بروزرسانی: 19 آذر 1404
سیب زمینی سرخ شده با پنیر چیلی وگان - دستور پخت نانوایی مینیمالیست

گاهی اوقات فقط کاری که انجام می دهد سیب زمینی سرخ شده با پنیر چیلی است. میدونی؟ خوشبختانه، اکنون می توانید این هوس را با این نسخه وگان به همان اندازه آرامش بخش برآورده کنید! احساس انحطاط و خاص می کند اما به سرعت با هم ترکیب می شود منگنه های سالم شربت خانه (از جمله عدس غنی از فیبر!).
فقط 10 ماده دوستان برای تغذیه جسم و روح شما لازم است. اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام می شود!

از آنجایی که به آنها سیب زمینی سرخ شده با پنیر چیلی می گویند، اجازه دهید با صحبت در مورد 1) شروع کنیم فلفل، سپس به 2) می رسیم پنیر و 3) سیب زمینی سرخ شده!
برای فلفل وگان، ما با یک پایه سالم عدس و آنها را با پودر فلفل قرمز، پاپریکا دودی، سرکه سیب، سس کچاپ و آمینوهای نارگیل چاشنی کنید. این یک دودی + مرزه مخلوط کنید تا بپزد تا غلیظ و خوش طعم شود. خیلی هم تند نیست زیرا سیب زمینی سرخ کرده یک حرکت برنده نیست!

حالا به سراغ پنیر برویم! ما خودمون رو انتخاب کردیم بادام هندی + چدار وگان هویجکه روی ساندویچ پنیر کبابی و پنیر مک ان نیز خوب است. طعم خنثی و پنیری دارد و فوق العاده خامه ای و خوشمزه است!

برای سیب زمینی سرخ شده در فر، ما آن را با سیب زمینی، روغن آووکادو و نمک ساده نگه داشتیم. پخت و پز در دمای بالا (425 فارنهایت / 218 درجه سانتیگراد) اطمینان حاصل می کند که آنها خوب می شوند قهوه ای طلایی با لبه های ترد (با نام مستعار سرخ کمال!).

سه قسمت را کنار هم قرار دهید و سیب زمینی سرخ کرده پنیر چیلی دارید! چاشنی صورت.

ساده نگه دارید یا با پر ، پیاز ترشی سریع یا ترشی هالاپنیو، خامه ترش گیاهی، پیاز سبز و/یا گشنیز آنها را زیبا و خاص کنید.

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این سیب زمینی سرخ شده با پنیر چیلی وگان را امتحان کنید! آنها عبارتند از:
مرزه
تند
"چیزدار"
رضایت بخش
دلداری دادن
& خیلی خوشمزه!
این غذا یک وعده غذایی عالی برای ارضای هوس غذایی راحت و دریافت فیبر شما در همان زمان است. همچنین برای لذت بردن از زمانی که "بازی بزرگ" روشن است (یا هر چیزی که ورزشکاران می گویند) عالی خواهد بود.
غذاهای کلاسیک راحت تر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @ را تگ کنیدمینیمالیست نانوا در اینستاگرام به سلامتی، دوستان!

خدمات 3 (سرویس ها)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
سیب زمینی سرخ شده
- 2 بزرگ (~1/3 پوند هر کدام) سیب زمینی، تمیز ساییده شده اما پوست کنده نشده، به 1/2 اینچ سیب زمینی سرخ شده بریده شده (طلای یوکان یا روست به خوبی کار می کنند)
- 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
فلفل
- 1 (15 اونس) قوطی عدس را آبکش کرده و آبکشی کنید
- 4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (یا از فروشگاه خریداری شده // اگر نمک زده شود، با آمینوهای نارگیل کمتر شروع کنید)
- 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز دودی
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- 1 قاشق غذاخوری سس گوجه
- 2 قاشق غذاخوری آمینوهای نارگیل
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی (اختیاری)
- 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو، برای پخت و پز
- پنیر: اگر با پنیر چدار وگان خانگی سرو می کنید، خیس ، بادام هندی و هویج خود را هم اکنون شروع کنید: 2/3 فنجان (80 گرم) بادام هندی + 1/2 فنجان (64 گرم) هویج پوست کنده نازک برش داده شده با آب جوش. کنار بگذارید.
- سیب زمینی سرخ شده: فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید. برای تمیز ، آسان تر (اما سیب زمینی های سرخ شده کمی ترد)، یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید (ما این کار را نکردیم). سیب زمینی های ورقه شده را به سینی فر اضافه کنید و با روغن و نمک تفت دهید. سیب زمینی های سرخ شده را طوری پخش کنید که همگی روی یک طرف صاف قرار گیرند و پوست آن رو به بالا باشد و مطمئن شوید که سیب زمینی سرخ شده روی هم قرار نگیرد. به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که کف آن شروع به قهوه ای شدن کند بپزید، سپس با احتیاط بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا نرم اما ترد شود.نکته حرفه ای: اگر سیب زمینی سرخ شده شما چسبیده است، از یک کاردک فلزی (یا دیگر نازک/سخت) استفاده کنید، آن را برعکس کنید و زیر سیب زمینی سرخ کرده فشار دهید تا بلند شود و برگردد، و تمام خوبی های ترد را حفظ کنید (فکر کنید خراش دادن به جای اسکوپ زدن).
چیلی: در حین پخت سیب زمینی سرخ شده، عدس های خود را به همراه پودر چیلی، پاپریکا دودی، سرکه سیب، سس کچاپ، آمینو نارگیل و کاین (اختیاری) به یک کاسه همزن اضافه کنید. هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود.
- یک تابه 10 اینچی یا بزرگتر نچسب یا چدنی خوش طعم را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. روغن آووکادو را اضافه کنید و مخلوط عدس خود را در ماهیتابه قرار دهید. مخلوط را در ماهیتابه پخش کنید و از یک لایه یکنواخت اطمینان حاصل کنید. 4-5 دقیقه بدون مزاحمت بپزید. باید به خوبی جوش بزند و حباب بزند - اگر اینطور نیست، حرارت را کمی افزایش دهید.
هنگامی که مقداری از مایع پخته شد و مخلوط ته آن کمی قهوه ای شد، با استفاده از یک کاردک قسمت ها را تا حد امکان به طور یکنواخت برگردانید تا طرف دیگر آن برای 3 دقیقه دیگر قهوه ای شود. وقتی رنگ مخلوط تیره شد و غلیظ و شبیه فلفل به نظر رسید، حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید.
- پنیر: درست ، پنیر چدار وگان را در این زمان به پایان برسانید. زمانی که پنیر خامه ای و غلیظ به نظر می رسد اما قبل از اینکه خیلی سفت شود، پختن را متوقف کنید.
- زمان مونتاژ است! سیب زمینی های سرخ شده خود را بشقاب کنید و روی آن را با فلفل چیلی عدس و سس پنیر گیاهی بپوشانید (سس پنیر اضافی وجود دارد*). با پیاز ترشی (و/یا ترشی هالاپنیو)، خامه ترش گیاهی، پیاز سبز و گشنیز (همه اختیاری) تزئین کنید. باقیمانده فلفل قرمز و چدار وگان (به طور جداگانه) در یخچال به مدت 2-3 روز یا در فریزر تا 1 ماه نگهداری می شود.
خدمت: 1 خدمت ، کالری: 489 کربوهیدرات ها: 66.7 g پروتئین: 19.4 g چربی: 18.6 g چربی های اشباع شده: 2.5 g چربی های چند غیر اشباع: 3.4 g چربی اشباع شده: 10.8 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 652 میلی گرم پتاسیم: 1527 میلی گرم فیبر: 13.6 g قند: 9.6 g ویتامین A: 2687 IU ویتامین سی: 9.5 میلی گرم کلسیم: 136 میلی گرم اهن: 11.1 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/vegan-chili-cheese-fries/