بروزرسانی: 19 آذر 1404
کارامل تاهینی وگان آسان - دستور پخت نانوایی مینیمالیست

اگر عاشق کارامل های با پوشش شکلاتی هستید، اما نه روش های پیچیده ای که معمولا برای درست ، آنها لازم است، پس این دستور غذا برای شما مناسب است! این کارامل های نمک دریایی وگان آسان با هم ترکیب می شوند 6 مواد تشکیل دهنده و وجود دارد دماسنج آب نباتی وجود ندارد در چشم.
راز؟ تاهینی! این طعم و مزه انحطاط آمیز را به این دلخوشی های لقمه ای می افزاید تا نهایت شیرینی و شیرینی را تجربه کنید. برای نگهداری در فریزر یا هدیه دادن در تعطیلات عالی است... اگرچه ما مطمئن نیستیم که چه تعداد از این خوراکی های خوشمزه به جعبه هدیه می رسند. بیا کارامل درست کنیم!

طرز تهیه کارامل های نمک دریایی شکلاتی وگان
این کارامل های گیاهی تا حدودی شبیه یک کارامل کلاسیک شروع می شوند - با مخلوط کره و شکر - اما این نسخه با فقط یک لمس کنید از کره گیاهی و هست به طور طبیعی شیرین شده به لطف شربت افرا به طرز ظریفی با عصاره وانیل مزه دار شده و نمک دارد زیرا نمک دریا + کارامل = عشق!

مخلوط حرارت داده می شود تا به جوش آید و برای چند دقیقه پخته می شود تا یک جوش ایجاد شود غنی و کاراملی شده نتیجه سپس اضافه می کنیم تاهینی، که نه تنها به این کارامل ها طعمی منحصر به فرد و منحط می دهد، بلکه دارای خواص غنی از مواد معدنی نیز می باشد!

PSA: اگر تاهینی در شیرینی ها عجیب به نظر می رسد، پس اینها را امتحان نکرده اید جادویی بلوند تاهینی

در مرحله بعد، مخلوط را در یک ماهیتابه با کاغذ روغنی ریخته و در آن قرار می دهیم فریزر برای خنک شدن

پس از قرار گرفتن در فریزر، مخلوط شروع به سفت شدن می کند. وقتی ساختار کاراملی را نگه داشته و قابل برش باشد، متوجه خواهید شد که به قلمرو کاراملی رسیده اید. بافت این کارامل ها می باشد نه یک آب نبات سخت اما در عوض نرم است و مناقصه. این کمی شبیه فاج است، اما حتی بیشتر کره ای و منحط!

مرحله آخر: شکلات! اگرچه این کارامل ها به آن نیاز ندارند (به تنهایی باورنکردنی هستند) ریختن یا غرق در شکلات آنها را در بالاترین سطح قرار می دهد. و کمی نمک دریا و کنجد؟ به شدت توصیه می شود!

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این کارامل های گیاهی را امتحان کنید! آنها عبارتند از:
شور-شیرین
منحط
روکش شکلاتی
آسان برای ساخت
ایده آل برای اشتراک گذاری
و خیلی خوشمزه!
ما عاشق این هستیم که یک دسته درست کنیم و آنها را در فریزر برای تنقلات بر حسب تقاضا نگهداری کنیم، اما اگر بتوانید از این نوزادان جدا شوید، آنها یک هدیه تعطیلات شگفت انگیز نیز می سازند! فقط حتما در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا وقت لذت بردن باشد چون در دمای اتاق ذوب می شوند.
غذاهای بیشتر به اندازه لقمه
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 28 (کارامل 1 اینچی)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 2 قاشق غذاخوری کره گیاهی (ما دوست داریم Miyoko\'s // کره لبنیات نیز اگر گیاهخوار/بدون لبنیات نباشد کار می کند)
- 1/3 فنجان شربت افرا
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
- 2/3 فنجان تاهینی (خامه ای، چکه ای // بررسی تاهینی ما را اینجا بیابید)
- 1 فنجان شکلات تیره، خرد شده (در صورت نم نم در برابر غوطه ور شدن کمتر استفاده کنید // بدون شکلات هم خوشمزه هستند! // شکلات چیپسی نیز کار می کند، اطمینان حاصل کنید که در صورت نیاز بدون لبنیات)
برای خدمت اختیاری
- نمک دریا پوسته پوسته
- دانه های کنجد
یک ظرف نان (یا یک ظرف مستطیلی کوچک دیگر) را با کاغذ روغنی بپوشانید. ما از یک قالب نان 8*4 اینچی استفاده کردیم.
در یک قابلمه کوچک، کره گیاهی، شربت افرا، عصاره وانیل و نمک دریایی را با هم مخلوط کنید (هنوز تاهینی را اضافه نکنید!). تقریباً به طور مداوم هم زدن، مخلوط را روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه جوش بیاورید و حدود 2 دقیقه به پختن ادامه دهید (بسیار کف آلود خواهد شد - این طبیعی و خوب است). از روی حرارت بردارید، تاهین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شود.
مخلوط تاهین را در ظرف آماده شده بریزید و تابه را تکان دهید تا یکنواخت پخش شود. به مدت 1-2 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. کارامل ها کمی لطیف خواهند بود، اما اگر دست زدن به آن ها خیلی سخت است، دوباره به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
شکلات: وقتی کارامل ها تقریباً خنک شدند، شکلات را آب کنید. شکلات را در یک کاسه کوچک قابل مایکروویو بریزید و در فواصل 30 ثانیه ای در مایکروویو قرار دهید و برای جلوگیری از سوختن آن را هم بزنید تا صاف و ذوب شود. همچنین می توانید با اضافه ، شکلات به یک کاسه شیشه ای یا فلزی کوچک روی اجاق گاز آب کنید و آن را با دقت روی 1 اینچ آب در حال جوشیدن در یک قابلمه کوچک قرار دهید و سپس هم بزنید تا ذوب شود. کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
یک بشقاب بزرگ (یا چیزی مشابه که در فریزر شما جا می شود) را با کاغذ روغنی یا مومی بپوشانید و در همان نزدیکی قرار دهید. زمانی که کارامل ها سفت شدند، به قطعات 1 اینچی برش دهید. شما می توانید آنها را ساده میل کنید، اما ما دوست داریم در شکلات غوطه ور شویم (به سرعت کار کنیم تا خیلی نرم نشوند)، و نمک دریایی پوسته پوسته و دانه های کنجد اضافه کنیم. خیلی ناز!
پس از برش دادن و پوشاندن شکلات، کارامل ها را دوباره در فریزر به مدت 30-45 دقیقه (برای کارامل های سفت تر) یا به مدت 2-3 ساعت در یخچال (برای کارامل های نرم) در یخچال قرار دهید.
این کارامل ها در دمای اتاق ذوب می شوند، بنابراین باید آن ها را در فریزر یا یخچال نگهداری کنید تا آماده لذت بردن شوند! آنها را به ظرف در بسته منتقل کنید تا 1 ماه (یا بیشتر) در فریزر یا تا 2 هفته در یخچال نگهداری شوند.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pR3kVXjAi-s[/embed]
*اگر بدون روغن باشد، احتمالاً می توانید کره گیاهی را با تاهینی بیشتری جایگزین کنید، اما کارامل ها ممکن است به اندازه ای سفت نشوند و مانند کارامل کلاسیک صاف و غنی/طعم نباشند.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است.
خدمت: 1 کارامل کالری: 89 کربوهیدرات ها: 6.7 g پروتئین: 1.5 g چربی: 6.5 g چربی اشباع شده: 2.6 g چربی های چند غیر اشباع: 1.4 g چربی تک غیر اشباع: 2 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 55 میلی گرم پتاسیم: 78 میلی گرم فیبر: 1.2 g شکر: 3.9 g ویتامین A: 0 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 33 میلی گرم آهن: 1.3 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/chocolate-tahini-caramels-no-candy-thermometer/