بروزرسانی: 19 آذر 1404
نان ذرت بدون گلوتن آسان (1 کاسه!)

این راز نیست که ما عاشق نان ذرت هستیم و قبلاً دستور العمل های آن را به اشتراک گذاشته ایم (نمایشگاه های A و B). و ما پست نمی گذاریم دیگری نسخه اگر ارزشش را نداشت پس به ما اعتماد کنید... این است ارزشش را دارد! این کرکی، مرطوب بدون گلوتن نان ذرت است به طور طبیعی شیرین شده با عسل، بسیار خوش طعم، و به طور جدی ساخت آسان.
فقط 1 کاسه و 8 مواد تشکیل دهنده بین تو و بهترین نان ذرت بدون گلوتن. منتظر چی هستی؟ فر خود را از قبل گرم کنید و بیایید آن را درست کنیم!

ما به شما گفتیم که این نان ذرت درست می شود، اما چگونه آسونه میپرسی؟! بسیار آسان! ما تقریباً به آسانی قدم زدن در فروشگاه برای یافتن راهرو با ترکیب بسته بندی شده صحبت می کنیم (اما جرات نکنید 😉).
به سادگی شیر مورد نظر خود را با روغن آووکادو (یا کره ذوب شده)، عسل (یا شکر نیشکر)، تخم مرغ و آرد ذرت هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه بماند (تا آرد ذرت نرم شود) در حالی که می روید و به خودتان استراحت می دهید!

وقتی شما (و آرد ذرت) به خوبی استراحت کردید، مخلوط آرد بدون گلوتن، بیکینگ پودر و نمک خود را با هم مخلوط کنید.

خمیر را در یک ظرف پخت با کاغذ روغنی بریزید و فر بقیه کار را انجام می دهد!

بنشینید، استراحت کنید و شگفت انگیز نان ذرت بدون گلوتن به زودی از آن لذت خواهید برد!

ما فکر می کنیم این نان ذرت تبدیل به محصول جدید شما خواهد شد! این است:
کرکی
مرطوب
کره ای
خوش طعم
کاملا شیرین
بدون گلوتن غیر قابل تشخیص
و درست ، آن بسیار آسان است!
آن را در مجالس تعطیلات بیاورید، از آن برای درست ، نان ذرت استفاده کنید، یا از آن با کاسرول، سوپ و فلفل دلمه ای مورد علاقه خود لذت ببرید.
موارد دیگر تعطیلات بدون گلوتن
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 9 (برش ها)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1 فنجان شیر بدون لبنیات (ساده، بدون شیرینی // ما از بادام استفاده کردیم // اگر بدون لبنیات نیست می توانید از شیر لبنیات استفاده کنید)
- 1/2 فنجان روغن آووکادو (یا لبنیات ذوب شده یا کره گیاهی)
- 1/2 فنجان عسل (یا زیر نیشکر)
- 1 بزرگ تخم مرغ*
- 3/4 فنجان آرد ذرت آسیاب شده متوسط
- 1 ¼ فنجان MB 1:1 مخلوط آرد بدون گلوتن (اگر بدون گلوتن نیست، می توانید از آرد همه منظوره استفاده کنید)
- 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر (بدون آلومینیوم*)
- 3/4 قاشق چایخوری نمک دریا
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) گرم کنید، یک ظرف پخت فلزی 8×8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، شیر بدون لبنیات، روغن آووکادو (یا کره ذوب شده)، عسل (یا شکر نیشکر)، تخم مرغ و آرد ذرت را اضافه کنید. با همزن بزنید تا یکدست شود. بگذارید این مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند - این به نرم شدن آرد ذرت کمک می کند!
پس از اتمام 10 دقیقه، مخلوط آرد بدون گلوتن، بکینگ پودر و نمک دریایی را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را در ظرف پخت آماده شده بریزید و به آرامی تکان دهید تا به لبه ها پخش شود و/یا روی آن را با یک کاردک لاستیکی صاف کنید. به مدت 28 تا 32 دقیقه بپزید، تا زمانی که مرکز آن به عقب برگردد.
بگذارید 10 دقیقه در تابه خنک شود و سپس آن را به توری خنک کننده منتقل کنید و حداقل 10 دقیقه دیگر بگذارید خنک شود. می توانید از آن به صورت گرم لذت ببرید، اما برای بافت بهتر، قبل از برش، بگذارید کاملا خنک شود.
بهتر است از روز اول لذت ببرید، اما باقیمانده آن را می توان کاملاً خنک کرد و سپس در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 2-3 روز، در یخچال به مدت 3-4 روز یا در فریزر به مدت 1 ماه (یا بیشتر) نگهداری کرد. یک شب در یخچال یا در دمای اتاق به مدت 4 ساعت یخ زدایی کنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BfxlEtwIQBo[/embed]
* برای نسخه های وگان، نان ذرت گیاهی کامل و بهترین نان ذرت بدون گلوتن وگان را بررسی کنید.
*زمان آماده سازی شامل سرمایش نمی شود.
*اطلاعات تغذیه تخمین تقریبی است که با روغن آووکادو و عسل محاسبه شده است.
خدمت: 1 برش کالری: 295 کربوهیدرات ها: 42.7 g پروتئین: 2.7 g چربی: 13.8 g چربی اشباع شده: 1.6 g چربی های چند غیر اشباع: 1.8 g چربی تک غیر اشباع: 9 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 21 میلی گرم سدیم: 389 میلی گرم پتاسیم: 111 میلی گرم فیبر: 2.5 g شکر: 15.5 g ویتامین A: 67 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 145 میلی گرم آهن: 1 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/easy-gluten-free-cornbread-1-bowl/