فراستینگ باترکریم ادویه ای کدو تنبل وگان
انتشار: مهر 10، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

فراستینگ باترکریم ادویه ای کدو تنبل وگان


با استفاده از یک همزن برقی در یک کاسه ادویه کدو تنبل وگان

دوستداران فراستینگ، شاد باشید! ما یک جفت عالی برای نان کدو تنبل مورد علاقه شما، کوکی ها، کیک ادویه ای و موارد دیگر را داریم: فراستینگ کره ای با ادویه کدو حلوایی! منحط، شیرین، کره ای است (اما وگان + بدون لبنیات!)، و کاملاً کدو حلوایی.

این رویای کرکی پاییزی درست است 1 کاسه، 5 دقیقه، و 4 مواد تشکیل دهنده دور خوراک کدو تنبل مورد علاقه خود را بگیرید و بیایید به فراستینگ برسیم!

کره گیاهی، پودر قند، پوره کدو تنبل، ادویه پای کدو تنبل و نمک

این فراستینگ ساده باترکریم با مخلوط ، کره (وگان) و پودر قند با همزن برقی شروع می شود تا زمانی که صاف، سبک و کرکی.

با استفاده از همزن برقی کره گیاهی و پودر قند را هم بزنید

سپس اضافه می کنیم طعم های پاییزی: پوره کدو تنبل و ادویه پای کدو تنبل، به علاوه کمی نمک (اختیاری است اما در صورت استفاده از کره بدون نمک توصیه می شود) برای افزایش طعم.

اضافه ، ادویه پای کدو تنبل به یک کاسه باترکریم گیاهی که روی آن یک پیمانه پوره کدو تنبل قرار داده شده است.

دوباره مخلوط کنید، و شما یک شگفت انگیز خواهید داشت، به طور نامحسوس کدو حلوایی فراستینگ با طعم پاییزی!

کاسه باترکریم کدو تنبل وگان سبک و پفکی

امیدواریم که این ادویه کدو تنبل را دوست داشته باشید! این است:

کرکی
کره ای
منحط
همه کاره
شیرین اما نه بیش از حد شیرین
وگان + بدون لبنیات
& ایده آل برای پاییز!

از این فراست خوشمزه روی کاپ کیک، کیک ادویه، نان کدو تنبل، کوکی ها و موارد دیگر لذت ببرید!

غذاهای بیشتر با ادویه کدو حلوایی

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

کوکی جو دوسر کدو حلوایی روی آن را با ادویه باترکریم کدو تنبل وگان پوشانده است

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان کل 5 دقیقه

خدمات 10 (وعده 2 قاشق غذاخوری)

دوره فراستینگ

آشپزی بدون لبنیات، بدون گلوتن، وگان

فریزر دوستانه 1 ماه

نگه میداره؟ 1 هفته

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 1/2 فنجان کره گیاهی نرم شده (ما میوکو را دوست داریم // کره لبنیات اگر وگان/بدون لبنیات نباشد نیز کار خواهد کرد)
  • 2 فنجان ها پودر قند در صورت گلوله بودن الک می شود (اطمینان از ارگانیک برای گیاهخواری)
  • 2 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
  • 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  • 1 نیشگون گرفتن نمک دریا (اختیاری // در صورت استفاده از کره شور حذف کنید)
  • با همزن برقی در یک کاسه متوسط، کره گیاهی نرم شده و پودر قند الک شده را با هم مخلوط کنید تا نرم، سبک و پفکی شود.
  • پوره کدو تنبل، ادویه پای کدو تنبل و نمک (اختیاری) را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

  • در بالای کیک های کوچک، کیک های ادویه ای، نان کدو تنبل، کوکی ها و موارد دیگر سرو کنید! اگر بلافاصله استفاده کنید، می توانید فراستینگ را تا 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید. یا برای استفاده بعدی در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ذوب نشود. تا 1 هفته در یخچال یا 1 ماه در فریزر نگهداری می شود.
  • پس از آماده شدن برای استفاده، اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بماند و قبل از اینکه کیک/کاپ کیک خود را فراست کنید، خوب هم بزنید.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=di6j47_HnaE[/embed]

*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است.

خدمت: 1 (دو قاشق غذاخوری) سرو کنید کالری: 167 کربوهیدرات ها: 24.4 g پروتئین: 0 g چربی: 8 g چربی اشباع شده: 6.4 g چربی های چند غیر اشباع: 0 g چربی تک غیر اشباع: 0 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 53 میلی گرم پتاسیم: 10 میلی گرم فیبر: 0.2 g شکر: 23.6 g ویتامین A: 79 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 2.5 میلی گرم آهن: 0 میلی گرم



منبع: https://minimalistbaker.com/vegan-pumpkin-spice-frosting/