بروزرسانی: 19 آذر 1404
طرز تهیه لازانیا اسفناج - کوکی و کیت

این لازانیا اسفناج بسیار پنیری، کاملا تند و کاملاً با اسفناج سرخ شده تازه پر شده است. این شایسته مناسبت ها و تعطیلات خاص و چنین رفتاری در آخر هفته های سرد است.
اگر هوس یک غذای اصلی بدون گوشت با طعم های آشنا را دارید، این لازانیا اسفناج جوابگوست. سس از ابتدا درست می شود و این لازانیا را از دستور پخت معمولی شما متمایز می کند. این غذای راحتی در بهترین حالتش است.


دستور تهیه لازانیا اسفناج مانند همه لازانیاها نیاز به کمی تلاش دارد. گفته می شود، به زیبایی کنار هم قرار می گیرد و 100 درصد ارزش زمان شما را دارد. نودل های بدون جوش باعث صرفه جویی در زمان و تلاش می شود - آیا تا به حال سعی کرده اید با رشته های لازانیا تازه آب پز، فلاپی، چسبناک و تازه کار کنید؟ نیازی به مبارزه برای این دستور غذا نیست.
اگر در تهیه لازانیا تازه کار هستید، این یک دستور العمل عالی برای شروع است. این کمی ساده تر از لازانیا سبزیجات من است، که دیگر دستور پخت من است! این یکی در اصل لازانیا آرتیشو اسفناج من بدون کنگر است. آنقدر خوشمزه است که شایسته توجه است.


اسفناج رایحه مواد تشکیل دهنده لازانیا
برای یافتن دستور پخت کامل به پایین بروید. قبل از شروع، در اینجا چند یادداشت مفید و گزینه های جایگزین آورده شده است.
- این لازانیا برای رشته فرنگی لازانیا بدون جوش، که استفاده از آنها بسیار آسان است. من رشته های بدون جوش گندم کامل DeLallo یا رشته های معمولی بدون جوش برند 365 را دوست دارم. برای لازانیا بدون گلوتن، نودل های بدون گلوتن Jovial را امتحان کنید.
- استفاده کردم پنیر دلمه در این دستور به جای ریکوتا کلاسیک. نیمی از پنیر را با هم مخلوط می کنیم تا فوق العاده خامه ای شود و بقیه را هم می زنیم تا کمی بافت پیدا کند. این ترفند کوچکی است که از آشپزخانه آزمایشی آمریکا یاد گرفتم. اگر به ریکوتا عادت دارید، می توانید به جای آن از آن استفاده کنید، اما من طعم و بافت پنیر دلمه را بیشتر دوست دارم (و معمولاً آن را دوست ندارم).
- اگر عجله دارید، جایگزین مارینارا خریداری شده در فروشگاه برای سس خانگی زیر برند مورد علاقه من Rao\'s است. اگر بتوانید پنج دقیقه تلاش خود را صرف کنید، سس به سرعت ترکیب می شود و رطوبت عالی را ارائه می دهد.
- می توانید یخ زده تفت دهید اسفناج منجمد به جای تازه، اما طعم اسفناج تازه با سس گوجه فرنگی با طعم تازه دوست داشتنی است.


طرز تهیه لازانیا اسفناج
دستور پخت زیر به شدت به الف متکی است غذاساز. از آن برای تهیه سس قرمز استفاده می کنید، سپس آن را آبکشی می کنید تا ریکوتا خامه ای درست کنید و در آخر، تا اسفناج پخته شده را به قطعات لقمه ای بریزید.
اگر غذاساز ندارید، می توانید با احتیاط از عملکرد پالس در مخلوط کن خود استفاده کنید.
اگر غذاساز یا مخلوط کن ندارید، گوجه فرنگی خرد شده را به جای ریز خرد شده بخرید، مرحله پنیر مخلوط شده را رها کنید و مخلوط اسفناج را بعد از اتمام پخت خرد کنید.
طرز تهیه لازانیا اسفناج را تماشا کنید

پیشنهادات برای سرو لازانیا اسفناج
برای یک شام به سبک رستوران ایتالیایی، سالاد سزار خانگی یا سالاد خرد شده ایتالیایی گیاهی را درست کنید. اگر هوس غذای متفاوتی دارید، سالاد خردل عسلی کلم بروکسل را امتحان کنید، یا برای سهولت، سالاد آروگولا فوق العاده ساده را امتحان کنید.
برای سبزیجات، فر را روشن کنید و لوبیا سبز یا مارچوبه را در حالی که لازانیا خنک می شود تفت دهید. آنقدر سریع می پزند که وقتی وقت غذا می رسد گرم و آماده می شوند.
اگر به فکر دسر هستید، یک خوراکی کوچک مانند قابلمه های خامه ای شکلاتی یا شیرینی های پررنگ و مربا را امتحان کنید.

غذاهای ایتالیایی بیشتر برای لذت بردن
اگر عاشق این دستور غذا هستید، این غذاهای پنیری، تند و پخته را برای بعداً علامت گذاری کنید. همشون خیلی خوبن
لطفا در نظرات به من اطلاع دهید که لازانیا اسفناج شما چگونه است! من دوست دارم از شما بشنوم.

لازانیا اسفناج
این لازانیا اسفناج را برای یک موقعیت خاص یا فقط به این دلیل درست کنید! این لازانیا روز بعد طعم بهتری دارد. دستور تهیه یک لازانیا 9 اینچی مربعی به دست می آید که برای 8 تا 9 وعده کافی است.
سس گوجه فرنگی (یا جایگزین 2 فنجان سس مارینارا شیشه ای)
مخلوط اسفناج
مواد باقیمانده لازانیا
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تهیه سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی ها را در یک صافی توری یا آبکش ریز بریزید و بگذارید یک دقیقه آب اضافی آن گرفته شود. گوجه فرنگی های آبکش شده را به کاسه غذاساز منتقل کنید. ریحان، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید (در صورت استفاده). مخلوط را حدود 10 بار پالس کنید، تا زمانی که گوجه فرنگی ها به راحتی قابل پخش شدن باشند. مخلوط را برای بعد در یک کاسه بریزید (باید حدود 2 فنجان سس داشته باشید).
- غذاساز را بشویید و به دستگاه برگردانید. نیمی از پنیر کوتیج (1 فنجان) را در پردازنده بریزید و حدود 1 دقیقه آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را به یک کاسه همزن بزرگ منتقل کنید. این بار نیازی به آبکشی کاسه غذاساز نیست. فقط آن را بر روی دستگاه قرار دهید زیرا بعداً به آن نیاز خواهید داشت.
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. وقتی روغن براق شد، پیاز خرد شده و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. حدود 4 تا 5 دقیقه، مرتباً هم بزنید تا پیاز نرم و شفاف شود. سیر را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه مدام هم بزنید تا معطر شود.
- چند مشت بزرگ اسفناج اضافه کنید. بپزید، مرتب هم بزنید و هم بزنید تا اسفناج پژمرده شود. با باقیمانده اسفناج این کار را تکرار کنید. حدود 10 تا 12 دقیقه به پختن ادامه دهید و مرتب هم بزنید تا حجم اسفناج به شدت کاهش یابد و رطوبت بسیار کمی در ته ظرف باقی بماند.
- مخلوط اسفناج را به کاسه غذاساز منتقل کنید و حدود 12 تا 15 بار آنقدر بپزید تا محتویات آن ریز خرد شود (اما پوره نشود). مخلوط را به کاسه پنیر خامه ای زده شده منتقل کنید. باقی مانده پنیر را روی آن قرار دهید و خوب مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. اکنون زمان مونتاژ لازانیا است!
- ½ فنجان سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی کف یک نانوایی مربع 9 اینچی پخش کنید. سه رشته رشته لازانیا را روی آن قرار دهید و در صورت لزوم لبه های آنها را روی هم قرار دهید. نیمی از مخلوط اسفناج را به طور مساوی روی رشته ها پخش کنید. روی آن را با ½ فنجان سس گوجه فرنگی بریزید، سپس ½ فنجان پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.
- سه نودل دیگر و سپس مخلوط اسفناج باقی مانده روی آن قرار دهید. ½ فنجان پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. (ما در این لایه سس گوجه فرنگی را حذف می کنیم.) سه رشته دیگر را روی آن قرار دهید، سپس سس گوجه فرنگی باقی مانده را روی آن بمالید تا رشته ها به طور یکنواخت پوشانده شوند. به طور مساوی با تمام پنیر باقی مانده بپاشید.
- روی لازانیا را با یک لایه کاغذ روغنی بپیچید (یا با فویل آلومینیومی محکم بپوشانید، اما اجازه ندهید فویل به پنیر برسد). به مدت 18 دقیقه درپوش را بپزید، سپس درب آن را بردارید، قالب را 180 درجه بچرخانید و حدود 12 تا 17 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا روی آن قهوه ای خالدار شود.
- از فر خارج کنید و اجازه دهید لازانیا به مدت 15 دقیقه خنک شود و سپس ریحان خرد شده را بپاشید و برش بزنید. باقیمانده ها به خوبی در یخچال به مدت 4 روز در بسته باقی می مانند. به آرامی هر وعده غذایی را در مایکروویو یا فر گرم کنید. یا، آن را برای بعداً منجمد کنید—به طور کلی گرم ، مجدد وعده های تکی آسان تر و سریع تر از یخ زدایی یک بلوک بزرگ لازانیا است.
یادداشت ها
دستور تهیه شده از لازانیا آرتیشو اسفناج من.
آن را بدون گلوتن کنید: نودل های لازانیا بدون پخت بدون گلوتن مانند برند Jovial را جایگزین کنید.
آن را بدون لبنیات/وگان کنید: به جای آن دستور بهترین لازانیا وگان را دنبال کنید و هویج و قارچ را با 6 اونس اسفناج اضافی جایگزین کنید.
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/spinach-lasagna/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*