دستور غذای 7 لایه - کوکی و کیت
انتشار: شهریور 30، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

دستور غذای 7 لایه - کوکی و کیت


بهترین دستور دیپ 7 لایه

با بهترین شیب 7 لایه ای که تا به حال داشته ام آشنا شوید. من از سهم من از آنها نمونه گرفتم و وای، این دستور غذا برنده است! هر لایه به تنهایی خوشمزه است و بر روی آخرین لایه ساخته می شود. نتیجه نهایی، البته خامه ای و پنیری است، اما همچنین کاملاً متعادل است. آووکادوی تازه، هالاپینو، گشنیز، پیاز سبز و سالسا طعم های تازه و روشنی را ارائه می کنند که پنیر چدار، خامه ترش و لوبیاهای سرخ شده را قطع می کند.

موادی که در فروشگاه خریداری می شوند نتایج عالی به همراه دارند، بنابراین برای درست ، آن نیازی به روشن ، اجاق گاز ندارید. هر لایه حاوی یک شگفتی کوچک سرگرم کننده است، مانند پاشیدن سالسا در لوبیاهای سرخ شده برای شل شدن بافت و طراوت از jalapeño در خامه ترش. هر هفت لایه نیز به سرعت کنار هم قرار می گیرند، بنابراین می توانید پس از حدود بیست دقیقه مونتاژ از پیش غذا خود لذت ببرید.

مواد دیپ 7 لایه

این شیب 7 لایه را به مهمانی ساعت بعدی خود بیاورید. فصل فوتبال در اوج است (برو رئیس!)، و من این دستور غذا را دوباره این آخر هفته درست می کنم. من از باقی مانده ناهار لذت بردم، بنابراین برای تهیه این دستور نیازی به فرصت بزرگ ندارید. امیدوارم شما هم مثل من دوستش داشته باشید.

طرز تهیه دیپ 7 لایه

طرز تهیه دیپ 7 لایه

در اینجا هفت لایه است که این دستور غذا را تشکیل می دهد. هنگامی که همه آنها با هم جمع شدند، خواهید دید که چرا این بهترین دستور غذای هفت لایه است!

1) لوبیا سرخ شده

لوبیاهای سرخ شده (کنسرو شده یا خانگی) را با مقداری سالسا مخلوط کنید تا بافت آن شل شود و مقداری زیره برای تقویت طعم. افزودن سالسا تضمین می کند که چیپس های تورتیلا می توانند به راحتی لایه لوبیا را جدا کنند. (چیپس های شکسته در دیپ بدترین چیزها هستند!) اگر لوبیاهای سرخ شده از فروشگاه را انتخاب می کنید، من برند امی را دوست دارم.

2) گواکاموله

ما به جای استفاده از بهترین دستور پخت گواکاموله من، گواکاموله ساده درست می کنیم. دو آووکادو را با آب لیموترش، نصف یک هالاپینو تازه خرد شده و نمک له کنید. به اندازه کافی آسان است.

3) خامه ترش

برای اینکه طعم خامه ترش خود را تا حدی بالا ببرید، باقیمانده هالاپینو خرد شده را هم بزنید و آن را با نمک مزه دار کنید. یام من این ایده را از علی اسلاگل از نیویورک تایمز قرض گرفتم و طعم آن را تا حدی بالا می برد.

4) سالسا

چه از دستور پخت سریع و آسان سالسا قرمز من استفاده کنید یا از فروشگاه خریداری کنید، مقداری مایع اضافی را در یک آبکش مشبک روی سینک تخلیه کنید. این مرحله فقط چند ثانیه طول می کشد و تضمین می کند که لایه سالسا آب شما را پایین نیاورد.

5) پنیر چدار

فقط پنیر تازه رنده شده لطفا! پنیر از قبل رنده شده با پودر پوشانده می شود تا از جمع شدن آن جلوگیری شود که طعم و بافت آن را کدر می کند.

6) ترشی هالاپنیو یا زیتون سیاه

من عاشق پاپ تند هستم که ترشی هالاپنیو به این دستور اضافه می کند. زیتون سیاه در غوطه وری هفت لایه استاندارد است، اما چرا؟ ترشی هالاپنیو مکمل ترند. اگر به ادویه حساس هستید، زیتون سیاه را برای طعمی مشابه انتخاب کنید.

7) پیاز سبز و گشنیز

پیاز سبز نازک برش خورده و گشنیز تازه این غوطه ور شدن لایه لایه را با طعم تازه خوش آمدید تکمیل می کنند. آنها این غذا را زنده می کنند! اگر گشنیز را دوست ندارید، می توانید از آن بگذرید، اما من آن را دوست دارم.

نحوه ایجاد شیب 7 لایه را تماشا کنید

دستور دیپ 7 لایه

پیشنهادات خدمت

این دیپ هفت لایه را با چیپس تورتیلا در روزهای بازی سرو کنید و آن را به مجالس خودمانی بیاورید—دوستان شما هیجان زده خواهند شد! اگر سالسا قرمز خانگی من را برای این دستور تهیه کنید، که در کمتر از 10 دقیقه آماده می شود، مقداری اضافی برای سرو در کنار دیپ لایه ای خواهید داشت.

با توجه به طعم های تکس-مکس این دستور، این دیپ همراهی زیبایی برای سایر غذاهای تکس-مکس و مکزیکی خواهد بود. در اینجا چند غذای اصلی برای سرو با آن وجود دارد:

برای کوکتل، مارگاریتا لاغر، کوکتل آبی در مزرعه یا کوکتل پالوما را امتحان کنید. برای یک گزینه غیر الکلی، موکتل های هیبیسکوس با طراوت درست کنید. به سلامتی

دیپ های خوشمزه تر برای درست ،

در اینجا نمونه کوچکی از دستور العمل های دیپ موجود در Cookie و Kate آمده است. برای گسترش بیشتر، یکی از این موارد را انتخاب کنید!

لطفاً در نظرات به من اطلاع دهید که شیب لایه ای شما چگونه است. من عاشق شنیدن نظر شما هستم و امیدوارم شما هم مثل من از این یکی لذت ببرید.

فرو بردن تراشه در شیب 7 لایه

چاپ کنید

شیب 7 لایه

7 لایه نهایی را انجام دهید! هنگامی که این مراحل ساده را دنبال کنید، این دیپ بسیار خامه ای و پنیری طعم تازه و مقاومت ناپذیری دارد. موادی که در فروشگاه خریداری می شوند، نتایج بسیار خوبی دارند. این دستور حدود 12 وعده (در کل حدود 6 تا 7 فنجان دیپ) به دست می آید.

  1. در یک کاسه، لوبیاهای سرخ شده، ¼ فنجان سالسا و زیره را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی پایه یک ظرف پخت مربعی 8 اینچی پخش کنید.
  2. در یک کاسه دیگر، از یک چنگال بزرگ برای له ، آووکادو استفاده کنید. آب لیموترش، نیمی از هالاپینو خرد شده و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید، سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را به طور مساوی روی لوبیاها پخش کنید.
  3. در ظرفی دیگر خامه ترش و باقیمانده هالاپینو را با هم مخلوط کنید. آن را با یک یا دو پیمانه نمک مزه دار کنید. خامه ترش را روی لوبیاها بمالید.
  4. باقیمانده سالسا را \u200b\u200bدر یک آبکش توری روی سینک بریزید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. سالسا را \u200b\u200bروی مخلوط پخش کنید.
  5. پنیر را روی همه جای آن بپاشید و سپس هالاپنیوهای آبکش شده، پیاز سبز و گشنیز را بپاشید. با چیپس ترتیلا سرو کنید.

یادداشت ها

*لوبیا سرخ شده خانگی: بعد از تهیه نسخه خانگی، حدود ½ فنجان لوبیا سرخ شده اضافی خواهید داشت. از همه آن برای غوطه وری فوق العاده استفاده کنید! شما همچنین می توانید آن را به عنوان یک تقویت کننده پروتئین برای یک وعده غذایی بعدی ذخیره کنید یا از آن در کنار چیپس لذت ببرید.

آن را بدون لبنیات/وگان کنید: خامه ترش وگان را جایگزین کنید و پنیر چدار را حذف کنید.

تغذیه

اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.



منبع: https://cookieandkate.com/7-layer-dip-recipe/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*