بروزرسانی: 19 آذر 1404
طرز تهیه ژامبون سرخ کن هوا | منتقد دستور غذا
این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.
این ژامبون سرخ کن بادی مرطوب و خوش طعم با خوشمزه ترین لعاب عسل کاراملیزه است! درست ، آن بسیار آسان است و طعم آن بسیار باورنکردنی است، شما هرگز نمی خواهید ژامبون را به روش دیگری بپزید! دوستان و خانواده شما همه دستور غذا را می خواهند!
ژامبون یک غذای اصلی عالی برای بسیاری از وعده های غذایی مختلف است، به خصوص برای تعطیلات! برخی از دیگر دستور العمل های ژامبون مورد علاقه من که ممکن است بخواهید امتحان کنید، این ژامبون لعاب دار زردآلو، این ژامبون لعاب دار عسلی یا این ژامبون لعاب دار خردل عسلی سیر بسیار محبوب است! حتی می توانید ژامبون را در یک قابلمه فوری درست کنید!

ژامبون در سرخ کن هوا
پختن ژامبون در سرخ کن با یک ژامبون بزرگ و برش خورده که از قبل پخته شده است، شروع می شود. با این دستور، ما به سادگی طعم عالی را اضافه می کنیم و آن را گرم می کنیم تا تمام آب آن حفظ شود و لبه بیرونی ترد و کاراملی شده ای به دست بیاید که شما را لقمه پس از لقمه میل می کند! روش های مختلفی برای گرم ، ژامبون پخته شده وجود دارد و بعد از امتحان ، آن در سرخ کن، به روشی برای پختن ژامبون تبدیل شده است.
ژامبون سرخ کن هوا دارای طعم، آبدار و بافت شگفت انگیزی است، اما درست ، آن بسیار سریع و آسان است! لعاب ساده را می توان در عرض چند دقیقه درست کرد، سپس ژامبون را بمالید و اجازه دهید سرخ کن هوا جادویی خود را بسازد. سرخ کن هوا را با فویل می پوشانیم، بنابراین تمیز ، هم خیلی راحت است! این پیش غذای ژامبون را با افزودن چند طرف خوشمزه مانند پوره سیب زمینی، هویج لعاب شده، مقداری لوبیا سبز به یک وعده غذایی کامل تبدیل کنید و رول های کرکی را فراموش نکنید! فرقی نمی کند برای عید پاک، روز مادر یا کریسمس آشپزی کنید، تعطیلات عالی را خواهید داشت!
مواد لازم
از اینکه این دستور پخت ژامبون سرخ کن هوا با فقط 4 ماده از جمله ژامبون چقدر عالی است، شوکه خواهید شد! برای اندازه گیری دقیق، کارت دستور غذا را در پایین پست بررسی کنید.
- ژامبون: ما از یک ژامبون مارپیچی بدون استخوان 3 پوندی استفاده می کنیم که کاملاً پخته شده است.
- کره: کره ذوب شده به لعاب قوام و غنای کامل می دهد.
- شکر قهوهای: یک ماده ضروری، بنابراین قسمت بیرونی ژامبون به طرز خوشمزه ای کاراملی می شود!
- عسل: شیرینی اضافی و طعم غیر قابل مقاومت عسل را اضافه می کند که شما عاشق آن خواهید شد!
نحوه پخت ژامبون در سرخ کن هوا
فقط با 10 دقیقه آماده سازی برای بهترین ژامبون که تا به حال چشیده اید آماده شوید! این غذای اصلی فوق العاده خوشمزه در کمترین زمان روی میز شما خواهد بود. طرز تهیه لعاب و پختن ژامبون به شرح زیر است:
- لعاب شکر قهوه ای را درست کنید: در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، کره، شکر قهوه ای و عسل را اضافه کنید. حرارت دهید تا کره ذوب شود و مخلوط به جوش بیاید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- ژامبون را به سرخ کن هوا اضافه کنید: یک تکه فویل سنگین را در سبد سرخ کن هوا بچینید. ژامبون را در مرکز فویل قرار دهید سپس لبه های فویل را در اطراف ژامبون تا کنید.
- برس روی لعاب: مقداری از لعاب کره را روی سطح و اطراف ژامبون بمالید. بقیه لعاب را ذخیره کنید تا در طول فرآیند پخت و پز خمیر شود.
- پختن: روی ژامبون را با فویل بپوشانید و در سرخ کن با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید.
- لعاب بیشتر اضافه کنید: با لعاب اضافی بمالید، با فویل بازیابی کنید، سپس 15 دقیقه دیگر بپزید. ژامبون باید به 145 درجه فارنهایت برسد.
- باست یک بار دیگر: قسمت بالایی فویل آلومینیومی را بردارید و یک بار دیگر ژامبون را لعاب دهید.
- اتمام آشپزی: دما را تا 350 درجه فارنهایت افزایش دهید و روی ژامبون را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که به سلیقه شما طلایی شود، قهوه ای کنید.
- خدمت: ژامبون را از سبد سرخ کن بیرون بیاورید و برش بزنید و سرو کنید.




نکاتی برای ژامبون کامل
در اینجا بهترین نکات من برای ژامبون آبدار و کاملاً پخته شده است که کل خانواده با خوشحالی آن را می بلعد!
- ژامبون بزرگتر: این دستور به یک ژامبون بدون استخوان 3 پوندی نیاز دارد، اگر ژامبون بزرگتری دارید، آن را به دو قسمت مساوی برش دهید و با هم بپزید (تا زمانی که هر دو در سرخ کن هوا قرار بگیرند).
- بسته بندی در فویل: نه تنها تمیز ، آسان را انجام می دهد، بلکه مهم است که ژامبون را در فویل بپیچید تا هنگام پختن آن فوق العاده مرطوب بماند.
- کاملا پخته شده: این دستور فقط برای یک ژامبون از قبل پخته شده است. مطمئن شوید که روی بسته بندی روی ژامبونتان نوشته شده است کاملا پخته شده.
- دمای داخلی: مطمئناً نمی خواهید ژامبون بیش از حد پخته و خشک شود، زمانی که دمای داخلی 145 درجه فارنهایت باشد، آماده است تا از سرخ کن خارج شود.
- آن را ذوب کن: اگر ژامبون یخ زده دارید، مطمئن شوید که آن را یک شب در یخچال قرار دهید. مطمئن شوید که شروع به پختن آن نکنید تا زمانی که کاملاً آب شود!
ذخیره سازی باقیمانده
ژامبون غذای فوق العاده ای درست می کند! از آن برای ساندویچ استفاده کنید یا شب بعد برای شام دوباره گرم کنید. در اینجا نحوه ذخیره ایمن آن آورده شده است.
- در یخچال: اگر ژامبون باقی مانده است، آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید (یا آن را در پلاستیک و سپس فویل بپیچید) و آن را در یخچال خود قرار دهید. می تواند تا حدود 4 روز دوام بیاورد!
- گرم ، مجدد: ژامبون را روی یک ورقه پخت قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید. در دمای 325 درجه حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که ژامبون گرم شود بپزید! همچنین می توانید تک تک برش ها را در مایکروویو گرم کنید.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید
آن را پین کنیددر یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، کره، شکر قهوه ای و عسل را اضافه کنید. حرارت دهید تا کره ذوب شود و مخلوط به جوش بیاید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
یک تکه فویل سنگین را در سبد سرخ کن هوا بچینید. ژامبون را در مرکز فویل قرار دهید سپس لبه های فویل را در اطراف ژامبون تا کنید.
مقداری از لعاب کره را روی سطح و اطراف ژامبون بمالید. بقیه لعاب را ذخیره کنید تا در طول فرآیند پخت و پز خمیر شود.
روی ژامبون را با فویل بپوشانید و در سرخ کن با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید.
با لعاب اضافی بمالید، با فویل بازیابی کنید، سپس 15 دقیقه دیگر بپزید. ژامبون باید به 145 درجه فارنهایت برسد.
قسمت بالایی فویل آلومینیومی را بردارید و یک بار دیگر ژامبون را لعاب دهید.
دما را تا 350 درجه فارنهایت افزایش دهید و روی ژامبون را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که به سلیقه شما طلایی شود، قهوه ای کنید.
ژامبون را از سبد سرخ کن بیرون بیاورید و برش بزنید و سرو کنید.
خدمت: 1خدمت ،کالری: 743کیلو کالریکربوهیدرات ها: 15gپروتئین: 49gچربی: 53gچربی های اشباع شده: 23gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 22gچربی ترانس: 1gکلسترول: 181میلی گرمسدیم: 2817میلی گرمپتاسیم: 669میلی گرمفیبر: 0.01gقند: 15gویتامین A: 473IUویتامین سی: 0.03میلی گرمکلسیم: 28میلی گرماهن: 2میلی گرم
اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.
منبع: https://therecipecritic.com/air-fryer-ham/