هوا سرخ کن شکم خوک | منتقد دستور غذا
انتشار: آبان 10، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

هوا سرخ کن شکم خوک | منتقد دستور غذا


این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.

این دستور پخت ساده گوشت خوک سرخ کن برای تهیه و لذت بردن از این میان وعده عالی است. این است گوشتی، ترد، خفه شده در ماریناد چسبناک و نمکی که طعم ها را کاملاً متمایز می کند!

عکس بالای سر از گازهای شکم خوک در سرخ کن هوا که با ماریناد پوشانده شده است.

دلایلی که این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • گزینه سالم تر: شکم خوک سالم نیست، اما درست ، آن در سرخ کن هوا به روش سنتی سرخ ، ممکن است باعث شود احساس بهتری در مصرف این میان وعده شگفت انگیز داشته باشید.
  • پرفکت ترد: شکم خوک ترد رمز خوشمزه بودن آن است. با استفاده از سرخ کن هوا از همه طرف ترد می شود!
  • آسان برای ساخت: این روش سرخ کن بادی سریع و ساده است. هنگامی که شکم خوک شما زمان پخت را پیدا کرد، فقط 15 دقیقه طول می کشد تا آنها را برای بلعیدن آماده کنید!

مواد لازم برای درست ، شکم خوک سرخ کن هوا

مقداری شکم خوک را از خواربار فروشی محلی خود بردارید و این ناگت های شکم خوک ترد را درست کنید. شما باید هر چیز دیگری را در انبار خود داشته باشید. برای اندازه گیری دقیق به پایین پست بروید.

  • شکم خوک: پروتئین اصلی که برای جذب طعم و داشتن ترد کامل از سرخ کن هوا عالی است.
  • سس سویا: به ماریناد عطر و طعم خوش نمک اومامی می دهد.
  • عزیزم: شیرینی می افزاید و به چسبیدن ماریناد به شکم خوک کمک می کند.
  • شکر قهوه ای: طعم شیرین و چسبناکی را ایجاد می کند.
  • سس هویسین: افزودن سسی است که هم شیرین است و هم تند.
  • روغن کنجد: به ماریناد طعمی خاکی و آجیلی می دهد.
  • زنجبیل آسیاب شده: بهترین مکمل برای گوشت خوک شور با کمی ادویه با طراوت.
  • سیر خرد شده: همیشه بهترین طعم خوش طعم را می دهد که بی بدیل است!
  • سرکه برنج: به نرم شدن گوشت و متعادل ، طعم ها کمک می کند.
  • تزیین: دانه های کنجد و برش خورده است پیاز سبز.
عکس بالای سر از مواد تشکیل دهنده برچسب.

چگونه بهترین شکم خوک ترد را درست کنیم

این دستور غذا به سرعت و به راحتی جمع می شود. سرخ کن هوا زمان زیادی را برای پختن این تکه های لذیذ شکم خوک به صورت کاملاً ترد نمی گیرد. وو، این یک لقمه بود! دستورالعمل های من را دنبال کنید تا این خوشمزه ها را در دهان خود بیاورید!

  1. شکم خوک را ببرید: با استفاده از یک چاقوی تیز، شکم خوک را به قطعات 1 اینچی برش دهید.
  2. ماریناد را هم بزنید: در یک کاسه بزرگ، سس سویا، عسل، شکر قهوه ای، هویسین، روغن کنجد، زنجبیل، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و سپس هم بزنید تا ترکیب شوند.
  3. Marinate: تکه های شکم خوک را به کاسه با ماریناد اضافه کنید، سپس هم بزنید تا پوشش داده شود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. سرخ ، هوا: تکه های شکم خوک ترشی شده را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. شکم خوک را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه در هوا سرخ کنید. هر چند دقیقه یکبار قطعات را تکان دهید یا برگردانید. این اطمینان حاصل می کند که همه جا ترد می شوند! در صورت نیاز زمان یا دما را افزایش دهید تا به ترد شدن قطعات به دلخواه کمک کنید.

نکات و تغییرات شکم خوک سرخ کن هوای ترد

در اینجا برخی از بهترین راهنمایی ها و تغییرات من برای شما آورده شده است تا این دستور غذا را همانطور که دوست دارید تبدیل کنید!

  • دما: دمای ایمن پخت شکم خوک زمانی است که دمای داخلی آن به 145 درجه فارنهایت برسد.
  • تنوع طعم: به جای ماریناد من الهام گرفته از آسیایی، شما سرد ماریناد می کنید و لقمه های گوشت خوک را در سس BBQ یا سس کاتسو من می پزید.
  • ارائه ایده ها: این لقمه های شکم خوک را به تنهایی، به عنوان پیش غذا، یا روی برنج یا رشته فرنگی برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید! این دستور غذا در داخل دستور پخت نان بائو من نیز باورنکردنی است!
  • آن را تند کنید: با تکه های فلفل قرمز مزه دار یا تزیین کنید یا با کمی سس سریراچا سرو کنید!
عکس نزدیک از شکم خوک سرخ کن با هوا.

ذخیره و گرم ، مجدد باقیمانده ها

گرم ، باقی مانده در سرخ کن هوا یکی از روش های مورد علاقه من برای استفاده از سرخ کن هوا است. شکم خوک این سرخ کن هوا را گرم می کند و کاملاً ترد می کند و بسیار سریعتر از فر است!

  • در یخچال: اجازه دهید شکم خوک باقی مانده خنک شود و سپس آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید.
  • در فریزر: برای یخ زدن شکم خوک سرخ کن با هوای پخته شده و خنک، ابتدا آن را در پلاستیک بپیچید، سپس آن را در ظرف دربسته یا کیسه در بسته به مدت حداکثر 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال یخ بزند.
  • برای گرم ، مجدد: باقیمانده غذاها را در مایکروویو یا سرخ کن بادی گرم کنید، اما روش سرخ کن هوا مورد علاقه من است! تکه شکم خوک را در سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. 2-3 دقیقه بپزید تا کاملا داغ شود.
عکس بالای سر از شکم خوک سرخ کن با هوا آبکاری شده.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید
  • با استفاده از یک چاقوی تیز، شکم خوک را به قطعات 1 اینچی برش دهید.

  • در یک کاسه بزرگ، سس سویا، عسل، شکر قهوه ای، هویسین، روغن کنجد، زنجبیل، سیر و سرکه را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • تکه های شکم خوک را به کاسه با ماریناد اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • تکه های شکم خوک ترشی شده را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. در صورت نیاز به صورت دسته ای بپزید.

  • شکم خوک را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه در هوا سرخ کنید. سرخ کن هوا را باز کنید تا تکه های شکم خوک را هر چند دقیقه تکان دهید یا برگردانید. این اطمینان حاصل می کند که همه جا ترد می شوند! در صورت نیاز زمان یا دما را افزایش دهید تا به ترد شدن قطعات به دلخواه کمک کنید.

  • با دانه های کنجد و پیاز سبز خلال شده تزیین کنید سپس روی برنج یا در نان بائو میل کنید!

کالری: 1008کیلو کالریکربوهیدرات ها: 29gپروتئین: 18gچربی: 91gچربی اشباع شده: 33gچربی های چند غیر اشباع: 10gچربی تک غیر اشباع: 42gکلسترول: 123میلی گرمسدیم: 997میلی گرمپتاسیم: 387میلی گرمفیبر: 0.5gشکر: 26gویتامین A: 18IUویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 24میلی گرمآهن: 2میلی گرم

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.


منبع: https://therecipecritic.com/air-fryer-pork-belly/