پوره سیب زمینی گل کلم - کوکی و کیت
انتشار: آذر 06، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

پوره سیب زمینی گل کلم - کوکی و کیت


دستور پخت گل کلم له شده

در حالی که من همیشه طرفدار پوره سیب زمینی هستم، این پوره سیب زمینی گل کلم جایگزین شگفت انگیزی است! از این دستور برای تهیه پوره گل کلم استفاده کنید یا یک سیب زمینی را به مخلوط پوره سیب زمینی گل کلم اضافه کنید.

هنگامی که یک سیب زمینی رست را به مخلوط اضافه می کنید، نشاسته به پوره کمک می کند تا حالت خامه ای، صاف و همانطور که انتظار می رود، بیشتر شبیه پوره سیب زمینی شود. در حالی که اختیاری است، من نتایج را با سیب زمینی ترجیح می دهم. در هر صورت، این یک غذای جانبی ساده و مغذی است.

در مقایسه با پوره سیب زمینی، پوره سیب زمینی گل کلم دارای کربوهیدرات کمتری است که میل به پوره سیب زمینی را برطرف می کند. حتی می توانید آن را با گل کلم یخ زده درست کنید - چند دقیقه بیشتر در بخارپز بگذارید.

این دستور یک غذای جانبی گرم، خامه ای و دلچسب است که برای روزهای سرد عالی است. امیدوارم دوست داشته باشید.

طرز تهیه پوره گل کلم

دستور غذا را در زیر خواهید یافت، اما در اینجا چند نکته قبل از شروع وجود دارد.

  • برای تهیه این دستور غذا، شما به یک قابلمه بزرگ، یک سبد بخارپز و یک غذاساز نیاز دارید (یا با دست با یک چنگال بزرگ له کنید تا غلظتی درشت داشته باشد).
  • گل کلم اندازه قابل توجهی متفاوت است برای تهیه این دستور به یک یا دو سر کوچک گل کلم نیاز دارید. اگر از گل های گل کلم از قبل بریده شده یا یخ زده استفاده می کنید، به دو پوند (32 اونس) نیاز دارید.
  • اگر شما از جمله سیب زمینیابتدا پوست آن را جدا کنید تا در خمیر محو شود. آن را با گل کلم بخارپز می کنیم.
  • اضافه کنید پنیر خامه ای و کره برای حالت خامه ای-پنیر خامه ای مخلوط را غلیظ می کند و مقداری تانگ ارائه می کند که من آن را دوست دارم!
  • برای طعم دلپذیر، اضافه کنید پودر سیر، پودر پیاز، نمک، و چندین پیچش از فلفل سیاه. مخلوط را تا زمانی که یکدست و ، رنگ شود پردازش کنید.
  • برای اینکه این مخلفات سفید رنگ جذاب تر به نظر برسد، آن را به یک ظرف زیبا منتقل کنید و روی آن را تزئین کنید کره، پیازچه خرد شده (اختیاری)، و یک پاشیدن سبک از فلفل سیاه.

طرز تهیه پوره گل کلم را تماشا کنید

چه چیزی را با پوره سیب زمینی گل کلم سرو کنید

پوره سیب زمینی گل کلم کاملا مکمل غذای شکرگزاری و سایر شام های سنتی شماست. من پوره سیب زمینی را با تعطیلات مرتبط می دانم، اما از آنجایی که این دستور پخت سبک و آسان است، برای شام شب های هفته نیز مناسب است.

اینجا هستند غذاهای اصلی که با گل کلم له شده خوب می شود:

و مخلفات بیشتر برای لذت بردن با گل کلم:

لطفاً در نظرات به من اطلاع دهید که گل کلم له شده شما چگونه است! من دوست دارم از شما بشنوم. دستور العمل های بیشتر گل کلم را اینجا بیابید.

گل کلم له شده
چاپ کنید

گل کلم له شده

پوره سیب زمینی گل کلم خامه ای و خوشمزه است! این دستور غذای جانبی سالم یک جایگزین رضایت بخش برای پوره سیب زمینی است. دستور غذا 4 فنجان دارد که برای 8 ½ فنجان کافی است.

  1. گل کلم و سیب زمینی اختیاری را بخارپز کنید: یک قابلمه بزرگ را با 1 اینچ آب پر کنید. در قابلمه را بپوشانید و روی حرارت متوسط \u200b\u200bبگذارید تا به جوش آید. گل کلم و سیب زمینی را (در صورت استفاده) اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت 11 تا 13 دقیقه روی حرارت متوسط \u200b\u200bبخارپز کنید تا زمانی که آنقدر نرم شوند که با چنگال از هم جدا شوند.
  2. سبد بخارپز را با احتیاط از آب خارج کنید و بگذارید سبزیجات به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که به اندازه کافی خنک شوند، خنک شوند.
  3. سیب زمینی گرم و گل کلم را با پنیر خامه ای، کره، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و چند حلقه فلفل سیاه در کاسه غذاساز بریزید. این کار را تا زمانی که یکدست و ، رنگ شود، حدود 2 دقیقه انجام دهید. (یا آنها را در یک کاسه با یک چنگال بزرگ له کنید تا قوام یکدستی حاصل شود.)
  4. بچشید و با کمی نمک برای طعم کلی تر یا فلفل بیشتر برای کنتراست مخلوط کنید. آن را به صورت گرم با چند تکه کره ذوب شده و در صورت تمایل مقداری پیازچه تازه و نمک پولکی سرو کنید. باقی مانده گل کلم له شده را تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب تغذیه آنلاین ارائه شده است. نباید آن را جایگزین توصیه های متخصص تغذیه حرفه ای دانست. افشای کامل تغذیه ما را اینجا ببینید.



منبع: https://cookieandkate.com/mashed-cauliflower-recipe/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*