چای دارچین - کوکی و کیت
انتشار: آذر 16، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

چای دارچین - کوکی و کیت


دستور تهیه چای دارچین

بیایید با یک فنجان چای دارچین خود را گرم کنیم! چای دارچین (به اسپانیایی té de canela) نوشیدنی انتخابی من در هوای خنک است. داغ و به خوبی تند است، اما نه خیلی زیاد. شیرینی ذاتی دارچین آن را به یک نوشیدنی متعادل تبدیل می کند. به علاوه، بوی خانه را شگفت انگیز می کند.

اگر از ادویه موجود در چای ماسالا لذت می برید، عاشق چای دارچین خواهید شد و درست ، آن بسیار آسان است. نوشیدنی خود را با مقداری شیر خامه ای کنید یا در صورت تمایل آن را با عسل شیرین کنید. من بسته به حال و هوای خودم را ساده یا همراه با خامه غلیظ دوست دارم.

این چای دارچینی بدون کافئین است، بنابراین برای نوشیدن بعد از ظهر عالی است. من و شوهرم عادت کرده ایم که بعد از رفتن دخترمان به رختخواب، چای دارچین بنوشیم، که این یک راه دوست داشتنی برای آرامش است.

فواید چای دارچین

علاوه بر طعم عالی، چای دارچین توجه من را به عنوان راهی برای بهبود بالقوه سطح قند خون جلب کرد و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد. با توجه به این امکان، چای دارچین ممکن است فوایدی برای بیماران دیابتی و زنان مبتلا به PCOS داشته باشد. اگر هدف شما کاهش قند خون است، بهتر است از افزودن شیرین کننده هایی مانند شکر یا عسل به نوشیدنی خود اجتناب کنید که نتیجه معکوس خواهد داشت.

دارچین همچنین دارای آنتی اکسیدان های پلی فنل بسیار بالایی است که ممکن است به بدن شما در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کند. خواص ضد التهابی آن می تواند به بهبود کلسترول کمک کند. به علاوه، ضد باکتری و ضد قارچ است. من متخصص تغذیه نیستم، اما دارچین مطمئناً برنده به نظر می رسد!

انواع دارچین

هنگامی که در مورد فواید بالقوه مصرف دارچین برای سلامتی می خوانید، در نظر بگیرید که کدام نوع به آن اشاره شده است. چای دارچینی خود را با دارچین سیلان درست کنید، در غیر این صورت به عنوان "دارچین واقعی" یا cinnamomum verum شناخته می شود. مصرف مقادیر زیاد دیگر انواع دارچین، به ویژه دارچین کاسیا، ممکن است به کبد آسیب برساند و خطر خونریزی را افزایش دهد.

می توانید چای دارچین را با هر چوب دارچینی که در خانه دارید درست کنید، اما اگر به طور منظم شروع به نوشیدن آن کردید، لطفاً به چوب دارچین سیلان بروید. من چوب دارچین ارگانیک سیلان را از Frontier Co-op در آمازون خریداری می کنم.

طرز تهیه چای دارچین

در حالی که این دستور غذا ساده است، مدت زمانی که چای را بجوشانید (و دم بکشید) به طرز شگفت آوری مهم است. من بارها و بارها چای دارچین درست کردم تا روشی را پیدا کنم که بهترین نتیجه را با خالص ترین طعم دارچین می دهد.

دستور غذا را در صورت نیاز ضرب کنید -برای هر فنجان آب، یک چوب دارچین اضافه کنید.

  1. در یک قابلمه، آب و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. در ظرف را بپوشانید تا آب آن تبخیر نشود. مخلوط را روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه جوش بیاورید.
  2. حرارت را کم کنید و به آرامی به مدت 10 دقیقه با درب بجوشانید. اگر بیشتر بجوشانید، طعم چای صاف است و به رنگ قهوه ای مات در می آید.
  3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد. دارچین با سرد شدن مقدار قابل توجهی طعم را آزاد می کند.
  4. مخلوط را از طریق یک صافی مشبک داخل لیوان خود بریزید. در حالی که گرم است از آن لذت ببرید، یا آن را تا چهار روز سرد کنید (دوباره گرم کنید یا سرد کنید).

گزینه میانبر

این روش میانبر است فوق العاده آسان نکته منفی این است که دو برابر دارچین مصرف می کند.

  1. یک فنجان آب را به جوش بیاورید، سپس آن را روی دو چوب دارچین در یک لیوان بریزید.
  2. قبل از نوشیدن یا اضافه ، خامه، اجازه دهید دارچین 10 دقیقه دم بکشد (با سرد شدن تندتر می شود و به هر حال نیاز به زمان دارد تا تا دمای مطمئن خنک شود). در این مرحله اگر چوب های دارچین شما را اذیت می کنند، می توانید با احتیاط آن ها را جدا کنید، اما من معمولا آنها را همان جا می گذارم.

همین!

طرز تهیه چای دارچین را تماشا کنید

انواع چای دارچین

در اینجا چند چرخش خوشمزه با چای دارچین آورده شده است.

  • شیرینش کن: عسل، شربت افرا یا شکر را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. در حالی که من از چای خود بدون شیرینی لذت می برم، دارچین و عسل یک کبریت ساخته شده در بهشت \u200b\u200bاست.
  • آن را خامه ای کنید: مقداری نیم و نیم، خامه، شیر کامل یا هر خامه ساده دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
  • آن را بیشتر تند کنید: چند عدد میخک کامل یا یک غلاف هل اضافه کنید. همچنین می توانید زنجبیل تازه یا زردچوبه ورقه ای نازک را امتحان کنید.
  • آن را مرکباتی کنید: چای خود را با چند تکه نازک پرتقال یا لیمو دم کنید.
  • آن را کافئین دار کنید: بعد از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، چای سیاه یا سبز را برای مدت زمانی که روی بسته بندی درج شده است، دم کنید. یا با این مفهوم اشتباه کنید و سعی کنید یک چوب دارچین به فنجان قهوه داغ خود اضافه کنید (من آن را دوست دارم).
  • از آن سرد لذت ببرید: این چای روی یخ نیز خوب است. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و بعداً در یخچال قرار دهید.

نت های چای دارچین

  • انتظار داشته باشید که شدت چای شما از دسته ای به دسته دیگر کمی متفاوت باشد. وزن برخی از چوب های دارچین بیشتر از سایرین است (مال من بین 4 تا 7 گرم است) و برخی ذاتاً طعم قوی تری نسبت به بقیه دارند.
  • برخی از دستور العمل ها استفاده مجدد از چوب دارچین را پیشنهاد می کنند، اما من آن را توصیه نمی کنم. آنها با هر بار استفاده مقدار قابل توجهی از طعم خود را از دست می دهند. مدت زیادی طول می کشد تا در هوا خشک شوند، و من نگران رشد کپک یا باکتری در هنگام خیس شدن بودم.

نوشیدنی های بیشتر برای گرم ، شما

اگر از این چای دارچینی لذت می برید، این نوشیدنی های گرم کننده را بررسی کنید. نوشیدنی های بیشتر را اینجا مرور کنید.

لطفاً در نظرات به من بگویید که چگونه چای دارچینی خود را دوست دارید! من عاشق شنیدن از شما هستم.

به سلامتی با چای دارچین
چاپ کنید

چای دارچین

با این دستور ساده بهترین چای دارچین را درست کنید! گرما و ادویه است و خانه شما را بوی شگفت انگیزی می دهد. از این نوشیدنی گرم و بدون کافئین در هر زمانی از روز لذت ببرید. دستور را در صورت نیاز ضرب کنید و گزینه میانبر را در یادداشت ها از دست ندهید.

  1. در یک قابلمه کوچک، آب و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. در تابه را بپوشانید و مخلوط را روی حرارت متوسط \u200b\u200bبگذارید تا بجوشد.
  2. حرارت را کم کنید و به آرامی به مدت 10 دقیقه با درب بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه دم بکشد، سپس مخلوط را از طریق یک صافی مشبک داخل لیوان خود بریزید. در حالی که گرم است از آن لذت ببرید، یا آن را تا 4 روز سرد کنید (دوباره گرم کنید یا سرد کنید).

یادداشت ها

گزینه میانبر: در این روش از 2 چوب دارچین در هر فنجان آب استفاده می شود، اما سریعتر و آسان تر است. 2 چوب دارچین را در یک لیوان بریزید. 1 فنجان آب را به جوش بیاورید، سپس آن را روی چوب های دارچین در لیوان بریزید. قبل از نوشیدن یا اضافه ، خامه، اجازه دهید 10 دقیقه دم بکشد. در این مرحله می توانید چوب های دارچین را با احتیاط بردارید، اما من مزاحم نمی شوم.



منبع: https://cookieandkate.com/cinnamon-tea/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*