بروزرسانی: 19 آذر 1404
1-کاسه پرتقال کرن بری (وگان + جی اف)

زغال اخته + پرتقال: دوتایی پویا! این دو نفر مافین های خوشمزه، ترد و سس کرن بری درست کرده اند و حالا یک کرن بری + پرتقال مورد علاقه جدید به خانواده مینیمالیست بیکر می پیوندد: اسکون ها!
این آسان، 1-کاسه اسکون ها کرکی، مرکباتی، کمی شیرین شده، سخاوتمندانه با کرن بری تازه و غیر قابل تشخیص هستند وگان + بدون گلوتن. ایده آل برای صبحانه تعطیلات، برانچ، و فراتر از آن! اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام می شود!

اینها کرکی، لطیف، بدون گلوتن اسکون ها بافت کامل خود را از ترکیبی از آرد بادام، آرد جو دوسر و نشاسته سیب زمینی به دست می آورند. ما این ترکیب جادویی را کشف کردیم (پس از بسیاری دور آزمایش) هنگام ایجاد اسکون بلوبری بدون گلوتن ما.

این اسکون ها هستند کاملا پوسته پوسته به لطف برش کره سرد (وگان) در مواد خشک.

آب پرتقال + پوست طعم روشن و مرکباتی را در کل تضمین می کند. بکینگ پودر به آنها کمک می کند تا بلند شوند، نمک به آنها طعم می دهد و کنجاله بذر کتان از ترد شدن بیش از حد آنها جلوگیری می کند.

ماده نهایی کرن بری است! زغال اخته تازه (یا یخ زده). سرشار از ترشی و طعم است که با خمیر شیرین و مرکباتی کاملاً متعادل می شود.

ما فکر می کنیم که شما این اسکون های نارنجی کرن بری را دوست خواهید داشت! آنها عبارتند از:
کرکی
زستی
تارت
کمی شیرین
آسان برای ساخت
& نوعی کامل!
با قهوه یا چای در یک صبح تنبل آخر هفته، برای برانچ تعطیلات هنگام پذیرایی از جمعیت و فراتر از آن لذت ببرید! آنها همچنین یک میان وعده بعد از ظهر یا دسر پاییزی عالی درست می کنند و می توان آن ها را بدون فریز منجمد کرد تا در صورت بروز هوس های بی مصرف به سرعت پخته شوند.
اسکون های خانگی بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

خدمات 6 (اسکون ها)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 1 ¼ فنجان آرد بادام* (ما Wellbee\'s را دوست داریم)
- 1/2 فنجان آرد جو*
- 1/2 فنجان نشاسته سیب زمینی*
- 3 قاشق غذاخوری نیشکر
- 1 ½ قاشق غذاخوری پوست پرتقال (1 ½ یا 2 پرتقال بزرگ 1 ½ قاشق غذاخوری // 4 ½ قاشق چایخوری پوست را می دهد)
- 2 ½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1 ½ قاشق چایخوری کنجاله بذر کتان (بذر کتان آسیاب شده)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/4 فنجان کره گیاهی سرد* (ما دوست داریم کره لبنی Miyoko // اگر گیاهی نباشد // یا روغن نارگیل قابل جمع آوری - نه مایع یا یخ زده* هم کار می کند.
- 1/4 فنجان آب پرتقال (1 ½ پرتقال بزرگ 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر آب می دهد)
- 1/2 فنجان زغال اخته کامل تازه یا منجمد
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، آرد جو دوسر، نشاسته سیب زمینی، شکر نیشکر، پوست پرتقال، بکینگ پودر، کنجاله بذر کتان و نمک دریایی را اضافه کنید. با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
از یک کاتر شیرینی پزی، چنگال یا دست های تمیز استفاده کنید تا کره را در مخلوط آرد برش دهید تا شبیه ماسه خیس شود و چند تکه کره به اندازه نخود باقی مانده باشد.
آب پرتقال را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر نباید شکننده باشد و همچنین نباید به انگشتانتان بچسبد. اگر خیلی خشک بود، به مخلوط ، ادامه دهید یا هر بار 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال بیشتر (تا 1 قاشق غذاخوری بیشتر) اضافه کنید. سپس کرن بری خود را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پخش شود.
خمیر را روی ورقه پخت آماده شده برگردانید و با دستان خود آن را به صورت دیسکی به ارتفاع حدود 3/4 تا 1 اینچ در آورید. با استفاده از چاقو دایره را به 6 قاچ یکدست برش دهید. سپس با استفاده از یک کفگیر آردپاشی شده، اسکون ها را با فاصله حدود 2 اینچ از هم روی ورقه پخت بچینید. رویه ها را با کمی قند نیشکر بیشتر بپاشید تا ظاهری درخشان و شیرینی بیشتری داشته باشید (اختیاری)!
به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و لبه های آن قهوه ای طلایی روشن شود بپزید. قبل از لذت بردن، بگذارید کمی خنک شود. اینها ساده خوشمزه هستند یا با کمی کره گیاهی پخش می شوند.
نکته: بهترین کار در 24 تا 36 ساعت اول پس از پخت. بعد از آن بافت تمایل به خشک شدن دارد. پس از خنک شدن کامل، باقیمانده غذا را در دمای اتاق در ظرف در بسته به مدت حداکثر تا 3 روز یا در فریزر تا 1 ماه نگهداری کنید. همچنین می توانید اسکون های بریده شده را فریز کرده و از حالت یخ زده بپزید و در صورت نیاز 3 تا 5 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=RUzpT93YjQo[/embed]
*ترکیب آرد بادام، آرد جو دوسر و نشاسته سیب زمینی به این اسکون ها عطر و طعم کلاسیک و پفکی می دهد. می توانید آرد جو دوسر + نشاسته سیب زمینی را با مخلوط آرد بدون گلوتن 1:1 جایگزین کنید، اما به احتمال زیاد آن ها کاملاً پف دار نخواهند بود!
*اگر از روغن نارگیل استفاده می کنید، مطمئن شوید که قابل جابجایی است (حالتی که معمولاً هنگام خرید آن در فروشگاه به آن می رسد)، نه مایع. اگر بیش از حد مایع و قابل ریختن باشد، این امر بر روی اسکون ها تأثیر منفی می گذارد. برای رفع مشکل، شیشه روغن نارگیل خود را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود، سپس هم بزنید و 30 دقیقه دیگر در دمای اتاق استراحت دهید. روغن باید به طور مداوم جامد باشد، نه تا حدی جامد و تا حدی مایع. این فرآیند (سرد ،، هم زدن، استراحت) را تکرار کنید تا بافت مناسب به دست آید. این کلید برای اطمینان از درست بودن بافت اسکون و کار ، با خمیر آسان است. (برای بهترین و پایدارترین نتایج، مطمئن شوید که روغن نارگیل خود را در یک مکان خنک و تاریک نگهداری کنید تا آن را در بافت / قوام مناسب نگه دارید.)
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است.
خدمت: 1 سنگ شکن کالری: 303 کربوهیدرات ها: 30.1 g پروتئین: 6 g چربی: 19.1 g چربی اشباع شده: 6.3 g چربی های چند غیر اشباع: 3.1 g چربی تک غیر اشباع: 7.6 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 347 میلی گرم پتاسیم: 240 میلی گرم فیبر: 3.9 g شکر: 9 g ویتامین A: 6 IU ویتامین C: 9 میلی گرم کلسیم: 181 میلی گرم آهن: 1.4 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/cranberry-orange-scones-vegan-gf/