بروزرسانی: 19 آذر 1404
نحوه اندازه گیری آرد - کوکی و کیت

آیا می دانید چگونه آرد را به درستی اندازه گیری کنید؟ اگر کوچکترین تردید دارید، این آموزش برای شما مناسب است! برای روشن بودن، بهترین راه برای اندازه گیری آرد با ترازو است، اما همه آمریکایی ها ترازو ندارند.
دومین روش بهترین روش است "قاشق خورده و صاف شده." همه دستور العمل های موجود در این وبلاگ از این روش استفاده می کنند، بنابراین من می خواهم دقیقاً معنای آن را امروز به اشتراک بگذارم.
اگر محصولات پخته شده شما همیشه مانند عکس ها ظاهر نمی شوند، ممکن است اندازه گیری شما خاموش باشد. بیایید آن را درست کنیم. با این روش، کلوچه ها، کلوچه ها و خمیر پیتزا شما به طور مرتب از دسته ای به دسته دیگر تبدیل می شوند.


چرا روش اندازه گیری شما اهمیت دارد؟
واقعیت: وقتی آرد خود را روی ترازو وزن می کنید، همیشه دقیقاً همان مقدار را خواهید داشت. پخت یک علم است، بنابراین این سطح از سازگاری ایده آل است.
وقتی آرد را با فنجان با استفاده از روش قاشق و تراز اندازه می گیرید، اندازه گیری ها چند گرم تغییر می کند، که به اندازه کافی نزدیک است تا از دسته ای به دسته دیگر نتایج ثابتی داشته باشد.
با این حال، اندازه گیری ها می تواند متفاوت باشد به طور قابل توجهی اگر آرد را با استفاده از روش های دیگر با فنجان اندازه گیری کنید، و دستور غذا برای آن روش طراحی نشده است. اگر آرد را مستقیماً در فنجان ها بریزید، نه اینکه آرد را با قاشق و صاف کنید، می توانید 25 درصد آرد بیشتر.
این مقدار زیادی آرد اضافی است. بافت غذای پخته شده شما را از بین می برد و آن را خشک و متراکم می کند. این بر زمان پخت تأثیر می گذارد و به زمان بیشتری در فر نیاز دارد تا پخته شود و روی آن طلایی شود. نتیجه طعم کمتری خواهد داشت.
خط پایین؟ اندازه گیری مهم است!


نحوه اندازه گیری آرد با استفاده از روش قاشق و تراز
اندازه گیری آرد زمانی آسان است که بدانید چگونه.
- آرد را با قاشق بزرگ هم بزنید. اگر مدتی در انباری شما نشسته است، آرد جا افتاده است و باید کمی آن را پف کنیم.
- روی ظرف آرد کار کنید، قاشق های بزرگ آرد را به آرامی در پیمانه اندازه گیری خود بریزید تا زمانی که فنجان کمی پر شود. به فنجان ضربه نزنید تا آرد ته نشین شود.
- سطح بالایی را با سمت صاف یک چاقوی کره تراز کنید. اجازه دهید آرد اضافی دوباره داخل ظرف بریزد. در صورت لزوم تکرار کنید.
نحوه اندازه گیری آرد را تماشا کنید
سایر روش های اندازه گیری
اگرچه این روش ترجیحی من برای اندازه گیری آرد است (و آرد شاه آرتور، آسیاب قرمز باب، سالی مک کنی و استلا پارکز موافق هستند)، دستور العمل های دیگری برای روش های اندازه گیری دیگر طراحی شده اند.
برخی از توسعه دهندگان دستور العمل مانند آلیسون رومن و آشپزخانه آزمایشی آمریکا از روش غوطه ور ، و جارو ، استفاده می کنند (آرد را مستقیماً در فنجان ها بریزید و از روی آن صاف کنید).
به همین دلیل است که قبل از شروع، تعیین روش اندازه گیری ترجیحی هر منبع دستور غذا ضروری است. اگر اندازه گیری ها بر حسب گرم ارائه می شوند، می توانید با استفاده از ترازو مشکل را دور بزنید.


آردهای معمولی بر حسب وزن
در اینجا رایج ترین آردهایی است که من در دستور العمل های خود استفاده می کنم.
- آرد همه منظوره: 122 گرم در هر فنجان (محدوده معمولی 120 تا 125 گرم است)
- آرد گندم کامل، از جمله آرد گندم کامل سفید: 122 گرم در هر فنجان (محدوده معمولی 120 تا 125 گرم است)
- آرد شیرینی سبوس دار: 115 گرم در هر فنجان (محدوده معمولی 110 تا 120 گرم است)
- آرد جو دوسر: 88 گرم در هر فنجان (محدوده معمول 85 تا 91 گرم است)
- آرد بادام: 92 گرم در هر فنجان (محدوده معمول 85 تا 100 گرم است)
محصولات پخته شده برای لذت بردن
حالا که نحوه اندازه گیری درست آرد را می دانید، فر را روشن کرده و شروع به پخت می کنیم. در اینجا تعدادی از دستور العمل های مورد علاقه من وجود دارد:
لطفا نظر خود را در نظرات به من بگویید! من عاشق شنیدن از شما هستم.

منبع: https://cookieandkate.com/how-to-measure-flour/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*