سالاد میوه زمستانی آسان (1 کاسه!)
انتشار: آذر 27، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

سالاد میوه زمستانی آسان (1 کاسه!)


قاشق ها را در حال استراحت در یک کاسه از دستور العمل سالاد میوه زمستانی آسان ما

میوه های زمستانی هستند بازماندگان، سردترین روزهای سال را پشت سر می گذارد. ما باید کمی از آنها قدردانی می کردیم. وارد این سالاد میوه زمستانی ساده و پر جنب و جوش شوید!

تقریباً احساس می شود بیش از حد ساده بودن دستور پخت (1 کاسه، 5 مواد تشکیل دهنده، 15 دقیقه!)، اما ما هستیم مینیمالیست بالاخره بیکر. بیا درستش کنیم

پرتقال، سیب، کیوی، لیموترش، آریل انار و نعناع تازه

طرز تهیه این سالاد میوه زمستانی آسان

این سالاد میوه زمستانی واقعاً آسان است! پیچیده ترین قسمت آن است تقسیم یک پرتقال. و ما فقط آن را قول می دهیم صداها ارعاب کننده بعد از اینکه یک بار این کار را انجام دادید، آماده خواهید بود که مهارت های تقسیم بندی خود را به دوستان خود نشان دهید!

یا ... شما فقط می توانید از یک پرتقال بدون هسته استفاده کنید! اصلی هدف از تقسیم بندی پرتقال است به دانه ها را بردارید. همچنین مغز و غشاها را از بین می برد و بهترین بافت و حداکثر شیرینی را تضمین می کند.

نحوه تقسیم یک پرتقال، می پرسی؟ اولین قدم این است که پوست آن را قطع کنید. پس از بریدن قسمت بالایی و پایینی پرتقال به طوری که صاف بنشیند، ساده ترین کار این است (عکس زیر را ببینید). سپس می توانید به راحتی کناره ها را جدا کنید.

با استفاده از یک چاقوی تیز پوست پرتقال را جدا کنید

بعد، پرتقال را در یک دست می گیرید و داخل هر غشا را به آرامی برش دهید (عکس زیر را ببینید) برای ایجاد برش. شما اکنون یک پرتقال را تقسیم کرده اید. برو تو!

یک پرتقال پوست کنده را برش دهید تا نحوه تقسیم آن را نشان دهید

در مرحله بعد، آن را به پوست کندن و برش کیوی و خرد ، یک سیب! برداشتن پوست کیوی بهترین طعم و بدون بافت تیره را تضمین می کند.

برش پوست کیوی

سپس ما دوست داریم تمام میوه ها را برش دهیم حتی قطعات به اندازه لقمه چون به نوعی باعث طعم بهتر سالاد می شود. منطق غیر قابل توضیح است. اما اعتماد!

تکه های پرتقال و کیوی به اندازه لقمه در یک کاسه

تنها چیزی که باقی مانده است: یک نم نم نم نم باران عسل، فشار از آهک یا لیمو، و همه را با هم بریزید!

عسل را در یک کاسه سیب، کیوی و پرتقال خرد شده بریزید

انار و نعناع اضافات اختیاری برای طراوت و رنگ آمیزی هستند!

با استفاده از قاشق های سرو یک سالاد میوه زمستانی تازه

ما خوشحالیم که این سالاد میوه را امتحان کنید! این است:

تازه
ترد
پر جنب و جوش
زیبا
کمی شیرین شده
خیلی آسان برای ساختن
& ایده آل برای زمستان!

این سالاد بهترین هر دو جهان است: به اندازه کافی برای سفره تعطیلات (شامل انار + نعناع!) و به اندازه کافی ساده که هنگام تمیز ، یخچال آخر هفته کنار هم بریزید!

سالادهای زمستانی بیشتر

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

انارها را در یک کاسه از سالاد میوه زمستانی آسان خود بپاشید

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

خدمات 4 (~1 پیمانه)

دوره سالاد، ساید

آشپزی بدون گلوتن، وگان (اختیاری)

فریزر دوستانه خیر

نگه میداره؟ 2-3 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 2 متوسط پرتقال، قطعه قطعه شده/بالا و به قطعات 1/2-1 اینچی برش داده می شود (به دستورالعمل ها مراجعه کنید)
  • 1 کوچک سیب ترد عسل، به قطعات 1/2-1 اینچی بریده شده است (یا انواع شیرین و ترد دیگری مانند فوجی)
  • 2 محکم، تازه رسیده کیوی را پوست کنده و به قطعات 1/2 اینچی برش دهید
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو (یا لیمو، اما ما متوجه شدیم که لیموترش طعم بیشتری می دهد)
  • 1 قاشق غذاخوری عسل (یا شربت افرا اگر گیاهخوار باشد)

تزئین اختیاری

  • 1/3 فنجان آرل های انار (بهترین روش بریدن انار را اینجا بیاموزید)
  • 1-2 قاشق غذاخوری برگ نعناع تازه خرد شده
  • پرتقال: برای تکه تکه ، پرتقال، آن را روی تخته برش قرار دهید و با یک چاقوی تیز قسمت بالا و پایین آن را جدا کنید و پوست و مغز آن را جدا کنید تا میوه در معرض دید قرار گیرد. سپس یکی از طرف های صاف را روی تخته برش قرار دهید و پوست و مغز باقیمانده را جدا کنید و در حین حرکت، پرتقال را بچرخانید. پرتقال پوست کنده را در دست غیر غالب خود قرار دهید و با احتیاط با حرکت تکان دهنده درست در داخل غشاها برش دهید و برش هایی ایجاد کنید. دانه ها و غشاها دیگر به برش ها متصل نمی شوند. هنگامی که برش ها را تقسیم کردید، برش ها را به قطعات 1/2-1 اینچی برای سالاد برش دهید.

  • از طرف دیگر، اگر از پرتقال بدون هسته استفاده می کنید، می توانید به جای تکه تکه ،، پرتقال پوست شده را روی تخته برش قرار دهید، آن را از وسط نصف کنید، سپس نازک برش دهید و به صورت مثلث هایی به اندازه لقمه برش دهید.

  • سیب: ما دوست داریم پوست را برای سهولت و فیبر بگذاریم! سیب را به ورقه های 1 اینچی برش دهید، هسته آن را بردارید و سپس به قطعات 1/2 تا 1 اینچی برش دهید.

  • کیوی: انتهای کیوی را برش دهید، سپس یکی از انتهای بریده شده را روی تخته برش قرار دهید و با احتیاط پوست آن را جدا کنید. کیوی را به قطعات 1/2-1 اینچی برش دهید.

  • در یک کاسه یا بشقاب سرو، قطعات پرتقال خرد شده، سیب و کیوی را اضافه کنید. آب لیموترش و عسل را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود و هیچ دسته ای از عسل باقی نماند.

  • با آرل های انار و/یا نعناع خرد شده (هر دو اختیاری، اما بسیار زیبا!) تزئین کنید.

  • بهترین زمانی که تازه است. سالاد باقیمانده (بدون نعناع) به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود زیرا مرکبات از قهوه ای شدن سیب جلوگیری می کند. نعناع ظرف 24 ساعت قهوه ای می شود و بهتر است درست قبل از سرو اضافه شود.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=a5hhO5Z4w14[/embed]

*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.

خدمت: 1 فنجان کالری: 88 کربوهیدرات ها: 22.6 g پروتئین: 1.1 g چربی: 0.3 g چربی اشباع شده: 0 g چربی های چند غیر اشباع: 0.1 g چربی تک غیر اشباع: 0 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 2 میلی گرم پتاسیم: 273 میلی گرم فیبر: 3.5 g شکر: 17.5 g ویتامین A: 33 IU ویتامین C: 70 میلی گرم کلسیم: 41 میلی گرم آهن: 0.2 میلی گرم



منبع: https://minimalistbaker.com/easy-winter-fruit-salad/