بروزرسانی: 19 آذر 1404
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی نخود - کوکی و کیت

هوس یک سوپ دلچسب، غنی و در عین حال رستگار دارید؟ این سوپ گوجه فرنگی خامه ای مملو از نخود جواب می دهد. من نمی توانم از آن سیر شوم!
هیچ چیز بهتر از سوپ گوجه فرنگی داغ در یک روز سرد وجود ندارد، و این سوپ به اندازه کافی قابل توجه است که احساس یک وعده غذایی را داشته باشید. اگر از طرفداران سوپ گوجه فرنگی کلاسیک من هستید، این تنوع نخود را دوست خواهید داشت.


این سوپ بر اساس دستور العمل کلاسیک سوپ گوجه فرنگی من است که برای خامه شدن بر روی برخی از لوبیاهای سفید غیرقابل تشخیص تکیه دارد. فکر کردم چرا آن را با نخود امتحان نکنیم؟ فوق العاده کار کرد! پختن سوپ را با بقیه قوطی نخود برای مقداری بافت و پروتئین بیشتر تمام کردم.
من همچنین مقداری پودر کاری اضافه کردم که مشخص نیست اما پیچیدگی اسرارآمیزی به سوپ می دهد. این ترفندی است که من در دستور العمل های محبوب سوپ عدس و سوپ سبزیجات از آن استفاده کرده ام.


نکات و نکات سوپ گوجه فرنگی نخود
دستور پخت کامل را در زیر خواهید یافت، و نسبتا ساده است. در اینجا فقط چند یادداشت قبل از شروع وجود دارد.
با گوجه فرنگی با طعم عالی شروع کنید.
همه گوجه فرنگی های کنسرو شده به طور مساوی ایجاد نمی شوند. طعم برخی از آنها آنقدر بد است که می توانند دستور غذا را خراب کنند. من مارک های Muir Glen یا Jovial و همچنین گوجه فرنگی San Marzano را ترجیح می دهم. اگر مراقب میزان مصرف سدیم خود هستید، گوجه فرنگی های بدون نمک را انتخاب کنید و به سلیقه خود نمک اضافه کنید.
بیشتر نخودها را رزرو کنید.
سوپ را فقط با 1/4 فنجان نخود به جوش می آوریم و می پزیم تا نرم شوند. سپس، آنها را با سوپ مخلوط می کنیم - نشاسته آنها ، و بدن فوق العاده ای به سوپ می دهد (کره نیز کمک می کند). سپس سوپ مخلوط شده را دوباره داخل قابلمه می ریزیم، باقی مانده نخود را اضافه می کنیم و مخلوط را می پزیم تا لپه ها نرم شوند.
برای نتایج فوق العاده کرمی از مخلوط کن استفاده کنید.
یک مخلوط کن پایه مناسب نتایج خامه تری نسبت به مخلوط کن غوطه وری با کیفیت بالا خواهد داشت. کاش حقیقت نداشت! اگر از یک سوپ فوق العاده خامه ای لذت می برید، ارزش تلاش را دارد. من هنوز از نتایج با مخلوط کن غوطه ور لذت می بردم، اما تقریباً به آن صاف نبود.


پیشنهادات خدمت
این سوپ مقوی و غنی شده با لوبیا با یک ساندویچ پنیر کبابی یا یک سالاد جانبی ساده عالی است. در اینجا چند سالاد وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

سوپ های بیشتر بر پایه گوجه فرنگی برای لذت بردن
دوستداران گوجه فرنگی من، این دستور العمل ها برای شماست. حتی دستور العمل های بیشتر سوپ را در اینجا مرور کنید.
لطفاً در نظرات به من بگویید که سوپ شما چگونه است. من دوست دارم از شما بشنوم.

سوپ گوجه نخودی
این دستور پخت سوپ گوجه فرنگی با نخود مقوی، غنی و رضایت بخش است. این یک سوپ گوجه فرنگی سالم با لوبیا برای پروتئین و بافت است. دستور غذا 4 کاسه سخاوتمندانه به دست می دهد.
- در یک فر هلندی یا قابلمه سوپ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید تا بدرخشد. پیاز، نمک و پودر کاری را اضافه کنید. 7 تا 10 دقیقه تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند، گهگاه هم بزنید تا بپزید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه مدام هم بزنید تا معطر شود.
- گوجه فرنگی، آب سبزیجات و فقط ¼ فنجان از نخود را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. حرارت را تا متوسط \u200b\u200bرو به بالا افزایش دهید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت 15 دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید و حرارت را در صورت لزوم کاهش دهید تا آرام بجوشد.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. مخلوط باقیمانده را با احتیاط به مخلوط کن منتقل کنید، مطمئن شوید که از خط حداکثر پر پر نکنید (در صورت لزوم به صورت دسته ای مخلوط کنید). کره، شکر و چند عدد فلفل سیاه را اضافه کنید. درب را محکم ببندید و سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود، مراقب باشید بخار داغ از درب خارج نشود.
- سوپ را در قابلمه برگردانید و باقی مانده نخود را هم بزنید. مخلوط را به آرامی بجوشانید و 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که نخودها به اندازه کافی نرم شوند (مراقب مزه ،، سوپ بسیار داغ است)، هر از گاهی هم بزنید، بپزید.
- حرارت را خاموش کنید. از آنجایی که گوجه فرنگی های کنسرو شده از نظر طعم متفاوت هستند، من همیشه در پایان کمی با این سوپ سروکار دارم. بچشید و در صورت لزوم، کمی شکر (برای متعادل ، اسیدیته گوجه ها)، فلفل و نمک اضافه کنید (من معمولاً ¼ تا ½ قاشق چای خوری دیگر اضافه می کنم).
- در کاسه هایی سرو کنید که روی آن مقداری پارمزان رنده شده و شاید کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید. این سوپ به خوبی تا چهار روز در یخچال نگهداری می شود. یا می توانید باقی مانده غذاها را تا 3 ماه منجمد کنید.
یادداشت ها
دستور غذا برگرفته از سوپ گوجه فرنگی کلاسیک من (روشن شده!).
*نت گوجه فرنگی: همه کنسروهای گوجه فرنگی به یک اندازه تولید نمی شوند. من مارک های Muir Glen یا Jovial را دوست دارم. اگر مراقب میزان مصرف سدیم خود هستید، گوجه فرنگی های بدون نمک را انتخاب کنید و نمک را به دلخواه اضافه کنید.
آن را بدون لبنیات/وگان کنید: کره را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی جایگزین کنید. پنیر اضافه نکنید. ممکن است یک حبه خامه ترش وگان یا پارمزان گیاهی روی آن بپاشید.
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/chickpea-tomato-soup-recipe/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*