1-کاسه مافین اسپند شکلاتی موز (وگان + جی اف)
انتشار: بهمن 02، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

1-کاسه مافین اسپند شکلاتی موز (وگان + جی اف)


انبوه مافین های شکلاتی موز بدون گلوتن وگان با شکلات ذوب شده

شکلات، موز، و گردو... این ترکیب طعمی به این معناست. و در مافین؟ واقعا جادویی! این مافین های آجیلی موز FLUFFY هستند وگان، بدون گلوتن، و سخاوتمندانه پر شده با گردو و شکلات چیپسی. هوبا هوبا!

پاداش؟ درست ، آن ها فقط با آن آسان است 1 کاسه و تعداد انگشت شماری از مواد ساده و سالم. وقت مافین است، دوستان!

کنجاله بذر کتان، چیپس شکلات، روغن آووکادو، آب، آرد بادام، مخلوط آرد بدون گلوتن، موز، گردو، شربت افرا، نمک، وانیل و جوش شیرین

اینها وگان + بدون گلوتن مافین های چیپسی شکلاتی با چسب های بدون تخم مرغ شروع می شوند: موز له شده و تخم کتان. کتان نه تنها این وگان را حفظ می کند، بلکه خواص غنی از امگا و فیبر را نیز به آن اضافه می کند و مافین های کاملا مرطوب و لطیف را تضمین می کند.

موز را در یک کاسه با تخم کتان له کنید

شربت افرا این مافین ها را نگه می دارد بیشتر به طور طبیعی شیرین شده (علاوه بر شکلات چیپسی) و ترکیبی از آرد بادام و ترکیب آرد بدون گلوتن ما آنها را می سازد. فوق العاده کرکی با یک خرده لطیف بافت!

تراشه های شکلات را در یک کاسه خمیر که روی آن گردوی خرد شده است اضافه کنید

علاوه بر مواد اولیه مافین مانند روغن (یا کره گیاهی)، جوش شیرین، وانیل و نمک، فقط دو ماده نهایی وجود دارد: چیپس شکلات و گردو!

عکس بالای سر یک قالب مافین پر از خمیر و روی آن با چیپس شکلات و گردوی اضافی

الف سخاوتمندانه مقدار، البته! ما شما را برای چیزی کمتر از شکلات آب شده و گردوی ترد آماده نمی کنیم هر گاز گرفتن

مافین های شکلاتی موز وگان بدون گلوتن روی یک دسته کاشی

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این کلوچه ها را امتحان کنید! آنها عبارتند از:

کرکی
مرطوب
مناقصه
آجیل
شکلاتی
آسان برای ساخت
و خیلی خوشمزه!

از آنجایی که منحط و در عین حال سالم هستند، برای یک صبحانه تنبل آخر هفته یا به عنوان یک میان وعده غذایی مناسب برای لذت بردن در طول هفته مناسب هستند. اگر می خواهید همیشه آنها را در اطراف نگه دارید، آنها همچنین به زیبایی از یخ زده دوباره گرم می شوند (به ما اعتماد کنید ... شما این کار را خواهید کرد).

دستور العمل های بیشتر مافین

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

مافین گردویی شکلاتی موزی که تا حدی خورده شده است برای نشان دادن بافت کرکی و شکلات آب شده

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 25 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

خدمات 10 ( کلوچه )

دوره صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزی بدون گلوتن، وگان

فریزر دوستانه 1 ماه

نگه میداره؟ 3-4 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 2 قاشق غذاخوری کنجاله بذر کتان (برای تهیه تخم کتان*)
  • 1/4 فنجان آب (برای تهیه تخم کتان*)
  • 2 متوسط موز رسیده (بازده 2 موز ~ 3/4 فنجان یا 210 گرم له شده)
  • 1/2 فنجان شربت افرا (یا شهد آگاو)
  • 1/4 فنجان روغن آووکادو، روغن نارگیل ذوب شده یا کره گیاهی
  • 1 ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 فنجان MB 1:1 GF Blend (یا دیگر مخلوط GF یا آرد همه منظوره - به یادداشت ها مراجعه کنید*)
  • 1 فنجان آرد بادام (یا غذای بادام)
  • 2/3 فنجان گردوی خام، تقریباً خرد شده (یا زیر گردو)
  • 2/3 فنجان چیپس شکلات تلخ (به علاوه موارد بیشتری برای رویه ، // اطمینان حاصل کنید که وگان / بدون لبنیات در صورت نیاز // ما لذت بردن از زندگی را دوست داریم)
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و قالب مافین با اندازه استاندارد را کمی چرب کنید یا آسترهای کاغذی اضافه کنید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، کنجاله بذر کتان و آب را اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا غلیظ شود - اینها تخم کتان شما هستند.

  • موزها را اضافه کنید و با چنگال یا پوره سیب زمینی له کنید تا یکدست شود.

  • شربت افرا، روغن، جوش شیرین، وانیل و نمک دریا را اضافه کنید. حدود 30 ثانیه هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

  • مخلوط آرد بدون گلوتن و آرد بادام (یا پودر بادام) را اضافه کنید. با قاشق چوبی یا کفگیر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. گردو و شکلات چیپسی را داخل آن بریزید.

  • خمیر را به طور مساوی بین قالب های مافین تقسیم کنید و تقریباً تا روی آن ها را پر کنید. در صورت تمایل، روی آن چند تکه شکلات چیپسی بپاشید.

  • به مدت 25 تا 28 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها قهوه ای طلایی شوند و یک خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در قالب مافین خنک شود، سپس به آرامی بردارید و روی توری خنک کننده کاملا خنک شود.

  • پس از سرد شدن، در ظرف در بسته در دمای اتاق به مدت 3-4 روز، در یخچال به مدت 1 هفته یا در فریزر تا حداکثر 1 ماه نگهداری کنید.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-Lqp1xecVlA[/embed]

*اگر گیاهخوار نیستید، می توانید 2 تخم مرغ را به جای 2 قاشق غذاخوری دانه کتان + 1/4 فنجان آب امتحان کنید، اما ما آن را به این روش آزمایش نکرده ایم. در صورت تمایل در نظرات به ما اطلاع دهید!
*ترکیب GF DIY اصلی ما نیز مانند مخلوط های مشابه خریداری شده در فروشگاه، در این دستور غذا کار می کند. اگر بدون گلوتن نیست، می توانید آرد شیرینی گندم کامل یا آرد همه منظوره سفید نشده را جایگزین مخلوط بدون گلوتن کنید.
* اصلاح شده از کلوچه اسپند شکلاتی موز در کتاب آشپزی ما.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.

خدمت: 1 کلوچه کالری: 345 کربوهیدرات ها: 39 g پروتئین: 5.1 g چربی: 21.9 g چربی اشباع شده: 4.3 g چربی های چند غیر اشباع: 4 g چربی تک غیر اشباع: 10.5 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 314 میلی گرم پتاسیم: 358 میلی گرم فیبر: 5.1 g شکر: 17.4 g ویتامین A: 3 IU ویتامین C: 2 میلی گرم کلسیم: 64 میلی گرم آهن: 2.6 میلی گرم



منبع: https://minimalistbaker.com/banana-chocolate-pecan-muffins-vegan-gf/