بروزرسانی: 19 آذر 1404
1-کاسه مافین گندم سیاه موز (وگان + GF)

هدف: قابل حمل، خوشمزه، و کمی مغذی! و بنابراین کلوچه های گندم سیاه موزی متولد شدند! این آجیل، سالم کلوچه هستند وگان، بدون گلوتن، به طور طبیعی شیرین شده و به راحتی با آن درست می شود 1 کاسه و 10 ماده ضروری.
آنها برای میان وعده های بعد از مدرسه، صبحانه های در حال حرکت و موارد دیگر عالی هستند! کاسه همزن خود را بردارید، بیایید مافین درست کنیم!

اینها 1-کاسه مافین گندم سیاه با مواد مرطوب شروع می شود: یک تخم کتان، موز له شده، شکر نارگیل، کمی روغن و وانیل.
گندم سیاه به تنهایی می تواند طعمی قوی داشته باشد (و بافت متراکمی) بنابراین همیشه آرد بدون گلوتن ما نیست. اما وقتی با طعم قوی دیگری مانند موز جفت شود؟ این گلیسمی پایین، بدون گلوتن است نیروگاه مواد مغذی دانه در کلوچه های ما می رود!

سپس نوبت به مواد خشک می رسد: آردهای بدون گلوتن، نمک و جوش شیرین. برای متعادل ، بافت متراکم آرد گندم سیاه، از آرد بادام و نشاسته سیب زمینی استفاده می کنیم. نتیجه؟ یک مافین سالم و نه خیلی سنگین با یک بافت خرده نان کامل!

مرحله آخر قبل از پخت: تصمیم گیری در مورد اینکه آیا این ها مافین موز هستند یا موز مهره کلوچه اضافه كردن گردو رای ما را می گیرد اما اگر طرفدار نباشید، اگر آنها را کنار بگذارید، هیچ ، عصبانی نخواهد شد. و آنها قطعاً عصبانی نخواهند شد اگر شما سرکش باشید و مقداری شکلات چیپسی بریزید.

امیدواریم این کلوچه های گندم سیاه موزی را دوست داشته باشید! آنها عبارتند از:
آجیل
سالم
کاملاً banana-y
کمی شیرین
آسان برای ساخت
& خیلی خوشمزه!
این مافین های محکم برای صبحانه های در حال حرکت، گردهمایی های برانچ، میان وعده های بعد از مدرسه و بسیاری موارد دیگر عالی هستند! چای لاته قاصدک وانیلی دارچینی و چای ماسالا ایزی ما، جفت های خوشمزه ای خواهند بود.
دستور العمل های کلوچه سالم تر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @ را تگ کنیدمینیمالیست نانوا در اینستاگرام به سلامتی، دوستان!

خدمات 10 (مفین)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1 قاشق غذاخوری کنجاله بذر کتان (برای تهیه تخم کتان)
- 2 ½ قاشق غذاخوری اب (برای تهیه تخم کتان)
- 2 متوسط موز رسیده
- 1/2 فنجان شکر نارگیل*
- 2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن نارگیل ذوب شده (یا روغن خنثی دیگر)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/3 فنجان آرد گندم سیاه (خانگی یا خریداری شده در فروشگاه)
- 1/4 فنجان نشاسته سیب زمینی (نه آرد سیب زمینی)
- 1/4 فنجان آرد بادام* (ما Wellbee\'s را دوست داریم)
- 3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/2 فنجان گردو خرد شده (اختیاری)
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب مافین با اندازه استاندارد را با آستر کاغذی بپوشانید. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، کنجاله بذر کتان و آب را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و اجازه دهید 5 دقیقه ژل شود.
موز را به مخلوط کتان اضافه کنید و با چنگال خوب له کنید تا تکه های کوچکی از موز باقی بماند. ما ترجیح می دهیم آنها کاملاً صاف باشند! سپس شکر نارگیل، روغن و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد گندم سیاه، نشاسته سیب زمینی، آرد بادام، جوش شیرین و نمک دریا را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا رگه های آرد باقی نماند. اگر از گردو استفاده می کنید، در این مرحله آنها را داخل خمیر بریزید.
خمیر را به طور مساوی بین 10 آستر مافین (یا 12 عدد اگر شامل گردو باشد // اگر اندازه بسته را تغییر دهید تنظیم کنید) تقسیم کنید و به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید فقط با چند خرده خرده بیرون بیاید، بپزید.
پس از پخت، اجازه دهید مافین ها به مدت 10 دقیقه در قالب مافین خنک شوند و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. باقیمانده ها را می توان تا 3 تا 4 روز به آرامی در دمای اتاق و یا به مدت 1 ماه منجمد کرد!
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fUCy_RS8C1A[/embed]
*اگر تمایل دارید غذاهای کم شیرین را ترجیح دهید، می توانید نصف مقدار شکر نارگیل را با موفقیت استفاده کنید. برای داشتن بافت بهتر، مافین ها را کاملا خنک کنید.
*آرد گندم سیاه خانگی و فروشگاهی در این دستور پخت خوب عمل می کند. خرید از فروشگاه کمی خشک تر و خانگی کمی مرطوب تر خواهد بود.
*آرد بادام این مافین ها را کمی مرطوب نگه می دارد و بافتی شبیه به خرده ریزه دارد. اگر می خواهید آنها را بدون بادام درست کنید، آرد بادام هندی بهترین گزینه بعدی خواهد بود. اگر بدون آجیل است، می توانید پودر تخمه آفتابگردان را امتحان کنید، اما ممکن است به مافین های شما رنگ سبزی بدهد، زیرا این دانه ها با جوش شیرین واکنش نشان می دهند.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.
خدمت: 1 کلوچه کالری: 131 کربوهیدرات ها: 22.6 g پروتئین: 1.5 g چربی: 4.6 g چربی های اشباع شده: 0.5 g چربی های چند غیر اشباع: 0.9 g چربی اشباع شده: 2.9 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 154 میلی گرم پتاسیم: 137 میلی گرم فیبر: 1.5 g قند: 12.8 g ویتامین A: 2 IU ویتامین سی: 2 میلی گرم کلسیم: 12 میلی گرم اهن: 0.3 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/banana-buckwheat-muffins/