بروزرسانی: 19 آذر 1404
سالاد سانتافه | منتقد دستور غذا
این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.
سالاد سانتافه با طعم جسورانه جنوب غربی پر شده و فوق العاده ترین بافت را دارد. کاهو رومی، مرغ کبابی، لوبیا سیاه، ذرت، گوجه فرنگی، نوارهای تورتیلا، آووکادو و پنیر برای شگفت انگیزترین ترکیب ترکیب می شوند. و پانسمان خامه ای جنوب غربی بهترین لمس نهایی است.
سالادها، مانند این، با مقدار زیادی مواد طعم دهنده دلچسب، مورد علاقه من هستند! برخی از دیگر دستور العمل های سالاد من را که فراتر از خوشمزه هستند، امتحان کنید، آووکادو، مرغ و بیکن، بادام هندی تایلندی، و این سالاد پاییزی.


طرز تهیه سالاد سانتافه
این دستور تهیه سالاد سانتافه خوشمزه، تازه و پر از طعم های جنوب غربی است که شما دوست خواهید داشت. این به سرعت با تلاش بسیار اندک تنها در 20 دقیقه جمع می شود، و زمانی که وقتم کم است اما نیاز به طعم و مزه خوبی دارم، آن را تبدیل به یک محصول می کند. این سالاد سرشار از مواد مغذی با پروتئین فراوان و چربی های سالم است که به این سالاد اجازه می دهد تا یک غذای اصلی رضایت بخش باشد. با این حال، به اندازه کافی خوشایند است که بتوان آن را به گردهمایی ها و دیگر گردهمایی هایی که در آن غذاهای مختلف پخش می شود، بیاورید.
کاهو، گوجه فرنگی و همه سبزیجات این سالاد را سبک و در عین حال سیر کننده نگه می دارند. مرغ چاشنی تاکو، لوبیا سیاه و ذرت به آن طعم مکزیکی می دهد. و زیتون سیاه و آووکادو طعم و بافت را اضافه می کند. نوارهای تورتیلا را برای ترد و شوری متضاد اضافه کنید. در نهایت، یک سس فوق العاده خوشمزه را که می خواهید روی همه چیز بپوشید، اضافه کنید!
مواد لازم
مواد لازم برای دستور تهیه سالاد سانتافه تازه و خوشمزه است! برای اندازه گیری دقیق مواد، کارت دستور غذا را در پایین پست بررسی کنید.
- کاهو: برای طراوت کامل رضایت بخش!
- سینه مرغ کبابی: از مرغ باقی مانده استفاده کنید یا این دستور مرغ کبابی را درست کنید.
- چاشنی تاکو: برای پوشش مرغ. از فروشگاه خریداری شده استفاده کنید، یا برای حداکثر طعم، چاشنی تاکوی خانگی من را امتحان کنید.
- فلفل دلمه ای زرد: بافت و رنگی را اضافه می کند! فلفل دلمه ای نارنجی یا قرمز نیز عالی عمل می کند!
- گوجه گیلاسی: برای انفجارهای آبدار شیرینی.
- لوبیا سیاه: برای افزودن فیبر، طعم و بافت آن را بشویید و آبکش کنید.
- ذرت: ذرت کنسرو شده راحت است و در هر لقمه فقط کمی شیرینی اضافه می کند.
- آووکادو: نصف شده، دانه ها، پوست کنده و خرد شده برای کرمی شدن فوق العاده.
- زیتون های سیاه: زیتون های ورقه شده کنسرو شده را بخرید یا خودتان آنها را برش دهید.
- فرسکو کیزو: عاشق این پنیر خرد شده به سبک مکزیکی هستید!
- گشنیز: طراوت می افزاید! اگر گشنیز را دوست ندارید، به سادگی آن را حذف کنید.
- نمک و فلفل: برای به نمایش گذاشتن تمام طعم های خوشمزه!


تزئین
- خامه ترش: طعم تند و دوست داشتنی به سس اضافه می کند.
- سس مایونز: در عین حال که حالت خامه ای به آن اضافه می کند، لذیذ خامه ترش را متعادل می کند.
- شیر: به پانسمان قوام کامل می دهد.
- گشنیز: برای طعم تازه گیاهی اگر گشنیز دوست ندارید از جعفری استفاده کنید.
- آب لیمو: مقدار کمی اسید در سس ها لازم است و طعم لیموترش مکمل مواد موجود در سالاد است.
- چاشنی جنوب غربی: می توانید این را بخرید یا خودتان درست کنید!
- نمک و فلفل: چشیدن!


بیا سالاد درست کنیم
این سالاد سانتافه با تلاش بسیار کم ترکیب می شود و بهترین طعم ها را دارد! شما آن را دوست خواهید داشت!
- آمادگی: کاهو را بشویید و خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سینه مرغ را با چاشنی تاکو به یک کاسه جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ به طور یکنواخت پوشش داده شود. مرغ چاشنی شده را به کاسه کاهو اضافه کنید.
- همه مواد را با هم ترکیب کنید: فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، لوبیا سیاه، ذرت، آووکادو، زیتون، فرسکو و گشنیز را به آن اضافه کنید. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- پانسمان را درست کنید: در یک کاسه متوسط، خامه ترش، سس مایونز، شیر، گشنیز، آبلیمو، ادویه جنوب غربی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- بریزید و سرو کنید: سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو همه مواد را به طور یکنواخت مخلوط کنید. تازه لذت ببرید!




نکات و تغییرات
ترکیبی از تمام مواد مورد علاقه من Tex-Mex و یک سس سالاد خامه ای خوش طعم، این ممکن است دستور جدید سالاد مورد علاقه من باشد! در اینجا چند نکته مفید و راه هایی وجود دارد که می توانید آن را خودتان کنید!
- انتخاب آووکادو: به دنبال آووکادوی سبز تیره و سفت باشید که کمی فشار می آورد. آنها باید عاری از فرورفتگی و کبودی باشند.
- کاهو: من دوست دارم از کاهوی رومی استفاده کنم زیرا هم قسمت های ترد و هم برگ دارد که به سالاد بافت خوشمزه ای می دهد. می توانید از کوه یخ یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. همچنین برای افزایش آهن، مقداری اسفناج را مخلوط کنید.
- گوشت: گزینه های پروتئینی مختلف را در این سالاد امتحان کنید مانند میگو کبابی، استیک یا حتی مرغ ترد.
- پنیر: اگر فرسکو ندارید، پنیر فتا جایگزین خوبی است. همچنین می توانید مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید.
- تزئین: این سالاد کاملاً با سس جنوب غربی ست می شود، اما می توانید آن را با سس پنیر آبی یا سس رنچ خانگی نیز سرو کنید.


ذخیره سازی باقیمانده
مانند بسیاری از دستور العمل های سالاد، این سالاد سانتافه بهتر است تازه و درست بعد از تهیه آن سرو شود!
وقتی سالاد و سس با هم ترکیب شدند، مدت زیادی باقی نمی ماند. سالاد خیس می شود. فقط آنچه را که می خواهید بخورید بپوشید و سالاد و سس را جداگانه برای نگهداری طولانی تر نگهداری کنید. هر دو به مدت 3 روز در یخچال نگهداری می شوند.
آووکادو همچنین به سرعت قهوه ای می شود، بنابراین اگر فکر می کنید ممکن است سالاد باقی مانده باشد، فقط آووکادو را به چیزی که بلافاصله از آن لذت می برید اضافه کنید.


اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید
آن را پین کنید- 10 اونس کاهو، خرد شده
- 1 ½ فنجان ها سینه مرغ کبابی، خرد شده
- 1 قاشق سوپخوری چاشنی تاکو
- 1 فلفل دلمه ای زرد، خرد شده
- 1 فنجان گوجه گیلاسی، ربع شده
- 1 کنسرو لوبیا سیاه، تخلیه و آبکشی شد
- 1 می توان ذرت، تخلیه شده
- 1 آووکادو، خرد شده
- ¼ فنجان زیتون های سیاه، بریده شده
- ½ فنجان نقاشی دیواری، فرو ریخت
- ¼ فنجان گشنیز، خرد شده
- نمک و فلفل برای چشیدن
- نوارهای تورتیلا، اختیاری برای تزئین
کاهو را بشویید و خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سینه مرغ را با چاشنی تاکو به یک کاسه جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ به طور یکنواخت پوشش داده شود. مرغ چاشنی شده را به کاسه کاهو اضافه کنید.
فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، لوبیا سیاه، ذرت، آووکادو، زیتون، فرسکو و گشنیز را به آن اضافه کنید. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
در یک کاسه متوسط، خامه ترش، سس مایونز، شیر، گشنیز، آبلیمو، ادویه جنوب غربی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو همه مواد را به طور یکنواخت مخلوط کنید.
تازه لذت ببرید!
کالری: 252کیلو کالریکربوهیدرات ها: 8gپروتئین: 10gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 7gچربی اشباع شده: 7gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 39میلی گرمسدیم: 364میلی گرمپتاسیم: 451میلی گرمفیبر: 3gقند: 3gویتامین A: 3609IUویتامین سی: 38میلی گرمکلسیم: 101میلی گرماهن: 1میلی گرم
اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.
منبع: https://therecipecritic.com/santa-fe-salad/