بروزرسانی: 19 آذر 1404
فراستینگ باترکریم ادویه ای کدو تنبل وگان

دوستداران فراستینگ، شاد باشید! ما یک جفت عالی برای نان کدو تنبل مورد علاقه شما، کوکی ها، کیک ادویه ای و موارد دیگر را داریم: فراستینگ کره ای با ادویه کدو حلوایی! منحط، شیرین، کره ای است (اما وگان + بدون لبنیات!)، و کاملاً کدو حلوایی.
این رویای کرکی پاییزی درست است 1 کاسه، 5 دقیقه، و 4 مواد تشکیل دهنده دور خوراک کدو تنبل مورد علاقه خود را بگیرید و بیایید به فراستینگ برسیم!

این فراستینگ ساده باترکریم با مخلوط ، کره (وگان) و پودر قند با همزن برقی شروع می شود تا زمانی که صاف، سبک و کرکی.

سپس اضافه می کنیم طعم های پاییزی: پوره کدو تنبل و ادویه پای کدو تنبل، به علاوه کمی نمک (اختیاری است اما در صورت استفاده از کره بدون نمک توصیه می شود) برای افزایش طعم.

دوباره مخلوط کنید، و شما یک شگفت انگیز خواهید داشت، به طور نامحسوس کدو حلوایی فراستینگ با طعم پاییزی!

امیدواریم که این ادویه کدو تنبل را دوست داشته باشید! این است:
کرکی
کره ای
منحط
همه کاره
شیرین اما نه بیش از حد شیرین
وگان + بدون لبنیات
& ایده آل برای پاییز!
از این فراست خوشمزه روی کاپ کیک، کیک ادویه، نان کدو تنبل، کوکی ها و موارد دیگر لذت ببرید!
غذاهای بیشتر با ادویه کدو حلوایی
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 10 (وعده 2 قاشق غذاخوری)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1/2 فنجان کره گیاهی نرم شده (ما میوکو را دوست داریم // کره لبنیات اگر وگان/بدون لبنیات نباشد نیز کار خواهد کرد)
- 2 فنجان ها پودر قند در صورت گلوله بودن الک می شود (اطمینان از ارگانیک برای گیاهخواری)
- 2 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
- 1 نیشگون گرفتن نمک دریا (اختیاری // در صورت استفاده از کره شور حذف کنید)
- با همزن برقی در یک کاسه متوسط، کره گیاهی نرم شده و پودر قند الک شده را با هم مخلوط کنید تا نرم، سبک و پفکی شود.
پوره کدو تنبل، ادویه پای کدو تنبل و نمک (اختیاری) را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
- در بالای کیک های کوچک، کیک های ادویه ای، نان کدو تنبل، کوکی ها و موارد دیگر سرو کنید! اگر بلافاصله استفاده کنید، می توانید فراستینگ را تا 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید. یا برای استفاده بعدی در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ذوب نشود. تا 1 هفته در یخچال یا 1 ماه در فریزر نگهداری می شود.
پس از آماده شدن برای استفاده، اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بماند و قبل از اینکه کیک/کاپ کیک خود را فراست کنید، خوب هم بزنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=di6j47_HnaE[/embed]
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است.
خدمت: 1 (دو قاشق غذاخوری) سرو کنید کالری: 167 کربوهیدرات ها: 24.4 g پروتئین: 0 g چربی: 8 g چربی اشباع شده: 6.4 g چربی های چند غیر اشباع: 0 g چربی تک غیر اشباع: 0 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 53 میلی گرم پتاسیم: 10 میلی گرم فیبر: 0.2 g شکر: 23.6 g ویتامین A: 79 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 2.5 میلی گرم آهن: 0 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/vegan-pumpkin-spice-frosting/