بروزرسانی: 20 آذر 1404
19 نوع از بهترین غذاهای نونی برای مهمانی و شام + عکس گل من و تو
19 نوع از بهترین غذاهای نونی برای مهمانی و شام + عکس گل من و تو
در این غذا از آلو خورشتی، گوشت چرخ کرده و چند ماده ی اولیه ی دیگر استفاده می شود که همه ی این ها باعث می شوند کوفته آلو شیرازی به غذایی مقوی تبدیل شود. کباب ماهی قزل آلا نیز یکی از این غذاها بوده و محبوب افراد زیادی از مردم است. برای این غذا ماهی را کمی مزه دار کرده و با زغال سرخ شده، کباب می کنند. خورش لوبیا سبز که با لوبیا سبز تازه طبخ می شود، دارای ظاهری عالی و طعمی خوشمزه است. برای مشاهده خواص لوبیا سبز به مینویسم مراجعه کنید که خورش لوبیا سبز نیز از خواص آن مستثنا نیست. ترخینه، خورشت تره کوهی، ماش آو، آبگوشت بامیه، پیچگ، بوله وله و...
- تنوع قیمه در سراسر ایران آنقدر زیاد است که شاید لیست کردن قیمه های ایرانی به 20 برسد.
- برای درست کردن این آش، باید زمان زیادی را صرف کرد و به همین دلیل است که مانند حلیم بافتی کش دار و سنگین دارد و به همراه کره یا روغن حیوانی میل می شود.
- جهت خواندن ادامه طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه به عنوان یک ناهار ساده می توانید به مقاله طرز تهیه کوکو سبزی مراجعه کنید.
- کشک و بادمجان نیز یک ناهار نونی است و با کشک، بادمجان و پیاز و سیر داغ فراوان درست می شود.
کباب برگ یکی از انواع کباب های قدیمی و سنتی ایران است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این کباب به دلیل اینکه از گوشت لخم و یکدست تهیه می شود به عنوان یکی از مجلسی ترین کباب ها شناخته می شود. اغراق نیست اگر بگوییم کباب کوبیدهدر میان محبوب ترین و شناخته شده ترین غذا های ایرانی رتبه اول را دارد.
مواد لازم برای تهیه هواری ماهی
اگرچه اطلاعات زیادی در مورد تاریخچه اپام در دست نیست، برخی نیز حدس می زنند که منشأ آن از جوامع یهودی در هند باشد. امروزه آپام به طور سنتی با چاشنی های تند مثل کاری و شیر نارگیل سرو می شود. در برخی از آن ها هم خمیر میگو، سیر، گوشت خوک سرخ شده و گاهی اوقات حتی نودل گندم زرد به کار می رود. تنها تفاوت بین این دو این است که چیزبرگر دارای یک تکه پنیر است که به گوشت اضافه شده است. افزودن پنیر به ساندویچ همبرگر تا اواسط دهه ۱۹۲۰ رایج نشد و ادعاهای متعددی مبنی بر اختراع اولین چیزبرگر وجود دارد.
لیست غذاهای محلی ایرانی به تفکیک شهر عکس و تیجور
این رستوران در قسمت ورودی شهر و نزدیکی دروازه قرآن واقع شده است. همان طور که از نام این رستوران نیز پیداست، شکوه و جلال و زیبایی این رستوران در کل شهر شیراز نایاب و مثال زدنی است. با توجه به نام این رستوران می توان دریافت که نام آن از افسانه های شاهنامه فردوسی گرفته شده است. اما برخلاف افسانه هفت خوان رستم، مسافران و مراجعه کنندگان به این رستوران قرار نیست از خوان های سخت و دشواری عبور کنند. هر بخش و هر طبقه از این رستوران برای سلیقه های مختلفی طراحی و ساخته شده است.
اما اصلی ترین فرق آن با قیمه معمولی گوجه ورق شده، قوره ترش و بادمجان سرخ شده درون این خروشت است. امروزه گوشت مرغ به عنوان یکی از مهم ترین مواد غذایی محسوب می شود. از مهم ترین غذاهایی که با این گوشت تهیه می شود می توان به مرغ سوخاری ، سوپ مرغ ، مرغ شکم پر ، انواع سالادها ، انواع خورش ها و … اشاره کرد. فلافل را می توان به عنوان گل سرسبد غذاهای نونی در نظر گرفت!