بروزرسانی: 19 آذر 1404
کوکی های جو دوسر کدو حلوایی کرکی (1 کاسه!)

به دنبال شیرینی پر از طعم پاییزی هستید؟ این است! کوکی های جو دوسر کدو حلوایی کرکی، دارای ادویه دارچین و اسپند تهیه شده در 1 کاسه در 30 دقیقه!
اینها وگان + بدون گلوتن غذاها آسان، خوشمزه، و اضافی هنگامی که با ادویه کدو تنبل پوشانده می شود مقاومت ناپذیر است. فر خود را از قبل گرم کنید ... وقت شیرینی است!

اینها 1-کاسه رویاهای کرکی پاییزی با کره ذوب شده (وگان)، شکر قهوه ای، پوره کدو تنبل و عصاره وانیل شروع می شود. به سادگی این مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید و شما آماده هستید - بدون نیاز به میکسر!

بعد، ما مواد خشک را هم بزنید: آرد بادام، مخلوط بدون گلوتن (یا آرد همه منظوره اگر GF نباشد)، دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک. این ترکیب باعث می شود کوکی های نرم و کرکی که طعم پاییز!

در آخر، اسپند و جو دو سر حلقه شده را هم میزنیم که به این شیرینی ها دلپذیرترین میدهد. جویدن (خفیف) و ترد ظریف.

تنها چیزی که باقی مانده است: اسکوپ بزنید، بپزید و لذت ببرید!


ما فکر می کنیم که شما این کوکی ها را دوست خواهید داشت! آنها عبارتند از:
نرم
کرکی
کدو تنبل
کاملا چاشنی
کمی جویدنی
و خیلی خوشمزه!
اگر هوس یک کلوچه ی لذیذتر دارید، روی آن ها را با ادویه های وگان کدو تنبل ما سرو کنید (ممم، خیلی خوب!). این کوکی ها برای پخت پاییزی، هالووین، مهمانی های شیرینی تعطیلات و هر چیز دیگری مناسب هستند!
کوکی های کدو حلوایی بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 20 (کوکی ها)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1/2 فنجان کره گیاهی ذوب شده (ما دوست داریم Miyoko\'s // کره لبنیات نیز اگر وگان نباشد کار می کند)
- 2/3 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده* (اطمینان حاصل کنید که وگان پسند در صورت لزوم)
- 1/2 فنجان پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2/3 فنجان آرد بادام* (ما Wellbee\'s را دوست داریم)
- 2/3 فنجان MB 1:1 GF Blend (یا آرد همه منظوره اگر فاقد گلوتن نیست)
- 3/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 3/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/2 فنجان جو دوسر نورد شده (در صورت نیاز بدون گلوتن تایید شده)
- 1/2 فنجان گردوی تقریباً خرد شده
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، کره گیاهی ذوب شده، شکر قهوه ای، پوره کدو تنبل و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس آرد بادام، مخلوط آرد بدون گلوتن، دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید تا رگه هایی از آرد باقی نماند. در مرحله بعد، از یک کاردک یا قاشق چوبی جو و اسپند خرد شده را داخل آن بریزید.
- از یک قاشق بیسکویت (ما این مورد را دوست داریم) یا یک قاشق غذاخوری برای اندازه گیری 1 ½ قاشق غذاخوری از خمیر استفاده کنید و آنها را روی ورقه های پخت با فاصله حدود 2 اینچ از هم قرار دهید. اگر می خواهید آنها را فراست کنید، به آرامی روی کوکی ها فشار دهید تا صاف شوند. در غیر این صورت، می توانید آنها را در تپه های کوچک رها کنید! به مدت 13-15 دقیقه بپزید تا لبه ها قهوه ای طلایی شوند.
- اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی سینی فر خنک شود و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، می توانید روی آن ها را با ادویه ی کدو تنبل فراستینگ بپوشانید تا یک کوکی پاییزی دلپذیر به دست آورید. لذت ببرید!
قبل از اینکه بقایای باقی مانده را به مدت 3-4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید، بگذارید کاملا خنک شود. برای توصیه های انجماد به یادداشت ها مراجعه کنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=beRqCS-RY2M[/embed]
* شکر نارگیل ممکن است به جای شکر قهوه ای کار کند، اما بافت آن متفاوت خواهد بود.
*اگر بدون آجیل است، می توانید به جای آرد بادام، پودر تخمه آفتابگردان را امتحان کنید، اما ممکن است کوکی ها پس از پخت سبز شوند (رنگ آن بر طعم تأثیر نمی گذارد). گزینه دیگر مقدار کمتری از آرد جو دوسر است، اما کوکی ها ممکن است غلیظ تر و سالم تر شوند. اگر یکی از گزینه ها را امتحان کردید به ما اطلاع دهید!
*می توانید خمیر را بردارید و برای استفاده در آینده فریز کنید. برای پخت، فقط قاشق های یخ زده خمیر را روی یک ورقه پخت آماده قرار دهید و 1 تا 2 دقیقه اضافی بپزید.
*اطلاعات تغذیه تخمین تقریبی است که بدون فراستینگ محاسبه می شود.
خدمت: 1 کوکی کالری: 133 کربوهیدرات ها: 14.8 g پروتئین: 1.6 g چربی: 8.1 g چربی اشباع شده: 3.5 g چربی های چند غیر اشباع: 1.1 g چربی تک غیر اشباع: 2.4 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 91 میلی گرم پتاسیم: 84 میلی گرم فیبر: 1.3 g شکر: 7.9 g ویتامین A: 159 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 22 میلی گرم آهن: 0.5 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/fluffy-pumpkin-oat-cookies/