بروزرسانی: 19 آذر 1404
مافین کدو حلوایی بدون گلوتن - کوکی و کیت

تا زمانی که یک دسته کلوچه کدو تنبل درست نکنید پاییز نیست. درسته؟ این کلوچه ها آشپزخانه ما را پر از عطر و بوی فوق العاده کدو تنبل و ادویه می کنند، که باعث می شود احساس پاییز داشته باشیم، حتی زمانی که هوای بیرون هنوز به طور نامناسبی گرم است.
این مافین کدو حلوایی بر پایه آرد بادام لطیف، کرکی و خوشمزه هستند. من و دخترم از دسته به دسته لذت می بریم.


من این کلوچه های کدو تنبل را به چند دلیل دوست دارم-
- درست ، آنها با یک کودک سه ساله به اندازه کافی آسان است، به این معنی که آنها هستند واقعا آسان
- آنها سالم هستند اما طعمی شبیه به یک خوراکی دارند. از اینکه این کلوچه ها را به دخترمان و پسرعموهایش می دهم احساس خوبی دارم.
- آنها برای میان وعده های آینده به خوبی منجمد می شوند. به سادگی یکی از آن ها را در مایکروویو یخ زدایی کنید تا گرم شود و بعد از 20 ثانیه میان وعده شما آماده شود.
من اخیراً از پخت با آرد بادام لذت برده ام زیرا به طعم های دیگر اجازه می دهد تا بدرخشند، در حالی که آرد معمولی می تواند آنها را کدر کند. من همچنین مراقب سطح قند خونم بوده ام و قدردانی می کنم که آرد بادام کربوهیدرات کمتری نسبت به آردهای غلات مانند آرد همه منظوره و گندم کامل دارد.
من همیشه یکی از طرفداران پر و پا قرص مافین کدو تنبل سالم هستم که با آرد گندم کامل و شیرین شده با شربت افرا درست می شود. این دستور العمل شباهت های زیادی با آن دارد، اما اگر به آن کیفیت نیاز دارید یا به دنبال جایگزین مناسبی هستید، بدون گلوتن است.


مواد تشکیل دهنده مافین کدو حلوایی بدون گلوتن
مخلوط ، این مافین های ساده و سالم با دست آسان است - بدون نیاز به مخلوط کن! دستور کامل را در زیر خواهید یافت، اما در صورت تمایل به تنظیم آن، نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده در اینجا آمده است.
- آرد بادام: آرد بادام از بادام های سفید شده و ریز آسیاب شده تهیه می شود. در حالی که می توانید از غذای بادام استفاده کنید که از بادام هایی تهیه می شود که هنوز پوست آن ها باقی مانده است، کلوچه ها بافت درشت تری دارند و طعم کدو تنبل کمتری دارند. در هر فنجان، آرد بادام از برندی به برند دیگر متفاوت است. من با موفقیت بین 170 تا 200 گرم آرد برای این دستور استفاده کردم. من آرد بادام فوق العاده خوب Bob\'s Red Mill، King Arthur\'s و Whole Foods 365 را می پسندم. اگر به دنبال یک دستور پخت مافین کدو تنبل بدون آجیل هستید، به جای آن این را درست کنید (به یادداشت های دستور غذا برای گزینه های بدون گلوتن مراجعه کنید).
- ادویه های گرم کننده و نمک: دارچین، جوز هندی، زنجبیل و فلفل دلمه ای یا میخک طعم کدو تنبل را تقویت کرده و طعم این کلوچه ها را مانند یک خوراکی پاییزی می کند. این ادویه ها در نگاه اول لیست مواد تشکیل دهنده را گسترش می دهند، اما احتمالاً آنها را قبلاً در انبار خود دارید (اگر این کار را ندارید، فقط می توانید از دارچین استفاده کنید).
- بکینگ پودر و جوش شیرین: اینها به بلند شدن مافین کمک می کنند.
- تخم مرغ: تخم مرغ ساختاری برای این کلوچه ها ایجاد می کند. بدون آنها، آنها به یک آشفتگی بد تبدیل خواهند شد. من جایگزینی تخم مرغ مانند تخم کتان را در دستور العمل های مبتنی بر آرد بادام توصیه نمی کنم.
- پوره کدو حلوایی: ما نمی توانیم مافین کدو حلوایی را بدون آن درست کنیم. برای بهترین طعم، من Whole Foods 365 یا Libby\'s را دوست دارم.
- شربت افرا: شربت افرا به طور طبیعی این مافین ها را شیرین می کند و با کدو تنبل و ادویه طعم دلپذیری دارد. عسل هم تاثیر داره اگر می خواهید میزان شکر را کاهش دهید، می توانید از 1/4 فنجان شربت افرا برای کلوچه های کم شیرین یا 2 قاشق غذاخوری برای کلوچه های تقریباً خوش طعم استفاده کنید (من آنها را دوست داشتم، اما کودک نوپایم دوست نداشت).
- کره بدون نمک: کره ذوب شده عمق عطر و طعم غنی را ارائه می دهد. اگر مراقب میزان مصرف چربی خود هستید، می توانید از کره کمتری استفاده کنید، اما مافین ها تا حدودی به آسترهای کاغذی می چسبند. برای کلوچه های بدون لبنیات، مقدار مساوی روغن نارگیل ذوب شده را جایگزین کنید.
- عصاره وانیل: وانیل همه طعم ها را با هم ترکیب می کند.
- ترکیب اختیاری: مافین های نشان داده شده در اینجا ساده هستند، اما شما می توانید تا 1/2 فنجان شکلات چیپسی، گردو یا گردو خرد شده برشته شده یا مخلوط را اضافه کنید.

نحوه درست ، مافین کدو حلوایی بدون گلوتن را تماشا کنید

کدو حلوایی بیشتر
در اینجا بهترین دستور العمل های کدو تنبل بدون گلوتن من است. دستور العمل های کدو تنبل بیشتر را در اینجا بیابید، از جمله گزینه های خوشمزه خوشمزه.
لطفا در نظرات به من اطلاع دهید که کلوچه های شما چگونه است! من عاشق شنیدن از شما هستم.

مافین کدو حلوایی بدون گلوتن
این مافین کدو حلوایی بدون گلوتن با آرد بادام درست می شود! این دستور ساده فقط از یک آرد سالم و سایر مواد اولیه از جمله شربت افرا به عنوان شیرین کننده استفاده می کند. دستور غذا 1 دوجین مافین به دست می دهد.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و تمام 12 فنجان مافین را با آستر کاغذی بپوشانید.
- در یک کاسه متوسط، آرد بادام، دارچین، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل، جوز هندی و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس کاسه را کنار بگذارید.
- در یک کاسه کوچکتر، تخم مرغ ها را هم بزنید تا خرد شوند. کدو تنبل، شربت افرا، کره ذوب شده و وانیل را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط کاملا مخلوط شود.
- مخلوط خیس را داخل مواد خشک بریزید و با قاشق بزرگ هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. اگر در حال اضافه ، مخلوط ها هستید، اکنون آنها را به آرامی هم بزنید.
- فنجان های مافین را تا نیمه پر کنید و باقی مانده خمیر را به طور مساوی بین فنجان ها تقسیم کنید. به مدت 23 تا 25 دقیقه بپزید، تا زمانی که کلوچه ها در اطراف لبه ها طلایی شوند و یک خلال دندان که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
- اجازه دهید مافین ها حدود 5 دقیقه در تابه خنک شوند تا به توری سیم کشی منتقل شوند تا خنک شوند. مافین ها تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 1 هفته در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند.
یادداشت ها
آن را بدون لبنیات تهیه کنید: روغن نارگیل را جایگزین کره کنید.
کدو تنبل مانده؟ چای لاته کدو حلوایی درست کنید یا بقیه را در کیسه فریزر تا 6 ماه نگهداری کنید.
تغذیه
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه یک متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.
منبع: https://cookieandkate.com/gluten-free-pumpkin-muffins/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*