بروزرسانی: 19 آذر 1404
کوکی های شیرینی پکن شکلاتی (وگان + GF)

به ترد، کره ای کوکی های نان کوتاه پر شده با گردو و شکلات تلخ (غمگین شدن!). این کوکی ها ما هستند وگان و بدون گلوتن پیچ و تاب در آلیسون رومن افسانه ای کوکی های نمکی تکه ای شکلاتی و (درست مانند آلیسون)، آنها هستند بیش از حد خوب است فقط یک عدد بخورید!
فقط 7 مواد تشکیل دهنده و روش های ساده سد راه شماست. کاسه همزن خود را بردارید و بیایید بپزیم، دوستان!

این کوکی های ساده و خوشمزه با فقط درست می شوند 7 مواد تشکیل دهنده که احتمالاً در حال حاضر در آشپزخانه خود دارید: کره (وگان)، شکر نیشکر، وانیل، مخلوط آرد بدون گلوتن (یا آرد همه منظوره اگر GF نباشد)، نمک دریایی، شکلات، و گردو!

ابتدا کره و شکر را خامه میزنیم تا سبک و پفکی شود. سپس مواد باقیمانده را اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید و خرد شده را هم می زنیم گردو و شکلات.

در مرحله بعد خمیر را به شکل کنده در می آوریم که کار را آسان می کند برش بزنید و بپزید کوکی با یک نان کوتاه کلاسیک نگاه کن

برای اطمینان از الف ترد، پوسته پوسته بافت، خمیر را قبل از برش دادن کمی در یخچال می گذاریم خنک شود و سپس می پزیم تا شیرینی ها کاملاً درست شوند. طلایی در لبه ها.
زمان عملی برای این دستور بسیار کم است، اما وجود دارد کمی انتظار بیشتری باقی مانده است بعد از بیرون آمدن از فر حدود 10 دقیقه بگذارید کوکی ها خنک شوند (تا سفت شوند) و بعد از آن زمان نمایش است. آماده شدن برای اصلی خوشمزه بودن

این کوکی ها ممکن است مورد علاقه جدید شما شوند! آنها عبارتند از:
ترد
کره ای
پوسته پوسته شدن
آجیل
شکلاتی
آسان برای ساخت
و خیلی خوبه که فقط یکی بخوره!
آنها را به مهمانی های تعطیلات یا تعویض شیرینی بیاورید یا آنها را در فریزر (به عنوان خمیر یا کلوچه) نگه دارید تا هوس خود را برطرف کنید. سریع.
کوکی های ترد و نان کوتاه بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 15 (کوکی ها)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1/2 فنجان کره وگان نمک زده*، نرم شده (ما از Miyoko\'s // کره لبنی استفاده کردیم اگر وگان/بدون لبنیات نباشد کار می کند)
- 1/3 فنجان نیشکر* (اطمینان از ارگانیک برای گیاهخواری)
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 ¼ فنجان ها MB 1:1 GF Blend (یا آرد همه منظوره اگر GF نباشد)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/3 فنجان شکلات تلخ، ریز خرد شده (ما Hu Kitchen Simple را دوست داریم)
- 1/3 فنجان گردوی خام، ریز خرد شده
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- در یک کاسه متوسط، کره نرم شده را با شکر با استفاده از همزن برقی (یا یک همزن به اضافه مقداری روغن آرنجی) خامه بزنید تا سبک و پف کند - حدود 1 دقیقه. عصاره وانیل را اضافه کنید و مدت کوتاهی مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
مخلوط آرد بدون گلوتن را به همراه نمک اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود - وقتی آن را لمس می کنید باید رنگ پریده، کلوخه و نرم باشد. اگر چسبناک بود 1-2 قاشق غذاخوری آرد دیگر اضافه کنید. شکلات و گردو را اضافه کنید و مخلوط کنید یا هم بزنید تا پخش شود.
خمیر را روی یک تکه کاغذ روغنی بزرگ (یا بسته بندی پلاستیکی یا کاغذ مومی) قرار دهید و به شکل یک چوب محکم به ضخامت 2 اینچ بغلتانید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، کوکی ها را در دیسک های کمی کمتر از 1/2 اینچ برش دهید و روی ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. آنها به هیچ وجه زیاد پخش نمی شوند، بنابراین همه آنها باید در یک ورقه پخت قرار گیرند.
به مدت 14 تا 17 دقیقه بپزید، تا زمانی که کوکی ها خشک به نظر برسند و تازه شروع به طلایی شدن روی لبه ها کنند. قبل از لذت بردن حداقل 10 دقیقه بگذارید خنک شود!
کلوچه های باقیمانده به مدت 2-3 روز در دمای اتاق یا 1 ماه (یا بیشتر) در فریزر نگهداری می شوند.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aHvS5iWbLXQ[/embed]
*با روغن نارگیل هم تست کردیم و جواب داد، اما طعم و بافت را با کره گیاهی ترجیح می دهیم.
* با غلتاندن و برش دادن خمیر، شیرینی های زیباتر با بافت پوسته پوسته تر (که ما ترجیح می دهیم!) به دست می آید، اما یک روش ساده تر و سریع تر (که هم خوشمزه است!) استفاده از قاشق بیسکویت (مانند این) برای بریدن خمیر به 1 عدد است. ½ قاشق غذاخوری به مقدار، سپس به ورقه پخت اضافه کنید و با کف دست فشار دهید تا صاف شود. فوراً بپزید - در صورت استفاده از این روش، نیازی به خنک ، خمیر نیست.
*برگرفته از آلیسون رومن باور نکردنی کلوچه شورت تکه شکلاتی نمکی.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است.
خدمت: 1 کوکی کالری: 150 کربوهیدرات ها: 17.3 g پروتئین: 1.1 g چربی: 8.8 g چربی اشباع شده: 5.4 g چربی های چند غیر اشباع: 0.5 g چربی تک غیر اشباع: 1 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 78 میلی گرم پتاسیم: 68 میلی گرم فیبر: 1.4 g شکر: 5.7 g ویتامین A: 0 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 4 میلی گرم آهن: 1 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/chocolate-pecan-shortbread-cookies-vegan-gf/