سالاد هویج |  منتقد دستور غذا
انتشار: فروردین 17، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

سالاد هویج | منتقد دستور غذا


این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.

در این سالاد هویج ساده، هویج ترد چوب کبریت، گردو و کریسین شیرین با هم ترکیب می شوند تا یک سالاد تازه و پر جنب و جوش با طعم و بافت فوق العاده درست کنند. برای یک غذای جانبی باورنکردنی با یک وینیگرت لیمویی سبک به پایان برسانید!

از شور گرفته تا شیرین، هویج چنین لذیذی را به دستور پخت اضافه می کند. آنها طعم، بافت و تغذیه را فراهم می کنند. برخی از دستور العمل های مورد علاقه ما با هویج سوپ هویج، رول کیک هویج و این هویج های لعاب دار کلاسیک فوق العاده است.

دستور العمل سالاد هویج

آیا به دنبال ظرفی سبک و روشن هستید که با همه چیز هماهنگ باشد؟ این سالاد هویج را امتحان کنید! این با مواد ساده و مغذی درست شده است و برای فصل بهار فوق العاده است، اما در واقع لذت بردن از آن در تمام طول سال عالی است. فقط 20 دقیقه طول می کشد تا آماده شود، و همچنین خنک شده بسیار خوشمزه است، و آن را برای آماده سازی قبل از زمان عالی می کند! این برای من برای آوردن به هر potluck یا گرد هم آمدن است!

وقتی می گویم باید این دستور غذا را درست کنید به من اعتماد کنید! این یک جمعیت خشنود است که همه را وادار می کند برای کمک دوم بخواهند. همچنین به اندازه کافی همه کاره است تا با بسیاری از غذاهای اصلی جفت شود! آن را به عنوان یک غذای جانبی با ژامبون لعاب عسلی، مرغ سرخ شده در هوا یا حتی ماهی سالمون امتحان کنید.

چه چیزی در سالاد هویج وجود دارد؟

این دستور العمل سالاد هویج با مواد سالم و تازه همراه است که طعم عالی دارند! این سس بهترین پایان برای درخشش واقعی این ظرف است! برای اندازه گیری دقیق، کارت دستور غذا را در پایین پست بررسی کنید.

  • هویج: به دنبال هویج های سفت و بدون ، یا شکاف باشید. از رنگ های چند رنگ یا سه رنگ برای ارائه ای زیبا استفاده کنید!
  • گردو: یک ترد مغزی اضافه می کند!
  • کرایسین: میوه خشک شیرین و جویدنی مکمل خوبی برای هویج خاکی و ترد است.

تزئین

  • آب لیمو: آب لیموی خوش طعم و تازه، مقدار مناسبی مرکبات را به این سالاد اضافه می کند.
  • سرکه سیب: به خوشرنگ شدن سالاد کمک می کند و به آن لطافت کمی می دهد.
  • روغن زیتون: به پانسمان قوام کامل می دهد.
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری فقط برای کمی شیرینی.
  • خردل دیژون: برای برخی از طعم وزوز! همچنین به روغن و سرکه می چسبد تا وینگرت امولسیون (مخلوط) بماند، بنابراین روغن و سرکه از هم جدا نمی شوند.
  • آویشن: طعم گیاهی خوبی را اضافه می کند.
  • نمک و فلفل: از هر کدام 1 قاشق چایخوری برای افزایش طعم.

طرز تهیه سالاد هویج

ژولین ، هویج وقت گیرترین قسمت کنار هم انداختن آن است. اگرچه واقعاً بسیار ساده است و ارزشش را دارد.

  1. آمادگی: هویج ها را با شستن و آب گیری (برش نازک چوب کبریت) آماده کنید. هویج ها را با گردو و کریسین در یک کاسه بریزید.
  2. پانسمان را درست کنید: در یک کاسه کوچک، آب لیمو، سرکه سیب، روغن زیتون، خردل، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  3. بریزید و سرو کنید: سس را روی مخلوط هویج بریزید و بریزید تا پوشش داده شود. فوراً سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود و به هویج خیس بخورد.

نکات و تغییرات

این سالاد هویج همانطور که هست شگفت انگیز است، اما فوق العاده همه کاره است، بنابراین می توانید به راحتی آن را تغییر دهید. در اینجا چند نکته و ایده وجود دارد که چگونه می توانید آن را خودتان بسازید!

  • مواد را تغییر دهید: می توانید کریزین ها را جایگزین کشمش یا کرن بری خشک کنید یا آنها را به طور کلی کنار بگذارید. به طور مشابه با گردو، می توانید آنها را جایگزین گردو، پسته یا تخمه آفتابگردان کنید.
  • گیاهان دارویی: در این دستور می توانید از آویشن تازه یا خشک استفاده کنید. اگر از آویشن خشک استفاده می کنید، به 1/4 قاشق چایخوری نیاز دارید. همچنین، از یک گیاه مورد علاقه دیگر مانند پونه کوهی استفاده کنید.
  • نوع هویج: هویج نارنجی ساده برای این دستور کاملاً خوب عمل می کند، من گزینه سه رنگ را صرفاً برای ارائه دوست دارم.
  • آجیل را برشته کنید: ما عاشق برشته ، گردو هستیم تا واقعاً طعم آجیل را نشان دهیم. آنها را در یک ماهیتابه خشک کوچک روی حرارت ملایم اضافه کنید و بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا معطر شوند، حدود 1 دقیقه.

نکته دستور غذا

ما به شدت توصیه می کنیم که هویج خود را ژولین کنید. از یک کیسه هویج از قبل بریده شده از فروشگاه استفاده نکنید. شما می خواهید این سالاد پر از هویج ترد و شیرین باشد و هویج های کیسه ای اغلب خشک و بی طعم هستند.

می توانید هویج ها را با پوست کن یا چاقو ژولین کنید. پوست کن های جولین ارزان و کارآمد هستند، شما می توانید یک دسته کامل هویج را فقط در چند دقیقه آماده کنید! اگر از چاقو استفاده می کنید، هویج های پوست کنده را به تکه های کوچک برش دهید و از طول به صورت چوب کبریت نازک برش دهید.

باقیمانده را از قبل تهیه و ذخیره کنید

یکی از بهترین چیزهای این سالاد این است که آماده شدن آن آسان است و مدت زیادی در یخچال نگهداری می شود. این یک گزینه عالی برای تهیه یک وعده غذایی است!

  • پیشرفت کن: سالاد هویج از شب قبل از سرو ، آن عالی است. همه طعم ها تشدید می شوند و حتی خوشمزه تر می شوند!
  • ذخیره سازی باقیمانده: باقی مانده سالاد را تا 5 روز در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید
  • هویج ها را با شستن و آب گیری (برش نازک چوب کبریت) آماده کنید. هویج ها را با گردو و کریسین در یک کاسه بریزید.

  • در یک کاسه کوچک، آب لیمو، سرکه سیب، روغن زیتون، خردل، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  • سس را روی مخلوط هویج بریزید و بریزید تا پوشش داده شود. فوراً سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود و به هویج خیس بخورد.

باقیمانده غذا را تا 5 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید. می توانید کریسین ها را جایگزین کشمش کنید یا به کلی آن ها را کنار بگذارید. به طور مشابه با گردو، می توانید آنها را جایگزین گردو، پسته یا تخمه آفتابگردان کنید. این دستور غذا از شب قبل درست می شود و روز بعد سرو می شود!در این دستور می توانید از آویشن تازه یا خشک استفاده کنیدهویج نارنجی ساده برای این دستور کاملاً خوب عمل می کند، من گزینه سه رنگ را صرفاً برای ارائه دوست دارم.

کالری: 183کیلو کالریکربوهیدرات ها: 21gپروتئین: 3gچربی: 11gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 7gچربی اشباع شده: 3gسدیم: 468میلی گرمپتاسیم: 325میلی گرمفیبر: 4gقند: 14gویتامین A: 12668IUویتامین سی: 8میلی گرمکلسیم: 45میلی گرماهن: 1میلی گرم

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.


منبع: https://therecipecritic.com/carrot-salad/