1-سوپ گوجه فرنگی تند کدو حلوایی
انتشار: آبان 08، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

1-سوپ گوجه فرنگی تند کدو حلوایی


کاسه های سوپ گوجه فرنگی تند کدو تنبل با شیر نارگیل، بادام هندی، گشنیز و نان

روزهای شلوغ و سرد، سوپ های گرم و آسان را می طلبند! وارد کنید: ما 1-پات سوپ کدو تنبل تند با شیر نارگیل، گوجه فرنگی و ادویه های گرم کننده الهام گرفته از کارائیب. این خوشمزه، آرامش بخش است و با منگنه های ساده آشپزی همراه است!

حتی بهتر؟ وجود دارد حداقل خرد ، و تقریباً آماده است 30 دقیقه. بیا سوپ درست کنیم

گوجه فرنگی، شیر نارگیل، پوره کدو تنبل، روغن زیتون، پیاز، سیر، آب، نمک، زنجبیل، گشنیز، زیره، کاین، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه

این سوپ کدو تنبل تقریباً به اندازه است ساده + خوش طعم همانطور که می شود! پیاز، سیر و زنجبیل را خرد کنید، سپس چند ادویه روزانه اضافه کنید، چند قوطی را باز کنید و بگذارید بجوشد.

ترکیبی از ادویه جات ترشی جات کارائیب با زیره سبز، گشنیز، مقدار زیادی زنجبیل تازه، و کاین برای تند کردنش! فلفل دلمه ای اختیاری است اگر آن را ندارید، اما این مورد علاقه جامائیکایی ها طبیعت گرم کننده سوپ را تقویت می کند.

با استفاده از یک قاشق چوبی پیاز، سیر و زنجبیل تفت داده شده را با ادویه های خشک هم بزنید.

سپس گوجه فرنگی، پوره کدو تنبل و شیر نارگیل را اضافه می کنیم. این ترکیب خامه ای و متعادل است و گوجه فرنگی کمی روشنایی می بخشد.

ریختن شیر نارگیل روی گوجه فرنگی، کدو تنبل و مواد معطر سرخ شده در فر هلندی

تنها مواد باقی مانده آب (یا آب سبزیجات) و نمک + فلفل است. اجازه دهید سوپ بجوشد تا طعم آن ایجاد شود، سپس انتخاب کنید که چقدر خامه ای آن را دوست دارید!

اگر می خواهید یک فوق العاده سوپ خامه ای، آن را در مخلوط کن پرقدرت مانند ویتامیکس بریزید. اگر به دنبال راحتی و یک سوپ عمدتاً خامه ای هستید، مخلوط کن غوطه وری به خوبی کار می کند. یا اگر سوپ با کمی بافت بیشتر دوست دارید، فوراً آماده خوردن است!

فر هلندی و کاسه سوپ گوجه فرنگی تند کدو تنبل

ما بی صبرانه منتظریم تا این سوپ کدو حلوایی را امتحان کنید! این است:

خامه ای
تند
زنجبیل
گرم شدن
درست ، آسان (1 قابلمه و 30 دقیقه!)
و خیلی خوشمزه!

این سوپ فوق العاده همه کاره است و با همه چیز از Easy Vegan Naan (یا نان بدون گلوتن کرکی) گرفته تا ساندویچ های پنیر کبابی، بادمجان کبابی جامائیکا، تاکو گل کلم تند و ماهی پخته شده با گیاهان دارویی به خوبی جفت می شود.

همچنین یک هدیه دوست داشتنی برای هر کسی است که در شرایط آب و هوایی احساس می کند یا به یک ظرف آرامش بخش نیاز دارد! یا یک دسته را فریز کنید و بعداً به عنوان هدیه برای خودتان لذت ببرید 😊.

دستور العمل های بیشتر کدو تنبل

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @ را تگ کنیدمینیمالیست نانوا در اینستاگرام به سلامتی، دوستان!

کاسه سوپ گوجه فرنگی تند کدو تنبل با شیر نارگیل، بادام هندی و گشنیز و با نان سرو می شود.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 25 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

خدمات 4 (~1 ½ پیمانه وعده)

دوره طرف، سوپ

آشپزی الهام گرفته از کارائیب، بدون گلوتن، بدون غلات، وگان

فریزر دوستانه 1 ماه

نگه میداره؟ 3-4 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نارگیل یا آووکادو (در صورت اجتناب از روغن، زیر آب)
  • 1 متوسط \u200b\u200bبزرگ پیاز سفید یا زرد، ریز خرد شده (1 پیاز 2 فنجان یا 300 گرم می دهد)
  • 2 میخک سیر، خرد شده
  • 1 ½ - 2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده (بسته به اینکه چقدر زنجبیل را دوست دارید تنظیم کنید)
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
  • 1/2-3/4 قاشق چایخوری کاین آسیاب شده (با مقدار کمتر شروع کنید)
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده (اختیاری اما توصیه می شود)
  • 1 (15 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده یا خرد شده
  • 1 (15 اونس) قوطی پوره کدو حلوایی (یا کمتر از 1 ½ فنجان خانگی به جای 1 قوطی)
  • 1 (14 اونس) می تواند شیر نارگیل سبک یا پر چرب (پر چرب برای سوپ غنی تر // یا خامه بادام هندی)
  • 1 فنجان آب (یا سوپ سبزیجات)
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا (به علاوه بیشتر برای طعم دادن // در صورت استفاده از آب سبزیجات با 3/4 قاشق چایخوری شروع کنید)
  • 3/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
  • روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. پس از داغ شدن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود - حدود 5 دقیقه. سیر، زنجبیل، زیره، گشنیز، کاین و فلفل دلمه ای (اختیاری) را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا معطر شود.

  • گوجه فرنگی، کدو تنبل، شیر نارگیل، آب گوشت (یا آب)، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. روی حرارت ملایم قرار دهید، روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید و حدود 20 دقیقه بجوشانید تا طعم ها ایجاد شود. بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، نمک بیشتری برای طعم کلی، فلفل دلمه ای برای گرما، یا فلفل دلمه ای برای گرما اضافه کنید (ما تمام مقدار را اضافه کردیم، اما میزان اضافه ، شما بستگی به ترجیح شخصی و تندی کاین شما دارد). به خاطر داشته باشید که هر چه مدت طولانی تری آن را بپزید و پس از یک شب نگهداری، طعم آن تشدید می شود.

  • در این مرحله، می توانید آن را کمی ضخیم میل کنید، با مخلوط کن غوطه ور به حالت پوره درآورید تا بافتی عمدتاً صاف داشته باشید، یا آن را به یک مخلوط کن ایمن در برابر حرارت منتقل کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست و خامه ای شود. هر سه گزینه خوشمزه هستند، اما اگر از گوجه فرنگی خرد شده (به جای له شده) استفاده می کنید، توصیه می کنیم برای طعم منسجم/ متعادل تر گوجه فرنگی را مخلوط کنید!
  • بین کاسه های سرو تقسیم کنید و با گشنیز تازه و بادام هندی برشته تزیین کنید (هر دو اختیاری). این غذا با نان یا ساندویچ پنیر کبابی سرو می شود.
  • سوپ باقیمانده به خوبی در ظرف در بسته به مدت 3-4 روز در یخچال یا به مدت 1 ماه (یا بیشتر) در فریزر نگهداری می شود.

*گوجه فرنگی های له شده به این سوپ طعم گوجه فرنگی منسجم تر/متوازن تری را بدون مخلوط ، می دهد، اما به شکل مکعبی نیز کار می کند. در صورت استفاده از مکعب، توصیه می کنیم مخلوط کنید.
*بادام هندی برشته شده: در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت ملایم به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.
*برای اینکه این غذا بیشتر به غذا تبدیل شود، با نان یا نان سرو کنید و یک قوطی لوبیا سفید آبکش شده و آبکش شده را به سوپ اضافه کنید.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که با روغن زیتون، شیر نارگیل سبک و بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.

خدمت: 1 (~1 ½ فنجان) سرو کالری: 201 کربوهیدرات ها: 26.7 g پروتئین: 3.9 g چربی: 10.6 g چربی اشباع شده: 5.7 g چربی های چند غیر اشباع: 0.6 g چربی تک غیر اشباع: 2.7 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 798 میلی گرم پتاسیم: 766 میلی گرم فیبر: 6.2 g شکر: 12.4 g ویتامین A: 2798 IU ویتامین C: 18 میلی گرم کلسیم: 86 میلی گرم آهن: 2.9 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/1-،-spicy-pumpkin-tomato-soup/