میله کوکی چیپسی شکلاتی (V + GF)
انتشار: اسفند 15، 1402
بروزرسانی: 19 آذر 1404

میله کوکی چیپسی شکلاتی (V + GF)


برداشتن یک قطعه کوکی شکلاتی بدون گلوتن وگان از پشته

کوکی های شکلاتی مورد علاقه شما، اما آسان تر? ما مجبور بودیم این کار را انجام دهیم، دوستان! این تکه های بیسکویت شکلاتی وگان بدون گلوتن طعم و مزه ای را دارد، اما هیچ خنک کننده ای، اسکوپ ،، و مخلوط کن دستی در کار نیست! فقط هم بزنید، پخش کنید و بپزید.

به علاوه، فقط 8 مواد تشکیل دهنده و 1 کاسه ضروری! آنها آنقدر آسان هستند که تقریباً اشتباه به نظر می رسد ... اما آنها بسیار درست می گویند: کاملاً شیرین، جویدنی، کره ای، و پر شده با تکه های شکلات ذوب شده. کاسه همزن مورد علاقه خود را بردارید و بیایید بپزیم!

شیر بدون لبنیات، مخلوط آرد بدون گلوتن، شکر قهوه ای، کنجاله بذر کتان، نمک، بکینگ پودر، وانیل، آب، گردو و شکلات چیپسی

اینها وگان + بدون گلوتن میله های کوکی با تخم کتان برای اتصال، شکر قهوه ای برای شیرینی و توانایی ایجاد لبه های ترد و کره گیاهی ذوب شده و وانیل برای طعم های کلاسیک کوکی ها شروع می شود!

شکر قهوه ای، کره گیاهی ذوب شده و سایر مواد مرطوب را در یک کاسه هم بزنید

پس از هم زدن آنها، ما به سمت مواد خشک! ترکیب آرد بدون گلوتن ما، GOAT بدون گلوتن برای تقلید از بافت آرد همه منظوره است، در حالی که بکینگ پودر مقداری لیفت اضافه می کند و نمک دریا همه طعم ها را بهبود می بخشد.

گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را داخل خمیر کوکی بریزید

سپس فقط یک عنصر مورد نیاز دیگر وجود دارد - مسلماً مهمترین آنها: چیپس یا تکه های شکلات! ما همچنین دوست داریم گردو را برای کمی ترد اضافه کنیم، اما اگر اهل آجیل نیستید، این کار را انجام دهید.

خمیر تخته کوکی چیپسی شکلاتی در یک تابه پخت با پوشش روغنی

ما امیدواریم که شما این میله های کوکی را دوست داشته باشید! آنها عبارتند از:

جویدنی
کره ای
مناقصه
کاملا شیرین
تزئین شده با شکلات
و بطور غیرقابل کشف وگان + بدون گلوتن!

با یک لیوان شیر بدون لبنیات جفت کنید و در سرزمین جادوی کوکی ها خواهید بود. یا اگر هوا سرد است، آنها را با کاکائو داغ وگان 5 دقیقه ای ما امتحان کنید چای 5 دقیقه ای بدون کافئین.

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @ را تگ کنیدمینیمالیست نانوا در اینستاگرام به سلامتی، دوستان!

شیر بدون لبنیات و نمک پوسته پوسته در کنار یک دسته بیسکویت چیپسی شکلاتی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 25 دقایق

زمان کل 35 دقایق

خدمات 16 (میله ها)

دوره دسر

غذا بدون گلوتن، وگان

فریزر دوستانه 1 ماه

نگه میداره؟ 3-4 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 1 قاشق غذاخوری کنجاله بذر کتان (برای تهیه تخم کتان)
  • 2 ½ قاشق غذاخوری اب (برای تهیه تخم کتان)
  • 3/4 فنجان بسته بندی شده شکر قهوهای (یا زیر شکر نارگیل با نتایج متفاوت - به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 1/2 فنجان کره گیاهی ذوب شده (ما از Miyoko استفاده کردیم)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1⅓ فنجان MB 1:1 GF Blend* (یا یک ترکیب بدون گلوتن دیگر)
  • 3/4 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1/2 فنجان شکلات چیپسی یا تکه های نیمه شیرین (اطمینان حاصل کنید که بدون لبنیات در صورت نیاز // ما از زندگی لذت ببرید)
  • 1/2 فنجان گردو خرد شده (اختیاری اما توصیه می شود)
  • فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب فر 8 در 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.
  • در یک کاسه متوسط، کنجاله بذر کتان و آب را اضافه کنید و 5 دقیقه استراحت دهید تا غلیظ شود. سپس شکر قهوه ای، کره گیاهی ذوب شده و وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شود - مخلوط باید منسجم شود.

  • در مرحله بعد، مخلوط آرد GF، بکینگ پودر و نمک دریایی را اضافه کنید. در نهایت، شکلات چیپسی و گردوی اختیاری را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

  • مخلوط را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 25-28 دقیقه بپزید تا لبه ها قهوه ای طلایی و وسط آن طلایی شود. اجازه دهید حداقل 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را به صورت نوارها برش دهید. هرچه بیشتر بنشینند، بهتر شکل خود را حفظ می کنند... اگرچه ما دوست داریم کمی گرم از آنها لذت ببریم!

  • در ظرف در بسته در دمای اتاق حداکثر تا 3-4 روز یا در فریزر حداکثر تا 1 ماه نگهداری شود.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fV9QvGcPgTY[/embed]

*ما طعم و بافت شکر قهوه ای را به شکر نارگیل ترجیح دادیم. شکر قهوه ای میله ها را جویدنی می کرد در حالی که شکر نارگیل طعم سالم تری به آن ها می بخشید و بافت کیکی و کمی ترد می کرد.
*اگر بدون گلوتن نیست، می توانید به جای مخلوط آرد بدون گلوتن، آرد همه منظوره را امتحان کنید. ما توصیه می کنیم با 1 ¼ فنجان شروع کنید، و در صورت نیاز بیشتر به آن اضافه کنید تا به قوام خمیر در ویدیو برسید.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.

خدمت: 1 بار کالری: 148 کربوهیدرات ها: 20.9 g پروتئین: 0.7 g چربی: 7.1 g چربی های اشباع شده: 5.1 g چربی های چند غیر اشباع: 0 g چربی اشباع شده: 0 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 135 میلی گرم پتاسیم: 34 میلی گرم فیبر: 0.7 g قند: 12.7 g ویتامین A: 0 IU ویتامین سی: 0 میلی گرم کلسیم: 31 میلی گرم اهن: 0.8 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/gluten-free-chocolate-chip-cookie-bars-vegan/