بروزرسانی: 19 آذر 1404
سالسا کرن بری - کوکی و کیت

سالسا کرن بری؟ چرا که نه! این سالسا شگفت انگیز جسورانه و تند است. تلخی زغال اخته با شیرینی آب پرتقال و کمی عسل تلطیف می شود. اکثر دستور العمل های سالسا کرن بری خیلی شیرین هستند و به اندازه یک فنجان شکر نیاز دارند. این یکی از تعادل خوبی برخوردار است و می توانید آن را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.
این دستور العمل سالسا کرن بری از یکی از مادربزرگ فقید من که سالها پیش به جشن کریسمس خانواده ما آورده بود الهام گرفته شده است. جشن و رنگارنگ بود و من فقط آن را دوست داشتم.
با دستور مادربزرگم، سال گذشته وقتی دوستمان تسا و شوهرش آمدند، این سالسا را \u200b\u200bبداهه ساختم. مادربزرگم سالسا خود را با پنیر خامه ای سرو کرد، اما متوجه شدم که همه ما به پنیر خامه ای نادیده گرفته شدیم و برای خوردن سالسا بیشتر برمی گشتیم. فکر نمی کنم به همراهی نیاز داشته باشد، اما در زیر پیشنهادات سرو را پیدا خواهید کرد.


تهیه سالسا کرن بری بسیار آسان است. مواد تشکیل دهنده به حداقل کار آماده سازی نیاز دارند زیرا ما به غذاساز متکی هستیم.
دستور پخت کامل را در زیر خواهید یافت. به سادگی ترکیب کنید زغال اخته تازه، پیاز قرمز، گشنیز، هالاپینو، آب پرتقال، آب لیموترش، عسل و نمک. اگر سالسا ملایم را ترجیح می دهید، هالاپینو را حذف کنید.
10 تا 15 ثانیه این کار را انجام دهید، سپس بچشید و اگر مخلوط طعم تلخی داشت، عسل بیشتری اضافه کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا طعم ها به هم بخورند، سپس لذت ببرید!


پیشنهادات سرو کرن بری سالسا
این سالسا را \u200b\u200bبه عنوان یک پیش غذای غیرمنتظره در جشن شکرگزاری یا کریسمس خود سرو کنید، یا از آن به عنوان میان وعده در فصل کرن بری لذت ببرید.
آن را با چیپس ترتیلا سرو کنید، شاید با یک شیر خامه ای و تند مانند گواکاموله کلاسیک یا گواکاموله انار جشن، پنیر بز پخته، خامه ترش یا لبنه سرو کنید.
برای یک وعده غذایی کامل، انچیلاداهایی مانند انچیلاداهای کریسمس من را امتحان کنید. برای کوکتل، پانچ وانیلی-گلابی تعطیلات، مارگاریتاهای لاغر یا کوکتل آبی را درست کنید.

پیش غذای سرگرم کننده بیشتری برای درست ،
در اینجا چند مورد دیگر از شیپ های مورد علاقه من برای فصل تعطیلات وجود دارد. پیش غذا های بیشتر را اینجا مرور کنید.
لطفاً در نظرات به من اطلاع دهید که سالسا کرن بری شما چگونه است! من دوست دارم از شما بشنوم.

سالسا کرن بری
این دستور العمل سالسا زغال اخته پررنگ، تند و کمی با آب پرتقال و عسل شیرین شده است. jalapeño را برای تند اضافه کنید یا برای سالسا ملایم از آن صرف نظر کنید. دستور العمل سخاوتمندانه 2 فنجان به دست می دهد.
- در کاسه غذاساز، همه چیز از جمله فقط 1 قاشق غذاخوری عسل را با هم ترکیب کنید. فقط تا زمانی که مواد ریز خرد شوند این کار را انجام دهید - این به سرعت اتفاق می افتد، در حدود 10 ثانیه در غذاساز من. تکه های بزرگ تری را که به کناره های کاسه چسبیده اند بتراشید و فقط چند ثانیه دیگر آن ها را پردازش کنید تا آن ها را خرد کنید.
- مخلوط را در یک کاسه کوچک سرو بریزید. بچشید و اگر مخلوط خیلی ترش یا تلخ است، با قاشق چایخوری عسل اضافه کنید یا آب پرتقال دیگری به آن اضافه کنید.
- مخلوط را قبل از سرو 10 دقیقه استراحت دهید یا روی آن را بپوشانید و بعداً در یخچال بگذارید. این سالسا تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود.
یادداشت ها
آن را وگان کنید: جایگزین شربت افرا برای عسل
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/cranberry-salsa-recipe/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*