طرز تهیه پای بیف قابلمه ای |  منتقد دستور غذا
انتشار: اسفند 05، 1402
بروزرسانی: 19 آذر 1404

طرز تهیه پای بیف قابلمه ای | منتقد دستور غذا


این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.

غذای راحتی کلاسیک با پیچ و تاب خانگی! این پای قابلمه گوشت ، دلچسب دارای تکه های لطیف گوشت ،، سبزیجات خوش طعم، و یک سس غنی است که همه در یک پوسته دوتایی پوسته پوسته قرار گرفته اند! (برای تهیه آسان می توانید از پوسته های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید!)

دلچسب و خانگی به معنای آماده سازی زیاد نیست. این پای قابلمه مرغ آهسته را امتحان کنید!

بیرون آوردن یک تکه پای قابلمه گوشت ، از ظرف پخت.بیرون آوردن یک تکه پای قابلمه گوشت ، از ظرف پخت.

پای ساده بیف قابلمه ای

برای روزهایی که هوس غذای دلچسبی دارید، پای قابلمه گوشت ، راهی برای رفتن است. این دستور غذا هم دلچسب و هم دلچسب است و برای یک شب دنج عالی است. دارای تکه های لطیف گوشت ،، سبزیجات خوش طعم، و سوپ غنی از قارچ و پیاز است که همگی در یک پوسته پوسته پوسته دوتایی قرار گرفته اند.

بهترین قسمت؟ ساختن آن به طرز شگفت انگیزی آسان است، حتی اگر وقتتان کم باشد. برای صرفه جویی در آماده سازی، به سادگی از پوسته های پای خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید و اجازه دهید فر شما تمام کار را انجام دهد! حدود یک ساعت دیگر، یک پای قابلمه خانگی خوشمزه خواهید داشت که مطمئناً کل خانواده را راضی خواهد کرد. خیلی دلچسب و شگفت انگیز!

لیست مواد تشکیل دهنده

من عاشق این دستور پای قابلمه گوشت ، هستم زیرا از مواد بسیار ساده استفاده می کند! اگر مقداری خمیر پای آماده دارید، ممکن است همه چیزهایی را که برای چیدن آن نیاز دارید داشته باشید. اندازه گیری های دقیق در کارت دستور زیر آمده است.

  • پوسته: خانگی عالی است، اما می توانید از پوسته های پای خریداری شده در فروشگاه نیز برای آماده سازی آسان استفاده کنید. چیزی بدون گلوتن می خواهید؟ این دستور پخت کیک آرد بادام را امتحان کنید!
  • گوشت ،: به قطعات برش دهید.
  • سبزیجات: من نخود فرنگی، پیاز و هویج یخ زده را برای طعم و بافت کلاسیک اضافه کردم!
  • سیر تازه: مقداری طعم خوش طعم به مخلوط گوشت اضافه می کند.
  • آرد همه منظوره: بنابراین همه چیز به خوبی غلیظ می شود.
  • آب گوشت ،: به پای قابلمه بیف رطوبت و طعم می بخشد.
  • سس ها: من از مخلوط سس سویا و ورسسترشایر برای تقویت طعم پر ، استفاده کردم.
  • نمک و فلفل: چاشنی های ساده، به طعم اضافه کنید!

طرز تهیه پای قابلمه ای با گوشت ،

این پای قابلمه چغندر فقط 20 دقیقه زمان آماده سازی دارد و سپس به فر می رسد! راهی عالی برای بازگرداندن زمان به عصر خود.

  1. خمیر را آماده کنید، فر را از قبل گرم کنید: پوسته پای پایینی را به صورت رول باز کنید تا در یک قالب پای 12 اینچی قرار بگیرد. قالب پای آستر شده را به همراه قسمت بالایی خمیر در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد بماند. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. گوشت ، را سرخ کنید: کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا گرم کنید. گوشت گوساله مکعبی را با نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس به همراه پیاز به تابه اضافه کنید. تفت دهید تا گوشت ، به طور یکنواخت قهوه ای شود.
  3. سبزیجات را تفت دهید: قارچ، هویج، نخود و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید. همه چیز را با هم به مدت 8-10 دقیقه تفت دهید تا هویج شروع به نرم شدن کند. سپس حرارت را کم کنید.
  4. گوشت و سبزیجات را کنار بگذارید و ماهیتابه را نوک کنید تا مایع در قسمت باز تابه جمع شود، سپس آرد را با همزن بزنید. آب گوشت ، را روی مخلوط آرد بریزید و به خوبی با گوشت و سبزیجات مخلوط کنید.
  5. سس ها و ادویه ها را اضافه کنید: سس Worcestershire، سس سویا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند و روی کم بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  6. Crust را به Pan اضافه کنید: پوسته پای را از یخچال خارج کرده و با فیلینگ پای قابلمه پر کنید.
  7. پخت: پوسته رویی را پهن کرده و روی پای قرار دهید. لبه های پای را چین زده و در فر قرار دهید، پای قابلمه ای را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا پوسته آن قهوه ای طلایی شود.
  8. خنک و لذت ببرید: قبل از لذت بردن از فر خارج کنید و اجازه دهید حداقل 10 دقیقه خنک شود!
4-کلاژ عکس از فیلینگ گوشت ، در حال آماده سازی و اضافه شدن به پوسته پای.4-کلاژ عکس از فیلینگ گوشت ، در حال آماده سازی و اضافه شدن به پوسته پای.

نکات و ترفندها

  • بخش های فردی: فیل گوشت ، را در قالب های رامکین یا مافین برای پای های قابلمه ای جداگانه تقسیم کنید. در عوض 15-20 دقیقه بپزید.
  • پوسته خانگی: آیا می خواهید پای قابلمه خود را به سطح بعدی ببرید؟ سعی کنید از این دستور برای تهیه کیک کامل مادربزرگم استفاده کنید!
نمای بالا به پایین پای قابلمه گوشت ، با تکه ای از آن خارج شده است.نمای بالا به پایین پای قابلمه گوشت ، با تکه ای از آن خارج شده است.

ذخیره سازی باقیمانده

باقیمانده پای قابلمه گوشت ، را تا 4 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.

برای اینکه پوسته خیس نشود، پای قابلمه را دوباره در فر به مدت 25 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید
  • پوسته پای پایینی را باز کنید تا در یک قالب پای 12 اینچی قرار بگیرد. قالب پای آستر شده را به همراه قسمت بالایی خمیر در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد بماند. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. گوشت گوساله مکعبی را با نمک و فلفل مزه دار کرده و همراه با پیاز به تابه اضافه کنید. تفت دهید تا گوشت ، به طور یکنواخت قهوه ای شود.

  • قارچ، هویج، نخود و سیر را به تابه اضافه کنید. همه چیز را با هم به مدت 8-10 دقیقه تفت دهید تا هویج شروع به نرم شدن کند. حرارت را کم کنید.

  • گوشت و سبزیجات را کنار بگذارید و ماهیتابه را نوک کنید تا مایع در قسمت باز تابه جمع شود، آرد را با همزن بزنید. آب گوشت ، را روی مخلوط آرد بریزید و به خوبی با گوشت و سبزیجات مخلوط کنید.

  • سس ورسسترشر، سس سویا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند و روی کم بجوشانید تا سس غلیظ شود.

  • پوسته پای را از یخچال خارج کرده و آن را با فیلینگ پر کنید.

  • پوسته رویی را باز کرده و روی پای قرار دهید. لبه های پای را چین می دهیم و در فر قرار می دهیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه می پزیم تا پوسته آن قهوه ای طلایی شود.

  • قبل از لذت بردن از فر خارج کنید و اجازه دهید حداقل 10 دقیقه خنک شود!

کالری: 378کیلو کالریکربوهیدرات ها: 25gپروتئین: 22gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 10gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 9gچربی ترانس: 1gکلسترول: 74میلی گرمسدیم: 604میلی گرمپتاسیم: 665میلی گرمفیبر: 3gقند: 4gویتامین A: 5675IUویتامین سی: 11میلی گرمکلسیم: 53میلی گرماهن: 3میلی گرم

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.


منبع: https://therecipecritic.com/beef-،-pie/