طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی |  منتقد دستور غذا
انتشار: اسفند 28، 1402
بروزرسانی: 19 آذر 1404

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی | منتقد دستور غذا


این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.

از مواد نگهدارنده صرف نظر کنید و با این دستور العمل آسان کره بادام زمینی خانگی خود را در چند دقیقه درست کنید! آنقدر ساده و خوشمزه که به هیچ وجه آن را نمی خواهید.

در اینجا دستور العمل هایی وجود دارد که باید با آن دسته از کره بادام زمینی خانگی امتحان کنید: کوکی های کره بادام زمینی با 3 ماده، فاج کره بادام زمینی و میله های کره بادام زمینی!

کره بادام زمینی را روی یک تکه نان پخش کنید.

چرا کره بادام زمینی خانگی بهترین است؟

درست ، کره بادام زمینی خانگی نه تنها به طرز مضحکی آسان است، بلکه هر چیزی را که در قفسه پیدا می کنید از بین می برد. با آن کره بادام زمینی طبیعی گران قیمت خداحافظی کنید! شما کنترل مواد تشکیل دهنده را دارید، بنابراین می توانید تمام شکر اضافه شده و افزودنی های عجیب و غریب را کنار بگذارید. (در اینجا زایلیتول وجود ندارد، بنابراین این کره بادام زمینی برای دوستان پشمالوی شما بی خطر است! شما باید آن را در این خوراکی های خانگی سگ امتحان کنید.)

به علاوه، بادام زمینی تازه مخلوط شده طعم شگفت انگیزی دارد! آنقدر خامه ای و خوش طعم، شما تعجب خواهید کرد که چرا تا به حال به چیزی کمتر رضایت داده اید. این کره بادام زمینی خانگی PB&J بعدی شما را از حالت خوب به عالی خواهد رساند.

فقط 2 ماده برای درست کردنش

مواد تشکیل دهنده آنقدر ساده است که درست ، کره بادام زمینی خانگی بی دردسر است. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید! اندازه های دقیق در کارت دستور غذا در انتهای پست موجود است.

  • بادام زمینی بو داده خشک: می توانید از نمک یا بدون نمک استفاده کنید، فقط توصیه می کنم در صورت استفاده از بادام زمینی شور نمک اضافه شده را حذف کنید.
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن: به جای اینکه کره بادام زمینی خانگی را طعم دار کند، فقط طعم کلی را تقویت می کند.

ساخت انواع دیگر کره آجیل

بهترین چیز در مورد این دستور غذا این است که می توانید بادام زمینی برشته شده را با انواع دیگر آجیل عوض کنید! بادام، فندق، بادام هندی را امتحان کنید! وقتی کره بادام را از فروشگاه تهیه کنید بسیار گران است. با یک چهارم قیمت از آن در خانه لذت ببرید!

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

کره بادام زمینی خانگی تازه و خوشمزه در کمتر از 5 دقیقه! شما می توانید آن را برای بسیاری از دستور العمل های مختلف استفاده کنید. (برخی از موارد دلخواه من را در زیر بیابید!)

  1. ترکیب: بادام زمینی را به غذاساز اضافه کنید. قبل از اینکه کناره ها و پایین را به سمت پایین بکشید، به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید. دوباره چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود.
  2. تکرار: پردازشگر را متوقف کنید و کناره ها و پایین آن را در صورت نیاز خراش دهید تا مطمئن شوید که همه بادام زمینی ها کاملاً مخلوط شده اند.
  3. فصل و فروشگاه: در صورت تمایل، چند نمک اضافه کنید. به ظرف دربسته منتقل کنید.
4-کلاژ عکس بادام زمینی در حال مخلوط ،.

نکات و تغییرات

چند راه اضافی برای اطمینان از اینکه کره بادام زمینی خانگی شما همان طور که دوست دارید درست شود.

  • سازگاری را تنظیم کنید: لازم نیست بادام زمینی ها را تا زمانی که کاملا یکدست شوند مخلوط کنید! مخلوط کنید تا کره بادام زمینی به قوامی که برای کره بادام زمینی ترجیح می دهید برسد.
  • مآن را صاف کنید: اگر دوست دارید کره بادام زمینی بسیار نرمی با تکه های بزرگ بادام زمینی مخلوط کنید، بادام زمینی ها را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس 1/3 فنجان بادام زمینی اضافی را خرد کرده و با دست هم بزنید.
  • نمک را تنظیم کنید: نمک را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. اگر از بادام زمینی شور استفاده می کنید، در صورت وجود به نمک اضافه شده بسیار کمی نیاز دارید. اگر از بادام زمینی بدون نمک استفاده می کنید، در صورت تمایل به 2 تا 3 پیمانه نمک به اندازه خوب نیاز دارید.
  • از بادام زمینی به اندازه کافی استفاده کنید: اگر مخلوط ، بادام زمینی ها مشکل است، ممکن است غذاساز شما بزرگتر از من باشد. باید به اندازه کافی بادام زمینی داشته باشید تا تیغه آن ها را با هم مخلوط کند زیرا بیشتر و بیشتر پوره می شوند. در صورت نیاز، بادام زمینی بیشتری اضافه کنید تا مخلوط به طور مداوم مخلوط شود. بازده نهایی شما از کره بادام زمینی بیشتر خواهد بود، اما با مخلوط ، نرمتر کره بادام زمینی موفقیت بیشتری خواهید داشت.
کره بادام زمینی را در یک ظرف شیشه ای بریزید.

دوام کره بادام زمینی خانگی چقدر است؟

در ظرف یا شیشه در بسته به مدت 1 ماه در دمای اتاق یا 2 ماه در یخچال نگهداری شود.

کره بادام زمینی اگر در یخچال نگهداری شود کمی سفت می شود. می توانید قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید یا قبل از استفاده در فواصل 5 ثانیه ای در مایکروویو گرم کنید.

*توجه داشته باشید: کره بادام زمینی طبیعی می تواند در حالت نشستن جدا شود. اگر وقتی می خواهید از کره بادام زمینی شما استفاده کنید، روغن از آن جدا شده است، قبل از استفاده از یک قاشق یا چاقوی کره استفاده کنید تا همه آن را با هم مخلوط کنید.

یک ظرف شیشه ای پر از کره بادام زمینی، روی آن یک چاقوی کره فلزی که کره بادام زمینی نیز روی آن است.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید
  • بادام زمینی را به غذاساز اضافه کنید. قبل از اینکه کناره ها و پایین را به سمت پایین بکشید، به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید. دوباره چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود. پردازشگر را متوقف کنید و کناره ها و پایین آن را در صورت نیاز خراش دهید تا مطمئن شوید که همه بادام زمینی ها کاملاً مخلوط شده اند. در صورت تمایل، چند نمک اضافه کنید. به ظرف دربسته منتقل کنید.

کالری: 1321کیلو کالریکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 55gچربی: 112gچربی های اشباع شده: 17gچربی های چند غیر اشباع: 22gچربی اشباع شده: 59gسدیم: 923میلی گرمپتاسیم: 1427میلی گرمفیبر: 19gقند: 11gکلسیم: 131میلی گرماهن: 4میلی گرم

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.


منبع: https://therecipecritic.com/homemade-peanut-butter/