بروزرسانی: 19 آذر 1404
دستور غذای ترشی Jalapeños - کوکی و کیت

من خودم را یک خبره ترشی می دانم و به جرات می توانم بگویم که این هالاپینیوهای ترشی هستند بهترین این هالاپنیوهای ترشی تازه و کمی ترد هستند و درجه حرارت عالی دارند. آنها بسیار بهتر از همتایان خود در فروشگاه هستند که چه مدت در قفسه نشسته اند.
برای تهیه این دستور، به هالاپنیو تازه، سرکه، آب، یک حبه سیر اختیاری و نمک نیاز دارید. همین - بقیه جادو به دلیل روش است.

طعم این ترشی ها بعد از چهار ساعت استراحت در یخچال کاملاً ترشی می شود. بنابراین آنها را زودتر در روز یا شب قبل از نیاز به آنها درست کنید. آنها طعم دوست داشتنی خود را برای حدود یک ماه در یخچال حفظ می کنند.
این jalapeños ترشی پاپ تند و عالی را به وعده های غذایی من ارائه می دهد! امیدوارم شما هم مثل من آنها را دوست داشته باشید.

چگونه بهترین ترشی هالاپینو را درست کنیم
این دستور نیاز به یک تحقیق عمیق در سطح ادویه جالاپینو و پنج تلاش برای درست ، آن داشت. این هالاپنیوهای ترشی مانند ترشی شوید معروف من، ترشی یخچال هستند. آنها از دمای اتاق - نه داغ - آب نمک و استراحت در یخچال بهره می برند. به لطف دمای خنک، بافت ترد، رنگ سبز پر جنب و جوش و طعم تازه خود را بهتر حفظ می کنند.
مانند دیگر دستور العمل های ترشی من، آب نمک از قسمت های مساوی سرکه و آب تهیه می شود. طعم آن همیشه درست است - جسورانه و تند اما نه به شدت تند. من روش ترشی ، یخچال را دوست دارم زیرا آشپزخانه من را از بوی سرکه داغ نجات می دهد!
من می خواستم ترشی هالاپنیو درست کنم که تند و تند باشند، اما نه خیلی زیاد، مانند ترشی هالاپنیوهای فروشگاهی. بیشتر دستور العمل های دیگر فلفل ترشی جالاپینو، از جمله دستور پخت اصلی من برای فلفل ترشی، نیاز به شیرین کننده برای کاهش حرارت دارد.
ترشی جالاپینو که در فروشگاه خریداری می شود، معمولاً شیرین نشده است، و من فکر کردم مطمئناً می توانم راهی برای اجتناب از آن پیدا کنم. تمام ترفندهای من برای رام ، گرما را در بخش زیر و دستور غذا را در پایین پست پیدا خواهید کرد.
نحوه درست ، ترشی جالاپینو را تماشا کنید

نکات انتخاب فلفل
jalapeños ایده آل طعم فلفل تند زیادی را بدون وجود ارائه می دهد بنابراین داغ که گریه می کنی اشک واقعی. انتخاب فلفل هایی که این معیارها را برآورده می کنند علم دقیقی نیست، اما من دستورالعمل هایی پیدا کرده ام که به شما کمک می کند به سمت فلفل های مناسب برای این دستور غذا هدایت شوید.
هالاپنوهای بزرگتر را انتخاب کنید.
کپسایسین ترکیبی است که در فلفل چیلی وجود دارد که باعث ایجاد حس سوزش در آنها می شود. کپسایسین بیشترین غلظت را در دانه ها و غشای فلفل ها دارد. فلفل های بزرگتر گوشت نسبتا بیشتری دارند، بنابراین گزینه بهتری هستند.
هالاپنوهای سبز براق و صاف را انتخاب کنید.
به عبارت دیگر، از مصرف فلفل با نوارهای سفید خودداری کنید، که می تواند نشان دهد که فلفل قدیمی تر است و با استرس های محیطی بیشتری مواجه می شود که به طور بالقوه سطح ادویه آن را افزایش می دهد. فلفل هایی که لکه های قرمز دارند، کارت های وحشی هستند—آن ها به قدری روی درخت انگور بودند که در لکه های قرمز ملایم می شوند، اما ممکن است در جاهای دیگر تند باشند.
چگونه سطح ادویه را ملایم کنیم
حتی وقتی فلفل هایتان را با دقت انتخاب می کنید، ممکن است طعم آن ها تندتر از آن چیزی باشد که می خواهید ترشی هالاپنیوتان باشد. فرآیند ترشی ، کمی کمک می کند و ادویه را به طور یکنواخت بین فلفل هایی که در شیشه مشترک هستند توزیع می کند، اما ما می توانیم حتی بهتر از این هم انجام دهیم.
دانه ها و غشاها را جدا کنید.
برای حفظ شکل حلقه فلفل مشخص موجود در ترشی هالاپنیوهای فروشگاهی، از یک قاشق گریپ فروت یا قاشق های کوچک دیگر استفاده کنید تا غشاها را در جایی که به داخل فلفل متصل می شوند آزاد کنید. به آرامی با قاشق یا ضربه بزنید تا غشاها و دانه ها از فلفل بیفتند. سپس فلفل های خود را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
هالاپینوهای برش خورده را به مدت 30 دقیقه در آب خنک خیس کنید.
این اختیاری است، اما به طور کلی آن را ضروری می دانم. ابتدا چند لقمه کوچک از فلفل خود را نمونه کنید. اگر خیلی تند هستند، هالاپینوهای برش خورده را در یک کاسه پر از آب خنک خیس کنید. خیساندن مقداری طعم فلفل را از بین می برد، اما سطح حرارت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد، بنابراین اگر ژالاپنیو شما را خوش طعم تر کند، ارزشش را دارد. در آزمایش های من، خیساندن فلفل ها مؤثرتر از شستشوی فلفل ها زیر آب جاری بود و طعم بیشتری را حفظ کرد.

طرز سرو ترشی Jalapeños
ترشی هالاپنیو طعم فلفل تند را به بسیاری از وعده های غذایی ارائه می دهد. می توانید آن ها را قبل از سرو به طور تقریبی خرد کنید تا ادویه به طور یکنواخت پخش شود.
آنها را در غذاهای مکزیکی و تکس-مکس مانند تاکو، بوریتو، کاسه لوبیا سیاه و کاسه سبزیجات فاهیتا امتحان کنید. از ترشی هالاپنیو در غذاهای مبتنی بر تخم مرغ مانند Fresh Huevos Rancheros یا هر ترکیبی از تخم مرغ های همزده یا سرخ شده و چیپس تورتیلا لذت ببرید.
ترشی هالاپنیو را روی پیتزاها بپاشید، مانند پیتزای باربیکیو آناناس، ژالاپنو و فتا یا پیتزاهای ترتیلای بداهه.
از این فلفل های ترشی تازه در هر دستور سالادی که نیاز به هالاپینوی تازه دارد، مانند سالاد ذرت تازه باغ من استفاده کنید. آنها یک پانچ آب نمک به گواکاموله مورد علاقه من اضافه می کردند.
بیشتر چاشنی های Jalapeño خانگی
لطفاً در نظرات به من اطلاع دهید که ترشی هالاپنیو شما چگونه است! من دوست دارم از شما بشنوم.

Jalapeños ترشی
با این دستور طرز تهیه بهترین ترشی هالاپنیو را یاد بگیرید! از ترشی هالاپنیو که تازه، ترد و تند هستند لذت ببرید – اما نه خیلی تند. محصول دستور غذا حدود 1 پینت است.
- ابتدا فلفل هایتان را آماده کنید: ممکن است بخواهید برای محافظت از انگشتانتان از احساس سوزش دستکش بپوشید. انتهای ساقه هر جالاپینو را برش دهید. برای ترشی های کمتر تند، از یک قاشق گریپ فروت یا قاشق کوچک استفاده کنید تا غشاها در جایی که به داخل فلفل متصل می شوند، آزاد شوند. به آرامی با قاشق یا ضربه بزنید تا غشاها و دانه ها از فلفل بیفتند، سپس آن تکه ها را دور بریزید. هالاپینو را با یک ماندولین یا چاقوی سرآشپز به صورت گردهای نازک برش دهید.
- برای تست سطح ادویه هالاپینو، لقمه های ریز را از چندین فلفل نمونه بگیرید. اگر خیلی تند هستند، هالاپینوهای برش خورده را در ظرفی بریزید و آن را با آب خنک پر کنید. اجازه دهید ژالاپنوها به مدت 30 دقیقه خیس بخورند، سپس آنها را خوب آبکش کنید. (حتی می توانید در این مرحله دوباره نمونه بگیرید و اگر آنها هنوز به شدت تند هستند، 30 دقیقه دیگر خیس کنید.)
- سرکه، آب، سیر (در صورت استفاده) و نمک را در یک ظرف شیشه ای متوسط \u200b\u200bبریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. هالاپنوها را به شیشه اضافه کنید، درب آن را محکم ببندید و شیشه را به آرامی تکان دهید. ممکن است به نظر برسد که مایع کافی ندارید، اما ژالاپنوها به مرور زمان غرق می شوند.
- برای فلفل کاملا ترشی حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید. اگر در این مدت به آن فکر کردید، فلفل ها را به نرمی دیگر بریزید تا به پخش آنها در مایع کمک کند. ترشی هالاپنیو تا 1 ماه در یخچال نگهداری می شود.
یادداشت ها
ترشی سریعتر: سرکه، آب و نمک را در یک قابلمه کوچک گرم کنید تا بجوشد. آن را روی فلفل ها بریزید، سیر له شده را داخل آن بریزید (در صورت استفاده) و بگذارید مخلوط به دمای اتاق برسد، حدود 30 دقیقه. در آن مرحله، فلفل ها باید طعم ترشی خوبی داشته باشند. برای بعد در یخچال بگذارید.
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/pickled-jalapenos/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*