدهد!
- ممکن است دسته را دوبرابر کنید و باقیمانده ها را فریز کنید. آنها تا 6 ماه نگهداری می شوند. برای یخ زدن، اجازه دهید سس تا دمای اتاق خنک شود و آن را به یک شیشه مزون (در قسمت بالا برای انبساط بگذارید) یا سوپر مکعب سیلیکونی منتقل کنید. برای کاهش میزان سوختگی فریزر که در قسمت بالایی ایجاد می شود، به طور ایده آل سس را قبل از انتقال ظرف به فریزر، کاملاً در یخچال خنک کنید. اگر از شیشه مزون استفاده می کنید، صبر کنید تا سس یخ زده شود تا درب آن را محکم ببندید.

طرز سرو سس آرابیاتا
رشته فرنگی پنه ریگیت وسیله ای ایده آل برای سس آرابیاتا است. سس به برجستگی های خود می چسبد و به داخل آن می چسبد. شکل های نودل مشابه مانند زیتی نیز به خوبی کار می کنند. صادقانه بگویم، من احتمالاً از سس آرابیاتا روی هر رشته فرنگی و قطعاً روی اسپاگتی لذت می برم.
به طور سنتی، سس arrabbiata اغلب با جعفری خرد شده ایتالیایی (برگ تخت) و پنیر pecorino romano تزئین می شود. من آن را با پنیر پارمزان نیز دوست دارم. اگر این چیزی است که در دست دارید، به دنبال آن بروید.
سس آرابیاتا خود را با هر یک از این دستور العمل ها سرو کنید تا وعده غذایی خود را کامل کنید.
سالاد سبز: سالاد گیاهی ایتالیایی خرد شده یا یک سالاد ساده با سس ایتالیایی را امتحان کنید. شما هرگز نمی توانید با سالاد کلم لیمویی یا سالاد آروگولا بسیار ساده اشتباه کنید.
طرف سبزیجات: لوبیا سبز، کلم بروکلی و گل کلم سبزیجات دلچسبی هستند که به خوبی با این غذای پاستا ترکیب می شوند. بهترین لوبیا سبز یا لوبیا سبز بوداده ساده تر، گل کلم بوداده (نوعی ایتالیایی را امتحان کنید)، کلم بروکلی برشته عالی یا کلم بروکلی برشته پارمزان را با قطره بالزامیک تهیه کنید.
نوشیدنی ها: برای یک نوشیدنی قبل از غذا، یک کوکتل آمریکایی یا کلاسیک Aperol Spritz را امتحان کنید. شراب های قرمز ایتالیایی که به خوبی با سس های گوجه فرنگی تند جفت می شوند عبارتند از Sangiovese و Primitivo، یا برای شراب سفید، Pinot Grigio را امتحان کنید.
دسر: برای اینکه غذای تند خود را محدود کنید، یک خوراکی کوچک و سبک مانند کیک پنیر باسکی، قابلمه های ،، لیموپوست یا مینی لاوا کیک دو نفره را امتحان کنید.

پاستاهای تند بیشتری برای لذت بردن
اگر از این سس آرابیاتا لذت می برید، این دستور العمل ها را دوست خواهید داشت. حتی دستور العمل های ماکارونی بیشتری را در اینجا پیدا کنید.
لطفا در نظرات به من اطلاع دهید که سس شما چگونه می شود! من دوست دارم از شما بشنوم و مشتاقم بشنوم که چگونه به این یکی خدمت می کنید.

سس آرابیاتا
این سس آرابیاتا طعمی شبیه سس تند مارینارا دارد و طعم اصیل ایتالیایی را ارائه می دهد. آن را روی پنه یا پاستا به شکل مشابه سرو کنید. دستور تهیه 2 فنجان سس (به اندازه کافی برای 8 تا 16 اونس ماکارونی پخته شده، بسته به میزان تند بودن آن) به دست می آید. در صورت تمایل دو برابر
- در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bو ته سنگین، گوجه فرنگی ها (با آب آنها)، حبه های سیر، روغن زیتون و تکه های فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
- سس را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا بگذارید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید تا حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که قطرات روغن از گوجه فرنگی ها شناور شوند، آرام و پیوسته بجوشد. هر از گاهی هم بزنید و بعد از اینکه حدود 15 دقیقه سس پخته شد، از یک قاشق چوبی محکم استفاده کنید تا گوجه ها را کنار قابلمه خرد کنید.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید. حبه های سیر را با چنگال از کنار قابلمه له کنید، سپس سیر له شده را داخل سس بریزید. از قاشق چوبی برای خرد ، گوجه فرنگی ها به دلخواه استفاده کنید (در صورت تمایل می توانید این سس را با یک مخلوط کن غوطه ور یا مخلوط کن ایستاده مخلوط کنید).
- نمک را به مزه اضافه کنید (گوجه فرنگی ها در حال حاضر بسیار نمکی هستند، بنابراین ممکن است فقط به کمی کمی نیاز داشته باشید). اگر سس تند تر را ترجیح می دهید، فلفل فلفل بیشتری را برای طعم دادن به آن اضافه کنید (به خاطر داشته باشید که با گذشت زمان سس تند تر می شود).
- ماکارونی داغ و پخته شده را هم بزنید. در صورت تمایل، کاسه ها را با مقداری تکه فلفل تزئین کنید. این سس به خوبی پوشانده شده و تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود. آن را تا 6 ماه فریز کنید.
یادداشت ها
*توصیه گوجه فرنگی: گوجه فرنگی سن مارزانا یا مارک مویر گلن بهترین سس را به دست می دهد.
** گزینه های فلفل چیلی تازه: دستور العمل های سنتی ایتالیایی از فلفل peperone friariello استفاده می کنند که من نتوانستم آنها را در محلی پیدا کنم. در حالی که فلفل فرسنو غیر سنتی است، به خوبی کار می کند و طعم بسیار تازه ای دارد. فلفل های کالبریایی جارد نیز کار می کنند و ته رنگ کمی دودی می دهند.
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/arrabbiata-sauce-recipe/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*