کیک موز با فراستینگ پنیر خامه ای
انتشار: فروردین 19، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

کیک موز با فراستینگ پنیر خامه ای


این وب سایت ممکن است حاوی لینک های وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستور العمل ها را در اختیار شما قرار دهیم. خط مشی افشای من را بخوانید.

این کیک موز با فراستینگ پنیر خامه ای سبک و پف دار است فقط مقدار مناسبی از فراستینگ صاف ابریشمی در بالا. اگر موز بیش از حد رسیده دارید، این روش استفاده از آن است!

اگر عاشق این کیک موزی هستید، در اینجا چند دستور پخت دیگر وجود دارد که باید بعد از آن درست کنید: میله های نان موز، کوکی های بلغور جو دوسر موز، یا نان موز شکلاتی برای چیزی کمی متفاوت (اما هنوز بنابراین خوشمزه - لذیذ!)

یک تکه کیک موز با فراستینگ پنیر خامه ای.یک تکه کیک موز با فراستینگ پنیر خامه ای.

طرز تهیه کیک موز

بنابراین من در قضاوت در مورد تعداد موز برای خرید تقریباً بدترین هستم. (و چند نفر در نهایت می خوریم!) یا خیلی زود تمام می شویم یا تعداد زیادی داریم که به نظر می رسد همه در یک زمان می رسند. شما فقط می توانید تعداد زیادی موز را در یک روز بخورید و تا روز بعد آنها خیلی رسیده اند... بنابراین حدس می زنم تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک کیک موز خوشمزه با مایه پنیر خامه ای درست کنید!

این دستور همه چیز است که نان موزی را عالی می کند، اما به شکل کیک ورقه ای! ساختن آن برای جمعیت بسیار آسان است و همیشه جذاب است. پس آن موزهای رسیده را بردارید و آماده باشید تا این کیک آسان را درست کنید که نمی توانید از خوردن آن دست بکشید!

همه چیز شما نیاز دارید

مواد لازم کیک

  • کره بدون نمک: غنا، طعم و رطوبت را به کیک اضافه می کند. (به علاوه، قهوه ای می شود تا خوشمزه تر شود!)
  • شکر دانه ریز و شکر قهوه ای: هر دو برای شیرین ، کیک موزی کار می کنند.
  • تخم مرغ: همه مواد را به هم بچسبانید!
  • عصاره وانیل: طعم کلی کیک را افزایش می دهد.
  • خامه ترش: به کیک رطوبت و لطافت می بخشد و همچنین به نرم شدن خرده نان کمک می کند. ازش نگذر!
  • موز له شده: برای شیرینی، رطوبت و طعم موز. موز رسیده و رسیده اینجا بهترین کار را دارد!
  • آرد همه منظوره: ماده خشک اصلی که ساختار کیک موزی را فراهم می کند.
  • جوش شیرین: خمیر مایه ای که به بالا آمدن کیک موز کمک می کند.
  • نمک: فقط کمی به تعادل همه طعم ها کمک می کند.

پنیر خامه ای مواد تشکیل دهنده فراستینگ

  • کره و پنیر خامه ای بدون نمک: این دو پایه فراستینگ را می سازند و غنای، کرمی و ساختار را به آن اضافه می کنند.
  • خمیر لوبیا وانیلی: فراستینگ را طعم دار می کند. همچنین می توانید از عصاره وانیل خالص به عنوان جایگزین استفاده کنید!
  • شیر: فراست را نازک می کند تا به غلظت قابل پخش برسد.
  • شکر پودر شده: فراستینگ را شیرین می کند و همچنین آن را نرم و لطیف می کند.
  • نمک: شیرینی فراستینگ را متعادل می کند.

طرز تهیه کیک موز (و فراستینگ پنیر خامه ای خانگی!)

برای کیک:

  1. فر را از قبل گرم کنید، تابه را آماده کنید: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب فلزی 9×13 اینچی را با اسپری ماهیتابه اسپری کنید، اسپری با آرد بهتر است.
  2. کره را قهوه ای کنید: کره را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید تا قهوه ای و معطر شود. از روی حرارت بردارید و سپس اجازه دهید کره تا دمای اتاق خنک شود.
  3. مخلوط موز: کره قهوه ای، شکر دانه ریز و شکر قهوه ای را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن برقی یا همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ و وانیل و سپس خامه ترش و موز له شده را با هم مخلوط کنید. کناره ها و کف کاسه را خراش دهید تا مطمئن شوید که همه چیز کاملاً با هم ترکیب شده است.
  4. با مواد خشک ترکیب کنید، بپزید: آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. به مدت 33 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان در وسط کیک قرار گیرد تمیز بیرون بیاید.
  5. خنک و یخبندان: اجازه دهید کیک قبل از فراست شدن کاملا خنک شود.

برای فراستینگ:

  1. مخلوط پنیر خامه ای: کره و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود.
  2. مواد باقیمانده را مخلوط کنید: رب لوبیا وانیل، شیر، پودر قند و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.
  3. فراست: روی کیک خنک شده پخش کنید. سپس در صورت تمایل موز تازه خرد شده را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

نکات و ترفندها

  • جایگزین های خامه ترش: چیزی که این کیک را بسیار مرطوب و لطیف می کند، البته موز است، اما همچنین خامه ترش. می توانید از ماست یونانی ساده هم استفاده کنید! هر دو عالی کار می کنند، بنابراین فقط از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید.
  • بیش از حد مخلوط نکنید: بهترین چیز در مورد این کیک موزی نرم و مرطوب بودن آن است. از مخلوط ، بیش از حد خمیر خودداری کنید، فقط آنقدر هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، در غیر این صورت کیک شما سفت و لاستیکی می شود.
  • منتظر فراست باشید: قبل از افزودن فراستینگ باید منتظر بمانید تا کیک کاملا خنک شود، اما از این کار بسیار خوشحال خواهید شد. فراستینگ پنیر خامه ای روی آن خدایی است! اگر زود اضافه کنید در کیک ذوب می شود.

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید

کیک

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب فلزی 9×13 اینچی را با اسپری تابه اسپری کنید، اسپری با آرد بهترین است.

  • کره را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید تا قهوه ای و معطر شود. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کره تا دمای اتاق خنک شود.

  • کره قهوه ای، شکر دانه ریز و شکر قهوه ای را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن برقی یا همزن ایستاده مجهز به ضمیمه پارو بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ و وانیل و سپس خامه ترش و موز له شده را با هم مخلوط کنید. کناره ها و کف کاسه را خراش دهید تا مطمئن شوید که همه چیز کاملاً با هم ترکیب شده است.

  • آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. به مدت 33 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان در وسط کیک قرار گیرد تمیز بیرون بیاید.

  • اجازه دهید کیک قبل از فراست شدن کاملا خنک شود.

فراستینگ

  • کره و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود. رب لوبیا وانیل، شیر، پودر قند و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. روی کیک خنک شده پخش کنید. در صورت تمایل موز تازه خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

در ابتدا در 7 ژوئن 2018 ارسال شده استبه روز شده در 7 آوریل 2024

خدمت: 1تکهکالری: 522کیلو کالریکربوهیدرات ها: 75gپروتئین: 5gچربی: 23gچربی های اشباع شده: 14gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 1gکلسترول: 89میلی گرمسدیم: 290میلی گرمپتاسیم: 192میلی گرمفیبر: 1gقند: 55gویتامین A: 781IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 53میلی گرماهن: 1میلی گرم

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.


منبع: https://therecipecritic.com/banana-cake-with-cream-cheese-frosting/