بروزرسانی: 19 آذر 1404
دیپ کدو تنبل پخته با پنیر بز

این کدو حلوایی خامه ای به بهترین شکل مرز بین شیرینی و شور را طی می کند. این یک ریف فصلی در دستور پخت من برای پنیر بز پخته است که شامل پوره کدو تنبل و ادویه کدو تنبل است. اگر از کدو تنبل و پنیر بز به طور جداگانه لذت می برید، مطمئن هستم که این دستور غذا را دوست خواهید داشت!
طعم های کلیدی در این دیپ پنیر بز، پنیر خامه ای، پوره کدو تنبل، ادویه کدو تنبل و عسل است. سپس سمت مرزه را با یک حبه سیر، نمک، فلفل و تکه های فلفل قرمز (اختیاری، برای مقداری حرارت) افزایش می دهیم.


ما آن مواد را در یک غذاساز مخلوط می کنیم، مخلوط را به یک ظرف کوچک پخت منتقل می کنیم و با مقداری عسل اضافه می ریزیم. برای یک پیش غذا یا میان وعده پاییزی، تا زمانی که گرم و طلایی شود، بپزید.
از آنجایی که این دستور به مقدار نسبتا کمی پوره کدو تنبل نیاز دارد، این دستور العمل عالی برای تهیه با باقی مانده نان کدو تنبل یا کلوچه کدو تنبل است.


نحوه سرو دیپ کدو حلوایی مرزه
از این غوطه ور شدن کدو تنبل بین بازدیدکنندگان از حقه بازی های هالووین لذت ببرید و آن را در مهمانی ساعت فوتبال خود یا به عنوان پیش غذای شکرگزاری سرو کنید. این یک غذای سبک رضایت بخش را با یک سالاد سبز درست می کند، مانند این سالاد اسفناج فصلی یا سالاد ساده کلم لیمو.
برای غوطه وری، کراستینی، برش های نان خمیر ترش برشته شده، چیپس پیتا یا پیتای برشته شده را امتحان کنید. برای گزینه ای بدون گلوتن، کراکرهای محکم و نوارهای پهن فلفل دلمه ای قرمز تازه را امتحان کنید. زیتون و شراب قرمز روشن، مانند پینو نوآر، همراهی های دوست داشتنی هستند.
برای یک مهمانی کامل، این دیپ را با هوموس، تخته پنیر، آجیل شیرین و تند، یا چغندر برشته گبی و لبنه سرو کنید.


کدو تنبل باقی مانده؟
این دستور به 1/4 فنجان پوره کدو تنبل نیاز دارد. بیش از 1 فنجان از قوطی باقی مانده است که برای دستور العمل های کدو تنبل زیر کافی است:
لطفا در نظرات به من اطلاع دهید که چگونه دستور پخت می شود. من دوست دارم از شما بشنوم. شما می توانید دستور العمل های دیپ بیشتر را در اینجا پیدا کنید.

کدو تنبل پخته شده با پنیر بز
این دستور پخت کدو تنبل مرز بین شیرینی و شور را در بر می گیرد! پوره کدو تنبل با پنیر بز و ادویه کدو تنبل ترکیبی غیر قابل مقاومت می کند. دستور غذا حدود 2 فنجان است که برای 4 تا 6 وعده پیش غذا کافی است.
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت با توری در یک سوم بالای فر گرم کنید.
- در غذاساز، پنیر بز، پنیر خامه ای، پوره کدو تنبل، عسل، سیر، نمک، فلفل و تکه های فلفل قرمز (در صورت استفاده) را با هم ترکیب کنید.
- این کار را تا زمانی که مخلوط کاملاً یکدست شود و کمی هم بزنید، حدود 2 دقیقه، مکث کنید تا کناره ها و پایه را در صورت لزوم خراش دهید. این مخلوط در غذاساز جمع می شود و در نهایت خودش را صاف می کند. اگر شک دارید، کمی بیشتر پردازش کنید.
- بچشید و در صورت لزوم تنظیم کنید - برای حرارت بیشتر، یک تکه فلفل قرمز دیگر اضافه کنید، یا اگر می خواهید شیرین تر باشد، یک یا دو قاشق چای خوری دیگر عسل اضافه کنید (بعد آن را با عسل بیشتری می پاشیم، تا غوطه وری تمام شده کمی شیرین تر شود. از آنچه که اکنون می چشید).
- دیپ را به یک ظرف پخت کوچک مخصوص فر با ظرفیت 3 تا 4 فنجان (1 لیتر) منتقل کنید. آن را به طور یکنواخت در کف ظرف پخش کنید و مقداری بافت روی آن باقی بگذارید. آن را با 1 قاشق چایخوری عسل اضافی بپاشید.
- دیپ را در قفسه بالایی به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید تا جایی که روی آن کمی طلایی شود و اطراف لبه ها حباب کند و پف کند. آن را با یک یا دو قاشق چای خوری دیگر عسل بریزید و بگذارید حدود 5 دقیقه خنک شود (گرم است). با همراهان دلخواه سرو کنید.
یادداشت ها
آن را بدون گلوتن کنید: دیپ بدون گلوتن است، بنابراین همراه های بدون گلوتن مانند کراکر را انتخاب کنید.
نکته پنیر خامه ای: پنیر خامه ای این دیپ را خامه ای و لذیذتر می کند. بدون آن، طعم کدو تنبل و ادویه ها طعمی پررنگ تر دارد، که اگر طرفدار زیادی باشید، ممکن است آن را دوست داشته باشید. من انجام دادم نه باید اجازه دهید پنیر خامه ای یا پنیر بز قبل از مخلوط ، آنها در غذاساز Cuisinart تا دمای اتاق گرم شود.
کدو تنبل باقی مانده؟ برای تهیه یا نگهداری بقیه در کیسه فریزر تا 6 ماه، به پست مراجعه کنید.
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/baked-pumpkin-dip-with-goat-cheese/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*