بروزرسانی: 19 آذر 1404
سوپ نودل کاری دلپذیر (الهام گرفته از تایلند)

هوای خنک تر به معنای یک چیز است: سوپ های دلپذیر تکرار کن! برنامه جدید ما این است با الهام از تایلند سوپ رشته فرنگی با شیر نارگیل، خمیر کاری، سبزیجات و مرغ یا توفو انتخابی شما. خامه ای، زنجبیلی، تند، مغذی و بسیار راضی کننده است!
پاداش؟ این همه کاره است، تقریباً با هر سبزیجاتی که در اطراف دارید به خوبی کار می کند! روش های ساده طعم بزرگ. بیایید این کار را انجام دهیم!

این سوپ نودل کاری آسان با شروع می شود خیساندن رشته برنج در آب جوش تا نرم شود. ما دوست داریم از رشته فرنگی برنج قهوه ای استفاده کنیم که غلات کامل است و طعمی مغزی و سالم دارد.

بعد، به پایه خوش طعم این سوپ می رسد: موسیر تفت داده شده، زنجبیل، سیر و خمیر کاری قرمز یا زرد تایلندی. اگر گرمای اضافی دوست دارید، تکه های فلفل قرمز ضروری هستند!

سپس نوبت به تبدیل آن به سوپ با (مرغ یا سبزیجات) می رسد. آبگوشت و شیر نارگیلبه علاوه آمینوهای نارگیل یا تاماری برای افزایش طعم. این ترکیب آن را کرمی، دنج، فوق العاده خوش طعم و سبک و در عین حال رضایت بخش می کند.
همچنین رضایت بخش؟ پروتئین! انتخاب شما از مرغ یا توفو - به سادگی مکعب ها را برش دهید، آنها را اضافه کنید و قبل از اضافه ، سبزیجات، حدود 5 دقیقه بجوشانید.

برای سبزیجات، ما ترکیبی از آنها را دوست داریم بوک چوی، قارچ و نخود فرنگی. نخود فرنگی کمی ترد می کند، قارچ ها به آن عمق می دهند، و بوک چوی در برخی مواد غذایی جدی قرار می گیرد!
بسیاری از سبزیجات دیگر نیز در اینجا کار می کنند - بروکلی، هویج، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و ذرت همگی عالی هستند.

خط پایان نزدیک است! نودل ها را به کاسه های سرو اضافه کنید (تا روی اجاق گاز نرم نشوند)، سپس سوپ را روی آن بریزید. چاشنی های اختیاری (لیمو یا لیموترش، گشنیز یا نعناع، \u200b\u200bو بادام زمینی یا بادام هندی) این سوپ را با درخشندگی، طعم گیاهی و تردشان به وضعیت رستوران می برند!

ما فکر می کنیم این سوپ ممکن است تبدیل به غذای جدید شما شود! این است:
خامه ای
آبگوشتی
تند
زنجبیل
دلداری دادن
مغذی
و قابل تطبیق برای همه خواران!
این سوپ برای همه چیز مناسب است، از یک وعده غذایی سریع در شب گرفته تا تمیز ، یخچال آخر هفته، آماده سازی غذا (فقط صبر کنید تا نودل ها را اضافه کنید!)، یا حتی تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام.
سوپ های دنج بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 5 (~1 ¾ پیمانه وعده)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل (یا روغن زیتون یا آووکادو)
- 1 بزرگ موسیر، نازک برش خورده (1 موسیر 3/4 فنجان یا 90 گرم // یا پیاز زیر را می دهد)
- 3 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
- 4 میخک سیر، خرد شده (بازده سیر 4 حبه ~ 2 قاشق غذاخوری یا 18 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز یا زرد (وگان/بدون گلوتن در صورت نیاز // ما از Mike\'s Curry Love استفاده کردیم)
- 1/2-1 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز (بسته به ترجیح حرارت و سطح حرارت خمیر کاری شما)
- 4 فنجان آبگوشت انتخابی (مرغ یا سبزی)
- 1 (14 اونس) می تواند شیر نارگیل روشن کند (یا پر چرب برای سوپ غنی تر)
- 2 قاشق غذاخوری آمینوهای نارگیل (یا تاماری)
- 1 ½ پوند سینه یا ران مرغ بدون پوست بدون استخوان، به مکعب هایی به اندازه لقمه بریده شده است (یا 14 اونس توفوی فوق سفت، به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید)
- 3-4 فنجان بوک چوی خرد شده (ما از بیبی بوک چوی // 2 عدد بچه بوک چوی کوچک ~ 3-4 فنجان یا 225-300 گرم // یا گلچه های کلم بروکلی یا هویج ریز خرد شده استفاده کردیم)
- 2 فنجان قارچ ورقه شده (کرمینی، شیتاکه یا دکمه سفید همه کار می کنند // یا زیر فلفل دلمه ای یا لوبیا سبز)
- 1 فنجان نخود فرنگی را خرد کنید، انتهای آن را کوتاه کنید، به قطعات 1 اینچی برش دهید (اختیاری // یا ذرت زیر منجمد)
- 1-2 قاشق غذاخوری آبلیمو (یا آب لیمو // اختیاری)
برای خدمت
- 8 اونس رشته فرنگی برنج قهوه ای (یا دیگر پاستا/نودل های انتخابی// ما نودل های پد تای آنی چون را دوست داریم)
- نعناع تازه و/یا گشنیز (اختیاری)
- بادام زمینی یا بادام هندی تفت داده شده* (اختیاری)
- قاچ لیمو یا لیمو (اختیاری)
- نودل/پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. (ما دوست داریم این رشته ها را به یک کاسه ضد حرارت اضافه کنیم و به مدت 4-5 دقیقه با آب جوش بپوشانیم، اما با همه انواع رشته ها جواب نمی دهد.) پس از نرم شدن، آبکشی کرده و کنار بگذارید.
در همین حال، روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پس از داغ شدن، موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. زنجبیل، سیر، رب کاری و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
آبگوشت، شیر نارگیل و آمینو نارگیل (یا تاماری) را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوشیدن، مرغ مکعبی (یا توفو) را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. مطمئن شوید که در حال جوشیدن است، جوشیدن نیست، یا مرغ سفت می شود.
بوک چوی (یا بروکلی یا هویج) و قارچ (یا فلفل دلمه ای/لوبیا سبز) را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شوند.
پس از نرم شدن، نخود فرنگی (یا ذرت) را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه بیشتر یا تا زمانی که نخود فرنگی به بافت دلخواه شما برسد بپزید - ما ترجیح می دهیم نخود فرنگی سبز پر جنب و جوش بماند و کمی ترد باشد.
آبگوشت را بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، برای روشنایی آب لیموترش (ما 1 قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر)، آمینوهای نارگیل یا تاماری بیشتر برای طعم/شوری کلی، یا بیشتر فلفل قرمز برای گرما اضافه کنید.
برای سرو، رشته فرنگی را بین کاسه های سرو تقسیم کنید و سوپ را روی آن بریزید. با نعناع یا گشنیز خرد شده، بادام زمینی یا بادام هندی بوداده، یا لیمو یا لیمو (همه اختیاری) تزئین کنید.
باقیمانده سوپ و رشته فرنگی را به طور جداگانه تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید یا سوپ را (بدون رشته) تا 1 ماه در فریزر قرار دهید.
* برای برشته ، بادام هندی خام، یک لایه را به یک تابه خشک اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتباً هم بزنید تا کمی قهوه ای شود - حدود 5 دقیقه.
*زمان آماده سازی شامل مواد اختیاری نمی شود و فرض بر این است که بوک چوی و نخود فرنگی را در حین پختن سوپ خرد کنید.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که با سینه مرغ، مقادیر کمتر در جایی که محدوده ارائه می شود، و بدون مواد اختیاری محاسبه می شود.
خدمت: 1 خدمت ، کالری: 476 کربوهیدرات ها: 45.7 g پروتئین: 44.2 g چربی: 12.6 g چربی اشباع شده: 7.3 g چربی های چند غیر اشباع: 0.7 g چربی تک غیر اشباع: 1.1 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 107 میلی گرم سدیم: 609 میلی گرم پتاسیم: 950 میلی گرم فیبر: 3.2 g شکر: 4.8 g ویتامین A: 542 IU ویتامین C: 24 میلی گرم کلسیم: 74 میلی گرم آهن: 2.2 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/cozy-curry-noodle-soup-thai-inspired/